Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 9

Carmi spune:
M-am prins, l-am vazut pe Vladut, e tare vesel si dragut, sa-ti traiasca !
Carmi
Foto bebe Fabiano

romana_74 spune:
Suntem suparati... Matei are laringita! Mi-e o frica de mor sa nu ia si Luca pentru ca laringitele sunt de natura virala...Dar asta e riscul meseriei...
si mi-a spus mama sa nu ii fac asa de apropiati!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

romana_74 spune:
IOANA- vezi de un Harry Potter sau un album foto mare si incapator, veste de fas de schi apropiate ca si nuanta sau model, un joystick, la noi e tare la moda , o icoana, o vaza pictata manual unicat, si daca mai imi vine ceva in minte iti mai spun later!!!

ludmmyla spune:
Multumesc fetelor de primire. Sa stiti ca imi place acest site foarte mult si vad ca aci la voi s-a inchegat bine o comunitate. Din pacate nu prea am timp sa scriu multe, dar fac si eu tot ce pot.
Si noi am progresat: azi atat a fost de incantata pitica mea de zorzonitoare ca atunci cand i-o luam incepea sa strige in gura mare.
- povesteste de fiecare data de cate ori o pun in curat si s-ar duce deja numai ca inca nu stie cum sa faca. Chiar imi este frica sa o las singura si 10 secunde ca se invarte de nu-i adevarat.
Nu stiu cum sa scap de scoarta aia din cap si cum sa o fac sa faca caca singura, dar banui ca asta e si la voi o problema. In rest totul e minunat cand ai un ingeras in casa care mai urla din cand in cand
Va dorec Satbatori Frumoase in continuare si fie ca noul an sa ne aduca numai bucurii alaturi de cei dragi!
PS Imi spune si mie cineva cum sa fac sa apara si pozele noatre, ca vreau si eu sa ma mandresc cu odrasla mea?
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)

Ioana75 spune:
Multumesc pentru ideile de cadou, sint bune, sa vedem ce gasim pe 30 si 31.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

irina81 spune:
Romana si Matei al meu a vut laringita,acum e in curs de vindecare.
Spune-mi ,te rog,ce tratament i-a dat dr lui Matei al tau.
Noi suntem tristi ca am ramas singurei acasa!
Sotul meu lucreaza la Tulcea si vine numai in weekend acasa si cand mai are libere din servici,iar mama mea a plecat in Irlanda la fratele meu pana pe la sfarsitul lui februarie.
Oare o sa ne descurcam? Dar va avem si pe voi,nu-i asa?
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

romana_74 spune:
FETELOR...va rog spuneti-mi ceva de biotics ca Matei ia antibiotic si as vrea sa il ajut cumva! Mersi!

romana_74 spune:
IRINA- Matei al meu are 2 ani jumate si nu stiu daca se potrivesc tratamentele, dar iti spun... Keflex antibiotic 6 ml la 8 ore si Prednison, miraculosul prednison fara de care nu stiu daca am fi supravietuit ca a avut soc glotic, o pastila la 8 ore si in ultima zi scadeam doza. Ambroxol sirop pentru tuse, picaturi Olinth in nas si Nurofen 5 ml de 3 ori pe zi. Toate astea fara antibiotic, 3 zile, iar antibioticul 5. Sa stii ca e printre cele mai grave boli laringita la copilul sub 3 ani si de obicei daca face o data e predispus la laringita in copilarie. Dar cum a facut asa de mic Matei al tau? Chiar a fost laringita?

jadi spune:
Romana eu i-am dat lui bb biotics dupa fiecare antibiotic la 3 ore... ii dadeam antibiotic de 2 ori pe zi si la urmatoarea masa dupa antibiotic il dizolvam in biberonul cu lapte si bagat pe git... nu am inceput chiar de la primele sedinte de antibiotic ca nu stiam de el dar am continuat pina am facut 10 zile. Am citit tot pe forum ca e bine sa ii dai si dupa ce termina antibioticul de luat. Nu stiu acum daca nu cumva e un maxim de pliculete pe zi, am impresia ca 3... citeste si tu in prospect sa nu depasesti!
Si nu te mai lua dupa mama ca ai facut copii prea din scurt, asa este cel mai bine, o sa ii cresti pe amindoi de odata! Asa mi-as dori si eu!
Fetelor nu stiu ce naiba am dar operatia mea s-a inrosit, ma gindesc ca am facut vreo alergie de la chiloti... sa nu mai port oare?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005