Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-
Raspunsuri - Pagina 12

Carmen.cita spune:
OANA, ce necaz pe capul tau acum... imi pare tare rau pt ceea ce ti se intampla, mie mi s-a parut ceva suspect de cand ai spus tu de temperatura aceea ridicata... Sper sa treci cat mai usor de asta si sa te refaci cat mai curand! Vezi ca scurgerea aceea poate fi candida care apare de la antibiotice, nu te gandi la alte prostioare!
Mishulina, mersi pt link, am listat si voi studia, in trecut eram pasionata de astrologie... ia sa vedem ce prezic astrele pt noi! Un an mai bun, un an fertil, sper!
Mirona, nu te-am mai vazut de multisor! Care mai e viata ta?
Danutza, sunt cu inima cat un purice... tin pumnii stransi aici pt tine!

oanabbb spune:
merci fetelor!
CARMENCITA scurgerea e ca la robinet,nu e candida nici ceva normal!
cuuuurge de zici ca trece Dunarea p.acolo.ce sa zic,eu nu sunt ff panicoasa dar am si dureri mari si mi.au aparut niste bubite...
acu 3 sapt. toate analizele si lamele erau perfecte!asta e...

Mirona spune:
quote:
Originally posted by Carmen.cita
Mirona, nu te-am mai vazut de multisor! Care mai e viata ta?

Ei? Ce zici de reteta mea?
Miro

simonette spune:
Fir-ar sa fie...mor de oboseala, ca asa as mai sta cu voi s-o punem de-o barfa mica...
Oanabbb nici nu am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare de ceea ce ti se-ntampla, iti doresc din suflet sa te faci bine cat mai rpd si sa nu fie nimic grav cu scurgerea aia...Capul sus si stai departe de butoi, ca totul va fi bine!
Danutza inca nu ai rezultatul? Ca nu ma ia somnul daca nu stiu iar nimic de tine! Sper din suflet sa fie bine!
In rest voi stiti ca va pup si va iubesc pe toate! Va spun noapte buna ca nu mai pot sta nici macar pe scaun de franta! Iach ce ma vait! Ca o baba de-aia care turuie intr-una cu vaicareala! Nu sunt draga obosita...sunt bine merci dar nu mai am chef sa stau...sac,sac!!!

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Mirona
[Ei? Ce zici de reteta mea?
Miro
...Ca e identica cu a mea!

Io sper sa dea ca altfel....nu ma mai joc!

Recunosc ca tu i-ai adus imbunatatiri: o saptamana la ski!Wow,ce frumos!! Unde mergeti? Daca nici dup-aia nu vine bb...inseamna ca e "var" cu al meu!

Ina

simonette spune:
Aaaa...era sa uit...Amely io cred ca mie mi-a crescut tensiunea nu invers, ca io am tendinta de hiper...nu de hipo! N-as putea sa jur, dar stiind antecedentele am fost croita pe tensiune mare nu sub-tensiune! Poate e ca tine...oare sa fi fost sub??? Ce mai conteaza? Acum sunt bine! Te

Mirona spune:
simonette somn usor si odihna placuta.
Mishu - la Straja mama, acolo merem. De anu trecut ne-am facut un obiecei, in fiecare an la Straja cate o saptamana macar. Tot anul trecut a fost si premiera pt mine pe schiuri. A fost demential. Cine m-a vazut in prima zi pe partie ... in ultima sigur isi facea cruce. Ptiiii ca abia astept.
P.S. ai nostri sigur is veri ... ca daca nu ... ii facem noi ceva rude ... vedem noi cum.
Miro

Mishulina spune:
Fetelor,eu ma duc la culcare ca nu mai pot! Maine am o zi lunga si grea..
Danutza,sper sa gasesc maine dimineatza o veste buna de la tine!
Noapte buna tuturor!
Ina

Mishulina spune:
Wow,Miro,ce frumos! Eu nu stiu sa skiez...
quote:
Originally posted by Mirona
P.S. ai nostri sigur is veri ... ca daca nu ... ii facem noi ceva rude ... vedem noi cum.
Miro
Da,da ,da,neaparat!

Noapte buna,sor-meo !

P.S: Danutza,maine dimineatza,da?
Ina

danutza_c spune:
Dragele mele, iar ati stat tirziu din cauza mea. Imi pare rau, dar inca nu am nici un raspuns, si e deja trecut de 12.30 la voi!
Am sunat acum mai bine de 2 ore si am lasat mesaj dar nu m-au sunat inapoi. Asa e aici, cind suni pe la doctori nu ai sansa sa vorbesti cu nimeni, doar lasi mesaj si ei te suna inapoi, cindva...
Am sa mai sun acuma, poate am mai mult noroc. Cum aflu ceva va scriu, macar sa aveti o veste maine dimineata.