Aspirante optimiste (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Tabitha, nu prea cred ca am sanse, nu sunt deloc optimista de data asta, asa ca le dau prioritate altor fete cu mai mult noroc

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Va doresc un in care sa vi se implineasca dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

LA MULTI ANI tuturor aspirantelor, si mamicilor, si gravidutelor!

Eu va vizitez tare rar.... ca nu mai am net. Acu sunt la un internet cafe.

Nici o noutate (buna) din partea mea... de ieri iar am "musafiri"... fix la 14 zile... tot asa o tin de vreo juma de an... de aia am si intrerupt tratamentul cu duphaston. La control medical nu am mai ajuns... nu am nici timp, nici bani... serviciul asta nu-mi permite deloc portite libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Am uitat.

FELICITARI noilor gravidute

Fetelor, va pup pe toate, si sper ca data viitoare cand mai trec pe aici, sa fie lista goala la aspirante... toate sa fiti la gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

am intrat si eu sa va urez un calduros LA MULTI ANI! Sa aveti parte numai de bucurii,sanatate,sa se implineasca tuturor toate dorintele si sa ne intalnim in curand in ODISEE.

toate aspirantele.

Dana19+

http://community.webshots.com/user/puiudana2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna,La Multi Ani pe noul an.Sa fiti fericite cu tote si sa reusiti tot ceea ce va propuneti.Sa avem un an plin de gravidute si aceasta lista sa fie goal.Eu ma chinui si acyum cu tusea care am ramas in urma raceli in rest sunt bine.Va pup pe toate fara exceptie

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua dragele mele! Va urez un an nou mai bun ca 2005, cu impliniri si multi bebei!
Nu am mai trecut pe la voi, am fost prinsa cu sarbatorile!A fost foarte frumos dar au trecut prea repede.
Vesti despre mine nu prea am, sunt ziua 29 si am niste simptome de ciclu deci.....slabe sperante luna asta.
In schimb sora mea mi-a propus sa ii botez copilul din biurtuca (care acum are 2 luni) si cand ne-am intors de la munte de la revelion, prietema mea tocmai a aflat ca e insarcinata si mi-a propus sa ii botezam noi. Asa ca anul acesta avem treaba
Va pup pe toate si sa auzim numai de bebe!
Martha dar tie de iti intarzie mereu?

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

La multi ani, fetelor! Sa fiti fericite si implinite! Sa aveti parte numai de bucurii si dorinte implinite!

Eu, tot optimista!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata !
Va doresc o zi optimista nu ca vremea de afara.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele uitati-va pe B1tV. se vorbeste de noua lege cu CIC.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput