Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 10

Tabitha spune:
kateryna: merci de informatie. Eu sunt la serviciu
si in plus sunt total nestiutoare: ce inseamna CIC?

martha78 spune:
nici eu nu stiu ce inseamna CIC...
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Leditia spune:
Concediul de intretinere a copilului.E vorba de acel concediu de 2,respectiv 3 ani(pt copilul bolnav)de crestere a copilului.
Pupici.
PS:Emisiunea e in re-reluare,caci numai eu am vazut-o de vreo 2 ori
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Tabitha spune:
Leditia: multumim pentru precizare.
Deocamdata eu sper sa raman insarcinata, ca dupa aia voi mai vedea eu ce si cum .

claucia spune:
Incepem o noua luna?
La multi ani si toti bebeii din lume pe care vi-i doriti in luna/anul acesta. Incepem sa ne gandim incet incet, ziua 5, ziua 6, ziua 9, ziua 14... si tot asa. Sunt in ziua 11. Si cred ca am CM de 33 zile. Atunci ar trebui sa fie ovulatia cam la ziua 19. Eh, noi incercam mai tot timpul sa nu ratam...
Pupi de 2006

claucia spune:
Hi hi hi, ti-am raspuns la 'Simptome' Liana, si eu sunt in ziua 11. Si am experimentat ceva dureri si eu, asa ca o inflamatie a ovarelor de mijloc de luna... ce-o fi?
Prestam prestam pana pe la ziua 20-22 incolo cel putin.
Pupi

claucia spune:
Hi hi hi, ti-am raspuns la 'Simptome' Liana, si eu sunt in ziua 11. Si am experimentat ceva dureri si eu, asa ca o inflamatie a ovarelor de mijloc de luna... ce-o fi?
Prestam prestam pana pe la ziua 20-22 incolo cel putin.
Pupi

mirela_1974 spune:
Salut toate aspirantele si va doresc ca noul an sa va implineasca toate dorintele.
Citesc paginile scrise de voi din noiembrie 2005. Nu stiam de existenta acestui site pana sa mi se intample necazul.
Am fost nevoita sa intrerup o sarcina de 23 de saptamani pentru ca s-au vazut f. tarziu malformatiile fatului.
De atunci nu prea mai gandesc limpede sau mai bine zis nu ma mai gandesc la altceva.
Poate ati mai auzit de cazuri asemanatoare. Stiti cumva si cat de repede as putea concepe alt copil? Si care ar fi riscurile sa aibe si acesta malformatii?
Am uitat sa va spun ca am facut toate testele genetice posibile si au iesit ok.
Va multumesc mult si sper din tot sufletul sa ma primiti in cercul vostru
Mirela

simonette spune:
Mirela 1974 bine ai venit printre noi!
Imi pare tare rau ca ai fost nevoita sa treci printr-o asemenea experienta!Nici nu-mi pot imagina cat este de dureros, dar viatza merge inainte asa ca, fruntea sus si de la capat! Stiu ca pare usor de zis si greu de realizat, dar hai sa nu ne pierdem speranta!
Parerea mea este ca 6 luni sunt suficiente pt. refacere, dar cel mai bine ar fi sa stai de vb. cu medicul tau, caci numai el cunoaste si poate evalua corect situatia!
Eu iti doresc tot binele din lume si sa vina bb cat mai rpd!!!