Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 14

gegea spune:
L-am vazut si pe Stefan(ellinia) si a lui mamica. Sunteti niste frumosi!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

ellinia spune:
Buna dimineata!
Ce faceti? Noi am fost cam agitati azi-noapte, iar a avut nasucul infundat si nu putea sa respire. Azi are deja o saptamana de cand e racit...
Profit ca sta linistit in tarc si vizionez poze mi-s tare dragi cand ii vad stand langa bradutz!
Gegea, am vazut ce mare s-a facut Daria! O adevarata domnisoara!
Caramella, am admirat si fetita si mamica cea frumoasa!
Daria, foarte frumoase pozele! Am admirat si bradutul si pe bebe Brien! Foarte frumoase cadouri a primit Brien! Sa se bucure de ele!
Nu cred ca mai reusesc sa mai intru anul asta, vreau sa va urez de pe acum multa sanatate, multe bucurii in noul an alaturi de cei dragi!
Petrecere frumoasa! Sa ne vedem cu bine in 2006!
SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

rrox3 spune:
Ellinia v-am admirat in poze Sunteti doi frumosi, si tu si Stef
Am vrut sa va zic de aseara, dar n-am reusit sa postez nimic pe DC.. Multumim pentru urari!
Si noi va dorim sa sarbatoriti frumos primul revelion cu Stef si sa incepeti un an minunat cu nasucurile desfundate!
La multi ani fericiti Sara si Julia
!! Scuze pentru intarziere.
La multi anisori frumosi Karen si Vladimir
!! Oare ne mai citesc mamicile voastre?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rrox3 spune:
Daria foarte frumos Craciun ati avut! Brien s-a facut mai dolofan, dar e la fel de dragalas Si mi-a placut mult bradul parintilor tai.
Gata cu DC-ul, fug sa trebaluiesc
tuturor!

caramella spune:
GEGEA am vazut pozele cu o familie frumoasa.S-a facut mare Daria ,e tare scumpa,ce fericita e ea in picioare in patut,mi-a placut si bradul.
A venit bunicul si se joaca cu Alicia.E atat de smechera se ascunde de noi ,se baga dupa brad,acum a descoperit ca se deschid dulapurile,ma dispera.Trebuie sa fac ceva ,sa stea inchise,sa le leg sau nu stiu,sunt de cumparat blocatoare de dulapuri?Sertarele nu le poate deschide ,se deschid greu.
A invatat sa sufle,a auzit de la mine,ma imita,daca tusesc tuseste si ea,daca dansez se bataie si ea,e asa de scumpa.Orice face se uita la mine,sa vada ce reactie am,daca vede ca imi place repeta,am ras prima data cand am auzit-o cum sufla si acum primul lucru pe care il face cand se trezeste ,daca ma duc la ea sufla.Eu o suflam de firmituri sau suflam in mancare,de acolo a vazut.Ei nu ii iasa tot timpul figura cu suflatul ,mai cu sonor ,mai scuipa.
Va las ,iar a deschis dulapul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=ad67&.src=ph

ellinia spune:
Caramella, gasesti la Sensiblu chestii de blocat sertare si in general, usi de dulapuri, cam 70.000 bucata.
Nu m-am putut abtine sa nu mai intru, sa vad ce mai faceti!
Rrox, multumim de aprecieri, vrem sa le vedem pe cele doua printese langa brad!
Cu nasucul nu e prea bine, dupa-amiaza vine doctorita la noi. Nu prea e in regula, dupa o saptamana de Panadol tot are nasul infundat, nu poate sa doarma din cauza asta, e destul de suparator pentru toata lumea. Ma gandesc ca poate o sa ne dea antibiotic...Nu prea sunt de acord, dar ce sa-i fac, numai cu paracetamol nu-i trece! Pe mine ma innebunesc astia...de la Craciun incoace, e o scena amplasata chiar in fata blocului si in fiecare seara e concert, deja se pregatesc ... parca ar canta la mine in casa asa se aude, bine ca nu mi-a parut rau cand a cantat Directia 5 ca sunt innebunita dupa ei!
Gata, fug, am treaba la bucatarie!
V-am pupat! SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

coco spune:
Buna tuturor!
Se vede treaba ca nu mai apuc sa va scriu,dar va citesc siguuur, o sa pun si pozici cum am timp, dar pur si simplu sunt f.ocupata de Vlad!!
Craciunul a trecut mult prea repede, eu am un moral ...la pamant- din 3 ianuarie reincep serviciul, si imi vine sa plang ca ma despart de Vladutz, asa-s de legata de el!
Urez tuturor mamicilor, puiutzilor scumpi si familiilor lor ca Anul 2006 sa fie plin de bucurii, sanatate si multa bafta in toate! Va pupam!
La multi ani!
Distractie placuta de Revelion!
Rrox- ce program are Ioana de somnic ziua ca reusesti sa nu o mai culci dupa 4.30?! Vlad s-a dus cu somnul f. tarziu (primul de la 12-14) apoi de la 17 -19, si seara la 23... Si-s f. obosita ca nu sta locului o clipa
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

dariaevelin spune:
La multe lunisoare si anisori (cu intarziere)Julia si Sara si Vladimir si Karen.
Sarae o frumoasa.Mamica ei o minunatie!!!pentru si de la o prietena virtuala(si nu numai!
)
Va multumim pentru aprecieri. Intr-adevar bb a crescut. Nu stiu cate kg are exact,dar in cm ne laudam cu 78,5. Oare e bine? Chiar nu am idee cat ar trebui sa aiba la 9 luni si 1/2.
rrox abia astept poze cu mandrutele tale! Bradul parintilor mei e ...de poveste. Pacat ca nu se gasesc asa si naturali(sau daca se gasesc sunt cateva milioane!) De ieri Brien a inceput sa stranute,ii curge nasucul si ochisorii. Iar azi dimineata am descoperit pe umerii lui si deasupra putulicii niste bubite mici,mici si rosii
. Racita am fost si eu zilele acestea,m-am gandit ca poate i-am transmis putin.Dar bubiteloe...oae de la ce sa fie?L-am uns cu hidrocortizon...ca alta idee n-am. Nu cred sa fie reactie de la vaccin,pentru ca deja au trecut 14 zile.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65311" target="_blank"> 67