Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 13

dariaevelin spune:
ho-ho-ho!
Dragele mele,v-am dus dorul. Am citit cat am reusit,am vazut si cateva poze:mamacita sanatate frumosului, grasutului si agerului baietel pierdut printre cadouri.
sa se faca bine ,sa scape de diaree.
caramella tare,tarer,tare draguta fetita ai!
alessia sunteti bestiali toti!!!!!
ellinia ce mare si frumos e Stefan!!
anca micaela Ema e o dulceata! Mas bucur ca ne-ai mai aratat-o!
nino Doamne cum zboara timpul! Alez e un baietel in toata regula!
andira draga mea,nu te speria! Asteapta linistita rezultatele, mai du-te la un eco,dar in nici un caz nu gandi negativ. Bb mic va simti.
Noi am petrecut frumos. Mosul a venit tarziu, abia pe la 12 noaptea.Bb a rezistat bucuros,nu s-ar mai fi culcat. A primt si am primit toti cadori frumoase.
A doua zi am servit cele pregatite de noi(friptura de vitel,facuta in tava a fost putin cam seaca,in rest toate
),am colindat parintii si am savurat din plin sarbatoarea. Acum ne gandim deja la Revelion.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

andrruzza spune:
daria, am vazut pozele. Ati avut un ajun de Craciun foarte frumos, cu daruri frumoase, bradut frumos, voi niste frumosi
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

dariaevelin spune:
andruzza sunt o aiurita
. pozele voastre au fost primele pe care le-am vazut.Absolut superb Rares! Tot timpul ma minunez cat poate fi de frumos!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

ligia13 spune:
Mi-au trimis cei de la RECLAMA ILEGALA un mail (habar nu am de unde au adresa mea) in care ma invita sa votez RECLAMA ILEGALA al lunii ianuarie.
Printre copiii care participa este si Nicola a lui Raluk!
Raluk ce mai faci? De ce nu mai dai nici un semn?
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

ligia13 spune:
dariaevelin, ce baiat mare are mami! Super Brien, arata tare bine, e mare si simpatic. Si se pare ca e si cuminte, mosul fiind f bogat!
Si mami arata bine, si tati la fel, ce mai?! o familie minunata!
Poze cu noi

ligia13 spune:
wow, ia uitati aici cifra record
Romanii au trimis 35 milioane SMS-uri de Craciun
Poze cu noi

caramella spune:
DARIA superbe pozele ca de obicei.Brien e dulce dulce,are o mamica frumoasa.Se vede ca ati fost cuminti dupa cadouri.Ce bine de tine ca sotul se pricepe la bucatarie,al meu e habarnist rau.
Am reusit sa mai pun niste poze la zapada,pe cele de craciun cu parintii mei nu le gasesc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=ad67&.src=ph

gegea spune:
Am vazut poze si i-am admirat pe Alex (mamacita), Brien(Daria) si Alicia (scuze ca te-am lasat ultima, draga domnisorica, dar asta a fost ordinea vizionarii!)
Daria doarme acum, dar tare s-a mai agitat, o fi vina dintisorului nr.4, habar n-am...
Geani si Daria