Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira ma indoiesc profund ca ai fibrom si nu l-a vazut nimeni pana acum!! Se intampla de multe ori sa ti se spuna aiureli la eco, d-aia e bine sa mergi la un ecografist cu experienta in care ai incredere. Dar, chiar daca ai avea, nu ar fi chiar atat de grav. Nasa mea a nascut la vreo 2 luni dupa mine, la termen, un baietel absolut sanatos, avand fibrom pe tot parcursul sarcinii. Si in timpul sarcinii creste si fibromul odata cu bebele. multi si distractie placuta la Bran!! Inteleg ca mergeti fara Irina?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, sa nu uiti ca ne-ai promis poze cu fetele!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Andruzza, Rrox - multumesc pentru incurajari, si va dau dreptate!

Andruzza - imi dau seama ce te-au stresat pe parcursul sarcinii, si mai ales ca tu l-ai asteptat atat pe Rares...
Va mai spun eu ce aflu. Deocamdata maine imi trimit rezultatele pe mail de la triplu test, dar eu am uitat ca maine nu sunt la servici Da' poate dau pe aici dimineata, ca sa vad daca pot afla ceva.

Rrox - plecam la Bran fara Irina, da. Motivul principal este ca eu nu mai pot sa o tin in brate. Ma doare burtica daca o tin mai mult de 5-10 min, iar ea inca nu tropaie singurica, sa o tin de manuta si sa mergem asa. Acasa mai e cum mai e, ca o iau in pat cu mine, sau o mai pun la ea in patut si ne jucam. Dar acolo n-am cum sa o tin.
Si ramane la bunici, pana ne intoarcem. Mi-s de mare ajutor, din punctul asta de vedere.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Azi e ziua printesei noastra Sara! A implinit 8 luni, mi-a adus aminte Rana care chiar m-a intrebat: Ce zi suntem azi ? Suntem in 29 dec? Da... si ea: N-am uitat ceva ? (...?) apoi a continuat ca azi Sara implineste 8 lunisoare, de ieri mi-a adus aminte si azi vad ca nu ai uitat!La multi ani printesa mea sa ai o Viata frumoasa si fericita sa fi inconjurata de o familie iubitoare si multi prieteni dragi, sa fi sanatoasa si bucuroasa de viata![url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!

Mergi la inceput

Ah, uituca ce sunt!!

Sara si Julia, La Multi Ani!!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

La multi ani Sara!! La multi ani Julia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Neatza fetele

Benny mai acu 30 de min s-a trezit ..si dupa ce am schimbat baiatul am papat si acum se joaca linistit asa ca am timp sa va scriu cate ceva...
andira Multa sanatate si tie si lui bb mic si dulce ...si eu sunt de acord cu fetele ..asa peste noapte ai facut fibrom .....Tare as face eu ceva unora din doctorii romani...Voi sa fiti sanatosi ..Multa distractie la Bran ...Asa ca un mic "tip " la Bella Italia se manaca supersi la Popasul Reginei ...e chiar imi e dor de Bran ,desi cand am fost acolo cu Ben ultima data totul era inchis asa ca domnul meu nu a putut vizita castelul..dar recupram data viitoare..Vrem ca uite mi s-a facut dor de munte si zapada

Danna ... ptr iubita printesica ...La Multi ani ! multa sanatate si fericire si Ranei ca a adus aminte si babatai din Klein SInaai ca dee am pierdut notiunea zilelor ..eram convinsa ca e 28..|La multi Ani si ptr Julia si toate cele bune!

Andruzza sarut mana de aprecieri ....intradevat Craciunita e superba si cu cele doua ajutoare uitate de mos sub brad fac un tablou superb

rrox3 Si eu vreau sa iti vad iubitele printese in pozici noi ...is fan
elliniaSarut mana de aprecieri ...Stefan e plimbaret ca Benny

Gata nu mai am nici un raft la birou ..cat v-am scis eu voua dl Benny mi-a demontat si ultimul raft ramas si si-a ascuns catelul lui acolo ..cica sa fi suparat cand face "prostinele"..acum sta sub birou si isi bea lapticul ....ahh am un barbat la picioarele mele

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Alessia - !
Cand imi spui de unii medici de la noi, imi aduc aminte de povestea nasterii lui Sebi, si mi se ridica parul pe spate...

Multam de info, chiar o sa iesim la o ciorba de burta, in Bran nu stiu unde, dar o sa valorific ce mi-ai zis , si o sa mergem si la Roata Norocului in Brasov, ca am auzit ca au o ciorba de burta... mama-mama!!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

andira, drum bun(si liber) si sa va distrati pe cinste. Sa ne pui poze, ca nici io n-am mai fost la munte, nici nu mai stiu de cand..

Mergi la inceput

Andruzza - multumesc!
Si promit ca pun si poze noi!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput