La France (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanagabi spune:

Draga oLo

Iti multumesc pentru sfat. Am inteles insa ca trenurile de pe lina RER C circula la intervale de timp cuprinse intre 15~ 20 minute, pe cind cele de pe lina RER B sint mai dese. Ca urmare ne bate gindul sa ne cautam pe RER B. Ramane de vazut daca vom gasi ceva care sa ne convina (ca zona si pret.

O zi placuta!
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nadia,frisca la tub nu e buna pentru tort! Cauta frisca lichida,eu cumpar la cutie de 1 litru,marca Elle&Vire ,scrie pe ea special chantilly!Sau eventual alta marca,dar sa scrie ca e special pentru frisca!O bati cu mixerul bine,pui zahar dupa gust si e foarte buna!
Banuiesc ca poti sa gasesti blat si in alte magazine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by Corina

Sinziana,saluta Brsovul din partea mea!!!
Din cite am inteles vei ramine citiva ani in Ro???
Daca e asa,cred ca da ,e o idee buna sa ii vorbesti in franceza puiutei,pentru ca va invata romana de la cei din jur!Eventual sa o duci la o gradinita in limba franceza cind va fi mai mare,mai ales daca ai de gind sa revii in Franta!

Corina si Anna nazdravana!!

Promit sa salut Brasovul si din partea ta! Desi voi fi mai mult prin Bucuresti.

Da, mergem in Romania pentru cel putin 2 ani. Bineinteles ca o voi da la o gradinita franceza, daca gasesc, dar ma gandesc ca pana atunci mai e ceva si sa nu isi piarda obisnuita sa auda franceza!

Mai greu e ca bunica nu intelege franceza si ca sa inteleaga si ea trebuie sa vorbesc in romana! Bunicul intelege si vorbeste chiar mai bine ca mine.

Dar trebuie sa invete franceza, ca doar e limba ei pe jumatate!

Nanagabi, eu zic ca RER A e cel mai bun si cel mai des. Daca reusiti sa va mutati pe langa La Défense de acolo aveti o gramada de transporturi in toate directiile plus Centrul Comercial care e bine dotat. E drept insa ca Hauts-de-Seine e destul de scump, cam ca Parisul.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Bonjour fetele!! Ce se intimpla,de nu mai scrie nimeni?
Toata lumea munceste si e ocupata??
La mine nimic nou,am inceput din nou gradinita dupa o saptamina de stat acasa(a facut Anna din nou otita),si o duc doar dimineata,ma gindesc ca poate asa o sa se imbolnaveasca mai putin!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare fetelor..mai trec si eu pe aici putin
Eu am petrecut un week-end prelungit la Monaco unde am fost la festivalul international de circ de la Monte-Carlo care fuse super fain, apoi am mai cascat gura pe la raliu, am stat la soare, etc.
Ce bine ca e asa de cald aici..Si eu care vroiam sa plec in Romania in februarie am renuntat.
Chiar si ieri erau 20 de grade..eu una nu prea suport frigul
Hai ca am aberat destul va las si pupici la toata lumeA.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Buna, fetele
Eu nu prea am nimic palpitant de povestit. Poate doar ca tanti de la ghiseul de belete de la gara era imbracata azi dimineata intr-o foarte "eleganta" pijama cu floricele, iar ca bonus avea un halat bleu Trebuia sa va spun si voua
Sanatate tuturor si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Si eu fac bine, daca nu pun la socotela ca tot mai astept vestea aia buna (una, macar una !!!), ca mi s-a luat de atatea griji.

Mai nou, trebuie musai sa fixez un rdv cu profa de franceza a Ancai, sa vad ce are in cap (profa) , macar sa stiu dac-o mai pun pe copila sa invete degeaba, sau ii predau eu acasa, macar sa inteleaga ceva (ca tot pierd timpul sa-i explic ceea ce profa ar fi trebuit sa-i explice in clasa, si ma mai si « inerfez » cand vad cum abordeaza la o adica anumite subiecte !). N-am timp acu’ sa dau amanunte si vreau sa fac si un subiect separat pe undeva, ca ma macina rau de tot persoana.

Pe mai incolo !
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Iaca si eu si tot cu vesti proaste: barbatul meu a facut acu la bartanete varicela!!! Si e tare nasol, iar ce e si mai nasol e ca acu o pandesc pe asta mica sa vad cand apare si la ea!
Alta veste proasta e ca am dat examenul pentru permis si l-am picat cu brio pentru citez:" niveau insuffisant pour les maneuvres!"
Singura veste buna e ca ni s-a aprobat dosarul si in martie ne mutam la 3 camere. Era cazul si de o veste buna ca in ultima vreme numa de proaste am parte!!
Numai bine!!
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanagabi spune:

Buna,

Gradinitele franceze de stat au si cursuri in limba engleza (macar de 2 ori pe saptamana?. In prezent fetita mea de 3.6 ani merge la gradinita in limba engleza si a-si vrea ca atunci cind ne vom stabili in Franta sa o studieze in continuare.

Multumesc,
Nana

Mergi la inceput

Imi pare rau Nanagabi,dar in Franta nu se face nici o limba straina la gradinita!Studiul limbilor straine incepe abia la colegiu,adica de pe la 10 ani!
Daca vrei sa invete engleza in continuare va trebui sa o faci tu acasa.

Georgiana,imi pare rau ca sotul tau e bolnav,stiu ca bolile copilariei sint nasoale la adulti!
Anna a stat trei zile cu verisoara-sa care a facut varicela si nu a facut boala.Depinde de fiecare,poate ca are noroc Irina si scapa de data asta!!
Pupici

Mergi la inceput