La France (47)
Raspunsuri - Pagina 14
nanagabi spune:
Multumesc Corina,
Ce alte posibilitati exista in cazul in care doresc totusi ca fetita mea sa aprofundeze limba engleza (in afara celei de a o invata cu mine acasa)?.Daca la gadinita am inteles ca nu se fac asemenea cursuri exista insa alte institutii?
O zi placuta,
Nana
Otilia spune:
Bonsoir!
Ce mai fac fetele?
Hihi, Maria, cum adica era in pijama?...
Corina si Georgiana, multa sanatate!!!
Noi suntem bine, asta seara o sa desfacem bradu', asteptam sa vina primavara mai repede ca-i asa un frig... Mimoza mea a facut o gramada de bobocei, de abia astept sa-nfloreasca!!!
Hai, mai treceti si voi pe-aici sa dati raportu'!
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
doruletz spune:
io, io, prezent! si aici e frig da' cica asta nu e tot, o sa fie si mai si.
hahaha, Maria, biata femeie, vezi ce face serviciu' din om?
nadine, ai facut tortul?
georgiana, imi pare rau ca sotul tau e bolnav!si io am auzit ca nu e prea placut sa faci la "batranete" bolile astea.
Noi am primit listele cu assmat "susceptibile de a fi dispo", din pacate nu erau foarte multe prin vecinatate, doar vreo 4 sau 5. Nici una nu mai are locuri sau nu vor bbei mici, vor de la 1 an in sus . Azi mi-a zis una ca ea are o fetita care pleaca in iulie dar ca ar avea dreptul sa ia alt cupil cu 3 luni inainte de plecarea celuilalt (chiar daca are agrement doar pentru unu). Otilia, e adevarat? (inca nu m-am interesat). Oricum chiar si cu 3 luni inainte asta inseamna abia in mai. O sa ma duc s-o vad totusi pentru orice eventualitate.
Azi primiram si noi "tapis"-ul cu "arche d'éveil" de la vertbaudet. E foarte frumos si foarte colorat! Pitica a fost incantata de el timp de ...5 minute dupa care a adormit bustean pe tapis, si acu' tot acolo e! De ce i-o spune ca e '"d'éveil"?!
la frantzuzoaice
Otilia spune:
quote:Hai ca nu mai pot de ris cu tapis-ul d'eveil!!!
Originally posted by doruletz
Noi am primit listele cu assmat "susceptibile de a fi dispo", din pacate nu erau foarte multe prin vecinatate, doar vreo 4 sau 5. Nici una nu mai are locuri sau nu vor bbei mici, vor de la 1 an in sus . Azi mi-a zis una ca ea are o fetita care pleaca in iulie dar ca ar avea dreptul sa ia alt cupil cu 3 luni inainte de plecarea celuilalt (chiar daca are agrement doar pentru unu). Otilia, e adevarat? (inca nu m-am interesat). Oricum chiar si cu 3 luni inainte asta inseamna abia in mai. O sa ma duc s-o vad totusi pentru orice eventualitate.
Azi primiram si noi "tapis"-ul cu "arche d'éveil" de la vertbaudet. E foarte frumos si foarte colorat! Pitica a fost incantata de el timp de ...5 minute dupa care a adormit bustean pe tapis, si acu' tot acolo e! De ce i-o spune ca e '"d'éveil"?!
Bine ca serveste la ceva: sa doarma fetita bustean!
L-am vazut si eu in poze: e tare frumos!!!
Dar nu cred ca l-ai avut la -70%, ca era in catalogul cel nou (PE 2006), deci nici vorba sa fie soldat. Daca l-ai avut totusi la -70% da-mi si mie codul ala!
Chestia cu 3 luni inainte bla bla bla nu-i adevarata deloc, e ilegal sa ai mai multi copii decit n° din agrement simultan acasa, ce fantezii au unele!!! Si de ce nu vor copil mai mic de un an, eu am luat bebe de o luna, asta chiar n-o inteleg!!! Si nemernicii nu ti-au dat listele complete, ci doar pe cele "susceptibile de a fi dispo", ce magari!!! (de parca trebuie ei musai sa fie la curent cu toate). Poate ca-s unele "nounou" excelente care au un loc liber exact cind incepi tu serviciul si nu-ti da nimeni coordonatele lor. Chiar ca-i complicat rau de tot! Eu una acum ma bucur de alocatia de somaj si nu prea mai am chef sa iau pe altcineva, macar pentru o perioada in care sa-mi clarific proiectele de viitor. Cind suna telefonul ma fisticesc toata ca nu prea stiu ce sa zic! Noroc ca m-a sunat o mamica pentru o fetita de 2 ani numai dupa-masa (dimineata merge la scoala) si i-am zis ca eu nu merg la scoala, iar alta mama cauta 2 locuri pentru doua fetite mici (surori), deci i-am zis ca n-am loc. E groaznic sa fii parinte si sa nu stii ce sa faci cu copilu'. Am trecut si eu prin asta (si inca mai trec atunci cind vreau sa cint...), bine ca-mi creste copilu' si sper sa se aranjeze lucrurile.
Oricum doruletz iti tin pumnii sa gasesti "perla rara" de care ai nevoie si sa poti merge linistita la serviciu.
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
doruletz spune:
Otilia, ai dreptate, codul de 70% era pentru un produs din catalogul vechi, mi-am dat seama cand am incercat sa-l folosesc si nu-mi reducea nimic! asa ca am luat unu' de 25% de pe codereduc plus taxele de envoi si am platit doar 40€ pentru tapis. daca-l vrei totusi pe cel de 70% o sa-l caut, sper ca nu l-am aruncat.
Merci pentru informatii despre assmat, banuiam io ca ceva nu e in regula... O sa mai caut, am dat sfoara in tara prin zona ca vreau sa 'dau' cupilu (adica i-am povestit despre asta femmei de menaj care e portugheza si care cunoaste pe de rost tot cartieru', nu ma indoiesc ca la ora asta se stie pe o raza de 3 strazi ca a aparut un cupil care cauta o nounou! ).
bonne nuit
Mik spune:
Buna dimineata, fetelor !
trec si eu sa dau raportul caci sefa Otilia ne-a luat la intrebari.
La mine nu sunt vesti speciale : acelasi job, aceasi copiii. Marghiolitza a facut o mica laringita si nu ne prea lasa sa dormim.
Doruletz nu stiu cum procedezi tu pentru nounou, stiu ca eu nu am gasit cind era Virgil mic si asta pentru ca sunam eu insami ! (desi am fost sfatuita sa pun sotul sa sune) populatia e tare xenofoba !
Geogiana varicela are perioada de incubatie de 14 zile, mai ai deci de asteptat sa vezi daca se declanseaza ceva Irinei.
Maria imi place cind ne scrii !
Lulu sper ca ti-ai rezolvat problema cu profa de franceza.
Va pup pe toate si pindesc sa vad ce mai scrieti !
Mik.
anka-maria spune:
Sau'mana la toata lumea!
Tocmai am terminat primul meu curs. Am probleme mari cu organizarea materiei pe intervale orare in sensul ca ma pregatisem cu mult mai mult decat am reusit sa predau. E ceva mai complicat cand trebuie sa scrii/desenezi pe tabla, mi-a luat ceva timp.
Am si io o intrebare pentru cele care predati: ce anume fac la TD? Ca am si TD si curs si TP. Cu cursul si cu tp-ul sunt lamurita, cu td-ul nu inteleg ce tre' sa fac.
Si daca mai aveti si alte sfaturi pentru un incepator sunt cu urechile ciulite(pardon, cu ochii mari). Azi mi-am zis poezia si atat, nu prea reusesc sa comunic cu ei, sunt si foarte speriata de altfel.
just me
Mik spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Sau'mana la toata lumea!
Tocmai am terminat primul meu curs. Am probleme mari cu organizarea materiei pe intervale orare in sensul ca ma pregatisem cu mult mai mult decat am reusit sa predau. E ceva mai complicat cand trebuie sa scrii/desenezi pe tabla, mi-a luat ceva timp.
Am si io o intrebare pentru cele care predati: ce anume fac la TD? Ca am si TD si curs si TP. Cu cursul si cu tp-ul sunt lamurita, cu td-ul nu inteleg ce tre' sa fac.
Si daca mai aveti si alte sfaturi pentru un incepator sunt cu urechile ciulite(pardon, cu ochii mari). Azi mi-am zis poezia si atat, nu prea reusesc sa comunic cu ei, sunt si foarte speriata de altfel.
just me
TD e echivalent seminarului din Ro. Sau faci exercitii pe un subiect precis sau explici "en petit groupe" ceva nou. Ii poti lua la intrebari fara frica.
Mik.
lu.more spune:
Va mai amintiti de asta?
quote:
Originally posted by lu.more
Fii-mea vrea s-o inscriu la (mai multe detalii aici): www.eurekatv.fr (concursul objectif aventure... de ce nu ma mir?)
Ei, bine...
Ei, bine...
Ei, bine...
Pe 11-12 februarie mergem la Paris pentru casting!!!!!
La preselectie au fost alesi 60 de copii. Vor ramane doar 12.
Ne tineti pumnii?
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
chatonel spune:
quote:
Va mai amintiti de asta?quote:
Fii-mea vrea s-o inscriu la (mai multe detalii aici): www.eurekatv.fr (concursul objectif aventure... de ce nu ma mir?)
Ei, bine...
Ei, bine...
Ei, bine...
Pe 11-12 februarie mergem la Paris pentru casting!!!!!
La preselectie au fost selectionati 60 de copii. Vor ramane doar 12.
Ne tineti pumnii?
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Felicitari!!!!
Io va tin pumnii prima
Gagigi, fusei la Mango si luai niste cizme si un blug traznet!!! Acu tot fac parada modei prin casa, sa ne-mprietenim
http://www.pulafashion.com/index2.html