La France (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Lu, chiar vroiam sa te intreb ce vesti mai aveti!
Bravo, felicitari pentru preselectie, acum va tinem pumnii la faza finala!!!

chatonel, imprietenire placuta, sa le porti sanatoasa!

Ce mai stiti de Sibylle? Tot n-are net?...

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Seara buna!

Doruletz, in cele din urma a iesit tortul, de mere si cu frisca inventie à la sotu'. Le-a placut francezilor, ca nu sunt pretentiosi!

Noi suntem mai binisor! Dormim mai bine de cand am facut 5luni, mancam laptic seara cu ligurita,jumate cade pe langa gurita, dar ce sa facem daca nu ne place de BIBE!

Lulu si eu tin pumnii pt Anca!

Sib nu si-a pus inca internet!

Eu stau prost de tot cu moralul. Probleme de cuplu!

Numai bine!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir,
Lu felicitari si bafta!! Réunion, wow, suna frumos, am vrut sa mergem si noi asta vara, chiar cumparasem si ghidul rutarzilor dar doctorul nu prea ne-a incurajat s-o facem din cauza ca io eram in vreo 5 luni si a zis ca zborul e prea lung. Da' odata si odata tot ajungem si pe acolo! Te duci si tu cu ea daca e selectionata sau o lasi singura?

Mik pana acuma am urmat traseul clasic adica inscriere la cresa, raspuns negativ, cerut lista cu assmat si dat telefoane la alea de-s mai aproape de casa noastra. Nu stiu daca accentul meu e vinovat (unele aveau si ele accent mai pronuntat ca mine ) aici io nu prea m-am lovit de xenofobie, poate pentru ca e metropola cu toate natiile amestecate. Oricum, a sunat si conjointu' meu la unele si a obtinut acelasi raspuns. Io am impresia ca nu accentul e de vina ci faptul ca e cupilu' prea mic;
Azi am vorbit iar cu tipa care zicea ca are un loc din iulie dar ca de fapt ar putea s-o ia si pe pitica din aprilie. Ea zice ca a cerut acordul de la PMI pentru asta si asteapta sa vada ce-i raspund aia. O sa ma duc s-o vad totusi, mi-ar conveni ca e foarte aproape de mine.

chaton, sa le porti sanatoasa! cum fu la Venetia?

nadine, ma bucur ca ati inceput sa aveti nopti mai linistite. Da' imi pare rau ca ai necazuri, sper sa treaca repede. Cred ca e normal dupa asa o schimbare, si noi avem momente cand mai explodeaza cate unul. Noroc ca nu ne tine mult.

da' de aurelia ce mai stiti?

Azi ii facui poze piticaniei pe tapisul ei.

la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumesc, multumesc!!!
Anca a visat ca era la Paris... pe plaja, cu babanieri si nisip alb (Paris plage, quoi!). I-am spus sa-si mute gandul de la cocotieri, ca n-o sa se duca la Réunion sa stea cu piciorele evantai... daca s-o duce. Si ca nici macar nisip alb n-o sa vada, ca e insula vulcanica, toata neagra!
Nu,Doruletz, copiii merg acolo singuri. Eu o sa merg doar la Paris. Bun si asta, desi n-o sa mergem sa vizitam (calul de dar nu se cauta de dinti )

Acum, sincer, indraznesc sa sper pentru mai departe, ramanind totusi rationala. Chiar daca n-o sa mearga mai departe, e o experienta benefica pentru Anca, fiindca de obicei nu are incredere in ea, spune intotdeauna "n-o sa reusesc" si uite ca ce a scris ea pe foile alea (trebuia sa raspunda la niste intrebari) si desenul pe care l-a facut au lasat o impresie buna. Acum ne antrenam pentru Paris, ne imaginam scenarii, ce intrebari i s-ar putea pune, cum sa se prezinte in fata juriului... Excitatie mare.

Nadine, moralul sus! Neintelegeri pe diverse teme exista peste tot. O disputa din cand in cand nu trebuie numita "problema de cuplu". Toate vin si trec, nu te framanta!

Doruletz, piticania e o scumpete! Mai sa n-o zaresc, toata roz, printre margarete!

O zi buna, fetelor!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Lu, cand o descrii pe Anca ta parca ai vorbi de mine(tot o Anca si eu). Mai in toate incep cu "aoleo, n-o sa reusesc" iar daca reusesc spun "mama, ce bafta am avut". Asa ca spune-i si tu lu' Anca "Mama tu ai o sansa in plus ca esti mai baftoasa".

Mik, io eram nedumerita pentru ca e vorba de Linux si nu pricepeam ce inseamna seminar la informatica. Acum am zis ca impart alea 4 ore in curs,td,tp. Adica predau, p-orma scriu eu niste programe pe care ei le copiaza pe calc si eu explic cum functioneaza iar la tp le dau tema si ii las sa incerce intai singuri.
Azi am aflat ca la banii astia amarati s-ar putea sa platesc si un impozit de 18% cica securite social si alte alea. Io am platit deja securite la scoala, o mai platesc o data?
In rest va doresc sa va fie cald, ca mie mi-au inghetat toate cele. Scoala mea o fi pe conducta aia de gaz din care zic rusii ca fura ucrainienii.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Cam rar reusesc si eu sa va scriu citeva rinduri.
Dar de citit pe fuga printre alte treburi va cites apropae in fiecare zi. Si tot cam in fiecare zi deschis fereastra cu raspuns si apoi o inchid la loc fara sa fi apucat sa scriu ceva.

Lu, tinem pumnii la Anca!

Am fost si eu plecata 5 zile singurica in Romania (din care 2 pe drum). Am plecat duminica si joi seara am fost inapoi. Nu prea am avut timp sa ma dezmeticesc.
Da a fost benefica "excursia". Mi-am dat concursul de lector, echivalentul la sef de lucrari, echivalentul la maître de conference

Alta "belea" pe capul nostru, in martie mi se termina concediul de ingrijire copil si trebuie sa ma intorc la post. Am incercat sa obtin un concediu pentru studii ca in vara trebuie sa imi sustin doctoratul dar nu au prea fost deacord cei de la catedra. Dar mi-au promis ca ma ajuta sa stau doar o jumatate de semestru in Romania. Asa ca, fetelor, in martie am plecat la servici in Romania. Imi iau o fata cu mine si una o las cu taticul in Franta .
Imi pare tare rau de ele ca le despartim , ca noi, adultii, rezistam noi cumva ca doar suntem mari si vaccinati

Eu ar trebui sa stau 6 saptamini , voi sta 4 singura (cu Steph adica) si apoi va veni si sotiorul pentru inca 2 saptamini ca apoi sa plecam cu totii inapoi. Nu e asa de mut nu? Ce ziceti?
Mi-e mila de Caroline cind o sa vada ca plec cu avionul cu Steph! Ca ea si acum a plins ca vrea si ea cu avionul dar cind vede ca o iau pe surioara ei

Va pup si va mai dau eu vesti din cind in cind,

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

merci, fetele, pt nr de la telerabais
l-am folosit pina am inrosit telefonul, ca sa recuperez!!!!!!!!!!!!

gata, am venit, v-am citit, am plecat.......bafta la toate si week-end placut.... si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Bravo Lu poate asta era vestea buèna pe care o asteptai de atata vreme..
Chatonel si eu facui defilarea cu mango sambata trecuta ca mi-am luat o gramada de chestii de acolo..mi s-au parut rezonabile ca pret si chiar sunt dragute..pot spune ca anul acesta am cam facut ravagii in buzunar in timpul soldurilor dar nu regret..poate altcineva regreta...

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Multumesc, fetele, cred ca ne-mpreteniram deja.... am insistat mai mult cu cizmele (a se citi: m-am dat bine pe linga ele, ca n-am mai purtat toc cui de vreo citiva ani ).
Dorulet, Venetia fu... un vis alb, adica ninsa si tremurai toata :)))
Florenta fu un vis de grappa, ceea ce inseamna ca fusei cu un pahar d-asta in mina la fiecare juma de ora :))) Cumnatu-meu e tare chefliu si io-i tinui isonu, lol!
La Bologna a fost cel mai frumos, am avut o sapt intreaga cu vara-mea, la povestit, ca nu ne vazusem de 3 ani live.
Apoi am revenit tot prin Spain, am mai mers o data la muzeul lui Dali, am facut plimbari pe malul marii si era un soare super!!! 17°C si io veneam de la ger, asa ca a fost teribil!!!
Am dormit in hoteluri de lux, 4 stele la cca 60€, erau si ei in solduri, adica in perioada fara turisti. Ma impacai si cu motanu, da asta nu se stie daca e definitiv sau nu, sintem la teste :)))

http://www.pulafashion.com/index2.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Continuarea aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67713

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput