freak show ( editzie de craciun )
Raspunsuri - Pagina 12
cl spune:
quote:
Originally posted by Vevequote:
Originally posted by brendamitran
La ea? Sau la el?
Care el???
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">
Gand la gand... .
Claudia
arinna spune:
Pai in poza cu "monic" apare si un tip...asa a pus veve linkul...unde-i ea cu rochia mulata...
Veve spune:
quote:
Originally posted by arinna
Pai in poza cu "monic" apare si un tip...asa a pus veve linkul...unde-i ea cu rochia mulata...
Pei Moniq,e Moniq Ala nu'j ce cauta acolo;se tine de el sa nu-si piarda echilibru' cre'ca;putea fi foarte bine si-un fototapet in schimb...
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">
ANDRUSHKA spune:
veve, sa-tz dau un pont (desi, dupa cum te stiu eu pe tine, nu cred ca mai e nevoie, da' ..just in case...)Tipul de care se reazama Monique (scris cum se citeste)joaca in "Under the Tuscan Sun" e un macaronar focos, numa' ca acolo se sprijina de el Diane Lane... Vazusi? (daca stiai, fa-te ca nu vezi ce-am scris io aici...)
cataghe spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
veve, sa-tz dau un pont (desi, dupa cum te stiu eu pe tine, nu cred ca mai e nevoie, da' ..just in case...)Tipul de care se reazama Monique (scris cum se citeste)joaca in "Under the Tuscan Sun" e un macaronar focos, numa' ca acolo se sprijina de el Diane Lane... Vazusi? (daca stiai, fa-te ca nu vezi ce-am scris io aici...)
I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
Serios, ala e? Eu am vazut filmul dar nu l-am recunoscut in poza... Dar imi amintesc ca mi-a placut in film. Ce face atmosfera, dom'le...
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Veve spune:
Nu,Andrule,te-nseli!Uite ca siropu' asta imi scapa!Auz?Da' saraca Diane Lane;ce ghinion sa joace ea cu macaronaru' si cu buze subtiri pe deasupra! (...zise vulpea)
PS Hello,da' ce-i aici?Zona artelor?Unde-s freakii?Hei,"sefuuuu"!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
brendamitran spune:
Neatzaaaaa! Shefu' cre ca-si testeaza cauciucele......mai stii? O fi pe drum....
Eh....acu' ati inteles intrebarea? La ea sau la el? Ca daca era vorba de ea.....hmmmm.....noi vorbeam aici de berbantzi si voi veniti cu o ia o pauzare....sinteti....hmmmm....cumva?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaaaaa, de fapt buna ziua de acuma
Meyyyy, da unde a disparut Balanicaaaaaa
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
narancea spune:
aaaaaaaaaaa neatza , neatza . nu ne-a mers netul in oras, de la furtuna maaaaaa, ca ninjeeeeeeeee hahahahahahaha stiu eu ce draci mai ninge pe aici, ca in restul tzarii e cam nasol, la noi pe malu marii e mai moale situatzia hahahahaha lasa ca e bine cu un pic de zapezica