freak show ( editzie de craciun )

freak show ( editzie de craciun ) | Autor: narancea

Link direct la acest mesaj

" La multzi ani ! "

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sa va fie casa casaaaaaaaaa Sa va fie masa masaaaaaaaaaaaa Mosu sa va fie mos Intru multi ani sanatooooooooooooooooooosi!!!! Urati maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai haihai!!!! La multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!
ahoooooooooooo ahooooooooooooooo...

uki mama, imi dai nervi, unde m-ai vazut? Si nu aveai ochelarii la tine de' nu m-ai vazut prea bine? Hai ca m-ai facut ioasa!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

narancea, faina haina ti-a tras Mosu'! s-o porti sanatos! Da....ii din pele de pinguin? Sau de gusha de pinguin?

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Tare faina haina sefu'!!!!da' vorba cuiva tre s-o uzi
Si... carnatu ala si alea 2 oo ale cui sunt ale lu' sefu

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

uffffffff mi-au dat pielea inapoi ! ( haina ma refer )

e din burta de capra tzestoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu mai betzi , gata !

astea daca nu le iei sticla de la gura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

io am primit sevalet si toate cele trebuincioase pe linga Va avertizez ca nu desenez carnats si oo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Craciun fericit vere naranceo, La Multi Ani, sa traiesti si sa infloresti

iti admirai cadourile si mai ales copchilasii... ca frumosi ii mai facurati bre!! asa cevaaa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

trebuie sa-mi pun o dorinta ca scriu pentru prima data la subiectu' asta...mi-as dori ca macar la anu' (ca anu asta e prea tarziu) mosu' meu craciun sa fie narancea ca vad ca se pricepe la cadouri si e si foooarte generos.

faine poze narancea. nu-ti mai urez craciun fericit ca vad ca ai avut parte de unul foarte fericit dar iti urez un an 2006 asa cum ti-l doresti si poate ne vedem pe la romanica, poate faci o halta pe la b-ta la o palinca din aia din povestea lu' mama rayu.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

narancio, aia-s copiii tai?
Da' cand ia-ti facut mama, cand aveati 4 ani?

Mergi la inceput