freak show ( editzie de craciun )
Raspunsuri
papadie spune:
Sa va fie casa casaaaaaaaaa Sa va fie masa masaaaaaaaaaaaa Mosu sa va fie mos Intru multi ani sanatooooooooooooooooooosi!!!! Urati maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai haihai!!!! La multi ani
Tzuni spune:
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!
ahoooooooooooo ahooooooooooooooo...
uki mama, imi dai nervi, unde m-ai vazut? Si nu aveai ochelarii la tine de' nu m-ai vazut prea bine? Hai ca m-ai facut ioasa!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
Tzuni spune:
narancea, faina haina ti-a tras Mosu'! s-o porti sanatos! Da....ii din pele de pinguin? Sau de gusha de pinguin?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
mihaela amalia spune:
Tare faina haina sefu'!!!!da' vorba cuiva tre s-o uzi
Si... carnatu ala si alea 2 oo ale cui sunt ale lu' sefu
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
narancea spune:
uffffffff mi-au dat pielea inapoi ! ( haina ma refer )
e din burta de capra tzestoasa...
papadie spune:
io am primit sevalet si toate cele trebuincioase pe linga Va avertizez ca nu desenez carnats si oo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
doruletz spune:
Craciun fericit vere naranceo, La Multi Ani, sa traiesti si sa infloresti
iti admirai cadourile si mai ales copchilasii... ca frumosi ii mai facurati bre!! asa cevaaa ...
mara03 spune:
trebuie sa-mi pun o dorinta ca scriu pentru prima data la subiectu' asta...mi-as dori ca macar la anu' (ca anu asta e prea tarziu) mosu' meu craciun sa fie narancea ca vad ca se pricepe la cadouri si e si foooarte generos.
faine poze narancea. nu-ti mai urez craciun fericit ca vad ca ai avut parte de unul foarte fericit dar iti urez un an 2006 asa cum ti-l doresti si poate ne vedem pe la romanica, poate faci o halta pe la b-ta la o palinca din aia din povestea lu' mama rayu.
unu
doi
trei
Tzuni spune:
narancio, aia-s copiii tai?
Da' cand ia-ti facut mama, cand aveati 4 ani?