Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

La Multi Ani tutor pe 2006!
La multi ani mel_g si Julya!
La Multi Ani Ellen! Sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI ELLEN!

sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
LA MUUUUUUULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Fetele, va multumesc mult de urari.

La Multi Ani! 2006 si multa santate, fericire si numai bucurii in noul an ce tocmai a sosit.

La Multi Ani! Julya si mel_g si tututor celor care au sarbatorit Sf. Vasile. Multa sanatate si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ellen, La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani! ellen, multa fericire si bucurii alaturi de cei dragi!

noi nu avem poze noi ca nu a stat piciul la pozat...mai si atata m-am chinuit sa-i fac o poza cu un batic roz de la o fetitza cu care umbla maretz de colo colo...dar nu a vrut nici in ruptu capului sa se uite la mine...mai in ciuda nu alta!!!
Ah...fetelor...eu am pus-o...cum se spune...de azi Stefan a invatat sa zica "nu" si dupa cum bine va dati seama...o tine intr-un "nu" de ma innebuneste.... daca pana acum era asa de dragalas ca vroia de toate...zicand "da" acu...zice "nu"
Sunt curioasa cand o sa-si dea seama ce zice.....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana belea mare pe capul tau! Alesio cand nu vrea ceva(si e destul de rar cand refuza ceva, in special mancare) da din cap ca nu! Dar si el a invatat ceva: de vreo 2 zile zice "mama ta"...si e asa scump!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI ELLEN!!!!

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

noi nu ne mai laudam-ca suntem bolnaviori.Lia are o gripa urata cu otita...de plang eu de mila ei. Liam are candida bucala. asa ca grea-i viata la noi...

de abia o facusem pe Lia sa manance din nou...si acum:( -de doua zile numai cu sucri dtraim, nici macar supita de pui nu mancam...
asa ca mie tare mi s-au inecat corabiile...

dar ce sa va intristez si eu.
bucurati-va de copii cuminti si frumosi in 2006-si la multi ani pentru mamici...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Anamari draga de tine, multa putere iti doresc sa ai ca treceti voi curand si peste astea! Si multa sanatate la puiuti!Sa le treaca repede!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anamari, sanatate puiutilor!
Pufymic, e superb Alesio in poze. Pupici de la noi,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput