Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani, tuturor!Fie ca anul 2006 sa fie cat se poate de fericit pt toate mamicile si puiutii din clubul nostru.
La multi ani fericiti, Julyia si Mel_g! Sa aveti parte de sanatate, iubire si fericire alaturi de toti cei dragi!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Vasile!.
Noi am chefuit azi-noapte, cu Alma in fruntecare ne-a alergat o vreme [ pt ca voia sa urce sau sa coboare treptele din firma prietenilor nostri (unde s-a tinut cheful)pana ce barbatii, 6 la numar, au gasit modalitatea de a-i bloca accesul la ele:au proptit niste dulapuri;mai greu era cand aveam ceva de adus de la bucatarie ca trebuiau mutate obstacolele], a dansat si a facut pe clownul spre deliciul tuturor.Alma a mai dat o raita pe la o lada cu sticle de bere, goale din fericire, le-a mirosit si s-a strambat tare, semn ca nu ii place asa ceva.La miezul noptii a trezit-o tati pt a participa la pupaceala generala (ea adormise pe la 10.15), cand fata mea a fost pt prima data super pretentioasa, impingand cu putere mutrele care nu ii placeau, dar si intinzandu-si bratele si tuguindu-si buzitele la gazde, care sunt printre preferatii ei.
Pt cei mari a tinut cheful pana la ora 4, dar noi abia acum 2 ore am revenit acasa.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI Mel_g si Julya!

LA MULTI ANI tuturor!!!!!!!!

LA MULTI ANI ELLEN ! (pt. maine)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI TUTUROR

un an fericit cu sanatate maxima
.. sper sa am timp cit de curind ca sa va citesc si sa va mai scriu despre noi, in momentul asta l-am lasat pe fimiu sa se faca fleasca cu o sticla cu care se joaca, si asta numai ca sa pot sa scriu si eu ceva ... ma duc sa-l schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI DE SF VASILE!
Am uitat tomai de urarea aceasta.....
Noi abia acum 30min am scapat de musafiri, care mai de care mai galagiosi, inclusiv doua vecine barfitoare, acum ma apuc de spalat vase. Maine plecam noi la sorcovit, la o prietena si la finutu' cu 3 luni mai mare
Vroiam sa-l felicit pe Alesio pt maseluta, pe Alma pt comportamentul la petrecere, pe Razvanul Frosei pt balaceala si pe toti bebeii pt trecerea cu brio in noul an! ... Ana, saru'mana, v-am sorcovit, acum astept si eu o poza ceva...
Noi azi noapte ne-am jucat, am dansat si ne-am bucurat de "bum-bum" care se auzeau pe ferestre pana pe la 12.30, asa ca am trecut treze in noul an, a sorbit si nitica sampanie in timp ce noi ne hlizeam la o poza si am plans ca nu mai erau artificii de aprins , dupa care nani...
Va pupam pe toti si pe toate si distractie placuta in continuare celor care mai petreceti!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Bine v-am regasit in Noul An!... pentru mine anul a inceput foarte frumos cu multe multe urari si ganduri bune...Va multumesc din suflet pentru ale voastre urari frumoase , numai bine va doresc si eu, copilasi sanatosi si voinici...

La multi ani mel_g si celor care si-au sarbatorit ziua numelui! Sa aveti parte de tot ce e bun si frumos!

Am reusit sa mai trag cu ochiul si pe la pozici...hm, nu am mai gasit acei bebelusi micuti pe care ii stiam, ci adevarati copilasi dragalasi si taaare poznasi ...si ce mi-au placut pozele cu puiuti imbujorati in zapada, si ce pofta de zapada ne-ati facut...

Numai bine si o noapte linistita.

Iulia si puiutul Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Ellen!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ELLEN!!!!

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI FERICITI ELLEN!!!!!

Julya bine ai revenit! M-am uitat la pozele voastre si am vazut un mosulet tare scump si....infometat! Asteptam sa ne mai povestesti despre voi!

Noi suntem in continuare maraiti(se pare ca iese si caninul) si tare iritat la fundulet de cand cu maseluta!!!

....SI AVEM POZE NOI!!!!!!!IN YAHOO!!!

Pupici!!!!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
Am reusit si eu in sfarsit sa vad toate pozele noi...suntminunate..de fapt ingerashii nostri sunt minunati...mi-au placut ff mult cele cu zapada...noi inca nu am reusit sa facem cunostinta cu ea pana acum...
Felicitari posesorilor de noi dintzoci sau maselutze..noi tot codase la capitolul asta...

Ieri a "dat-o de grinda" moasa pe Ina...a fost tare haioasa...ca nuam gasit colacel asa ca am luat in covrig..si cea mai fericita a fost cand s-a terminat tot ritualul ca a putut papa linistita covrigul

Mai tarziu o sa incerc sa pun cateva poze noi..pupici dulci..fug la ingerash

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

ELLEN, LA MULTI ANI FERICITI!
Sa fii inconjurata mereu de oameni care te iubesc
iar Alexuta sa-ti umple mereu viata si sufletul doar de bucurie si implinire!!!

Julya si toate fetele - multumim de urari... Doamne cat de dulce e Adrian in toate pozele, dar mai ales in acelea profesioniste , imi vine sa-l pap . E un ochios si jumatate si-i sta superb in Craciunel dar si-n pictor
Haha, Pufy am vazut pozele dar nu din linkul de aici ca nu stiu ce are de nu mergea - ci din pagina lui Alesio am intrat pe Yahoo - si l-am vazut pe saracu' baiet in cui, band din clopotel, cu motz, sa vedeti voi ce-o sa va certe cand o creste mare si-o vedea pozele ca ati ras atata de el Sa-i traiasca si verisoarele, cred ca a fost o galagieeeee.... Am vazut si socrella, seamana bine cu ea flacaul....
Aniela pupa Inutza cu covrigul
Maimutica mea+tati nu s-au sculat, drept pt care ma duc sa strang prin casa... am o lene-n mine insa...
Va pupic dulcic pe toti!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput