Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ah, nu de antibiotice ziceam io dorulets ci de beutura frantzuzasca de-i zice champagne .

CRACIUN FERICIT!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

reviu ca nu se poate....io am vocea dogita acu' de la raceala, nu poci sa colind, da pot sa-mi aleg o curmala si-o smochina....si una din aia de-i zice marrons glacees?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aaah, adelo ce frumos cantasi! meriti ciucalata!

mihaela, marrons glacés sunt castane cu glazura de zahar. Ia mai multe ca-s buuune!

bre, io il certai pe Alain ca ii spunea gepetei adevarata poveste a lu' Mos Craciun si dupa aia vazui ca astia o spusera acilea la stiri!!muhahaha, si nu numai despre mos, ei o luara cu inceputul adicatelea cu serbarile pagane ale solstitiului de iarna dupa care se inspirara crestinii mai tarziu. Nu se poate sa mai tinem nimic secret fratilor, ce ti-e si cu informatia asta!

gata, veni monstruletzul de la colindat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Craciun fericit scandinavilor!!! Io am muncit az' toata ziua, da' am casa bec, nu mai conteaza ca ma dor salele, sunt fericita.

Mey vreau io puiul de curca iesit din imperecherea curcanilor lu' xeno si adusca. Plizzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

am reusit in sfarsit sa inchei activitatile plictisitoare gen infasurat sarmale,mi-am culcat odorul si-am gasit ragazul sa va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi, un Craciun plin de dragoste si ...cadouri

doruletz, am vazut-o pe gepetutza pe coperta unei reviste suedeze.Mey,seamana copilul ala asa de bine cu Alexandra...Cand o sa am putin timp, zilele astea, o sa scanez coperta si pun fotografia in albumul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
laudati si cantati si va bucurati!!!

Craciun fericit dragii mosului, eu primii si un sal frumos...si o carte, cum sa nu fii o mama perfecta, sau asa ceva, mai mare rasu:)))

Am cantat, ne-am jucat, a fost f frumos.
Ai ca va pun si poze:)o secunda:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

craciun fericit!
va pup din toata inima si ma gandesc la voi toti!!!!!!!!!!!!!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

Craciun Fericit tuturor !

La noi a venit mosu' si l-am primit cum se cuvine: cadouri, colinde, sarmale,salata boeuf, branza, muraturi, vin romanesc, cozonat etc. toate made in japan (vin din import desigur). Carnatii ,toba,sala de sibiu,jumari confiscate la vama din bagajul maica-mi.
Si mai presus de toate, casa plina de romani.

fericire si pace va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Poienitaaaaa, Craciun fericit! Scandinavi si oaspeti, sa ramineti la fel de veseli si simpatici si sper ca v-a adus Mosu' tot ce v-ati dorit...

Va pup si sa fiti iubiti si fericiti!

PS: La noi Craciunul s-a sarbatorit sub steag cubanezo-americano-japonezo-roman...asa cevaaaa. N-am avut nici cozonaci, nici carnati si alte racituri, dar macar am avut sarmaleeee!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput