Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

un craciun fericit !!!!!!!!

la multzi ani !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bulinutza...ce rau imi pare.Lasa, intotdeauna micile ghinioane ne pazesc de cele mai mari.
Te imbratisez:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by narancea

un craciun fericit !!!!!!!!

la multzi ani !!!!!!!!!!!

Te cam repeti!
S-ai Sarbatori de vis,narance!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Craciun Fericit! si de la mine si tot ce va doriti sa poposeasca sub pomi!

narancea, bine (ti-)ai revenit!

mai vin eu mai incolo sa va controlez de cadouri, sa fiti cuminti pe ultima 100 de metri ca securistul asta de Mos Craciun stie si vede tot!!! Asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haideti bre, nu colinda nimeni p'acia? ca mai ramasera o gramada de ciucalati si n-o sa ma indop io cu toate (am facut-o deja, hehe)

Io o trimisei pe Gepeta cu colindu' la strabunica-sa si ramasei de capu' meu pe net (apropos, ajunserati vreunu www.shibumi.org/eoti.htm" target="_blank">aci? io da!! )

Cadouri inca nu desfacuram ca nu e vremea (cica la 12h00) da' din cate vazui sunt ceva pachete. ca aci tot familionu' face cadouri la ... restu' familionului asa ca te alegi cu o gramada de chestii nefolositoare (ei, nu chiar toate inutile ... cel putin asa sper ca inca nu le vazui ).

Ta-su lu'Gepeta se apuca sa-i povesteasca cum e treaba cu Mos Craciun asta, de unde vine, cine l-a inventat si cine l-a imbracat asa (valeleu bine ca inca nu intelege!)

Pentru xeno cu curca congelata si adusca cu curcanu' prajit: puneti bre acilea poze cu mirii sa vedem daca se potrivesc ! Asa cevaaaa...

vikinga, vaz ca nu suntem singurii patiti care se imbolnavira prin tarile calde din pacate io racii destul de rau bre, ajunsei la doftor (alt unchi de-al lui Alain, evident ) si imi dete sa iau buline d'alea de antibiotice! taman cand ma autorizasem sa gust si io o sampanie frantzuzeasca!

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

gataaaa, noi suntem primii vizitati de mosh? de ala securitu' lu' istme...ca prea ne saturasem nene sa ne tot pandeasca atata! Acuma kupiii s-au linistit-una asulta cd-ul preferat, alta face la nesfarsit acelasi puzzle-mancarea e gata, asteptam sa vie cineva sa aseze masa dom'le. ce, tot io???

Asaaa, hai sa aveti o seara feerica, sa bem deci!

ps adeluts cum iesi cremesu'?
ps' teodora bine ai venit!
ps''buli-e ok acu'?

doruletsu' cum asa? gata laptaria?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

aaah, Mihaela deci trecu deja Mosu p'acolo? Pai atuncea hai sa hapaim sarmalele si sa bem vinu' ala ! Craciun Fericit!

noo, nu se termina bre laptaria pai cum? mie mi-au dat antibiotice si la maternitate, cica nu e nici o problema daca mai ajung si pe la bebe!

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

doruletz pentru ciocalatile alea m'as apuca eu sa cant. Faza e ca dupa ce trec de Steaua sus rasare mi se inclesteaza laringele si nu mai iese decat o gajaiala de'ti vine sa ma eutanasiezi de mila cu cel putin stricnina.
asa ca ori le dai asa moka ori nu le mai mentionezi.

Avusaram Mos Craciun. Un prieten de'al unui prieten. Ii cam jumuli Adrian ambele pachete de vata de le avea pe post de par asa ca trebui sa'l repar cumva ca mai avea de colindat si'i indesai doua tampoane in urechi.

Mai reviu

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pfii ... acu a venit sotulica ... niste aventuri de nu va zic
in fine, mergem la sarmale la socrela si la cupil mergem miine ca nu-i de plecat acuma. drumul e tot prin sate si mi-e ca umbla colindatorii piliti pe strada

mi-a venit inima la loc, merci ca m-ati ascultat

Craciun fericit si voie buna va dorim!!!

Mergi la inceput

bine Xeno, treaca de la mine chiar daca nu cântasi prea tare, ia de aci ce-ti place

Buli, vezi cum Mos Craciun le rezolva el pe toate?!

Mergi la inceput