Produse profesionale par

Produse profesionale par | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Ce produse profesionale pentru par folositi din saloanele de coafura? eu deocamdata am Subrina si mi se par bune.... exemple,pareri,preturi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

la zile de mari sarbatoare gen paste ,Craciun imi mai iau de la salonul coafezei mele L'oreal Professional ,de obicei la set : sampon ,spuma, ceara de par ... sau alte combinatii d'astea.
Da' numai de sarbatori ca de obicei sunt promotii si mai ieftine .. adika 3 produse sa fie 500 de mii .. si nu 250 cat e doar un sampon .
Sunt foarte bune si dureaza foarte mult,insa momentan eu folosesc numai sampoane medicinale..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

subrina, londa , intra la categoria produselor modeste.
Incearca L`oreal si Wella si o sa vezi diferenta.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu folosesc produsele de la Joico si sunt fff multumita de rezultat.Mai ales tratamentul ptr par vopsit e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Kerastase si L'oreal proffessionel sunt cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

nu am cumparat nimic din saloane, dar am folosit acolo fara prea mare succes...am parul fin si relativ drept, dar se incalceste foarte repede!
Folosesc produse Guhl de 2 ani si sunt foarte multumita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Eu folosesc redken sampon, balsam si crema pentru par vopsit si pentru par cret.
SUnt multumita.

criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

quote:
Originally posted by michelle7

Michelle 7

michelle am cautat si eu L`oreal professional si .... nu gasesc. Imi dai tu vreo idee pls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by anairda36

quote:
Originally posted by michelle7

Michelle 7

michelle am cautat si eu L`oreal professional si .... nu gasesc. Imi dai tu vreo idee pls?

"never say never"

sa stii ca eu l-am gasit in saloane ( seattle area) si nu era chiar asa scump cum m-am asteptat. cel mai bine e sa cumperi cantitatea profesionala ( 1,5l sampon si 500 ml masca erau fiecare cam 25$) . te tin mai mult de un an. nu au voie sa-l vanda in supermarket desi , surprinzator am gasit kerastase in fred meyer`s

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Multam Michelle (apropo asa o sa o cheme si pe bebelina mea) nici nu m-am gandit la saloanele de coafura, am sa incerc acolo. Sunt cam ingrijorata pentru ca stiu ca dupa nastere parul cade tare mult si mie mi-a cam cazut destul de mult si de cand am venit aici, se pare ca din cauza apei, de asta vreau sa-mi ingrijesc parul cat pot mai bine.
Ce parere aveti de ROGAINE pentru cresterea parului? Imi cumparasem dar cum am ramas gravida nu am incercat sa-l folosesc si cred ca am sa astept pana dupa ce alaptez, dar ati folosit careva? da rezultate?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu folosesc produse TiGi. Am un sampon si un balsam din gama "Dumb Blonde" . Am folosit cindva si Kerastase, dar cele de la TiGi mi se par mai bune.

Leta si un bebe
POZE DE DECEMBRIE

want my life back

Mergi la inceput