Produse profesionale par
Ce produse profesionale pentru par folositi din saloanele de coafura? eu deocamdata am Subrina si mi se par bune.... exemple,pareri,preturi?
Raspunsuri
Anderra spune:
la zile de mari sarbatoare
gen paste ,Craciun imi mai iau de la salonul coafezei mele L'oreal Professional ,de obicei la set : sampon ,spuma, ceara de par ... sau alte combinatii d'astea.
Da' numai de sarbatori ca de obicei sunt promotii si mai ieftine .. adika 3 produse sa fie 500 de mii .. si nu 250 cat e doar un sampon
.
Sunt foarte bune si dureaza foarte mult,insa momentan eu folosesc numai sampoane medicinale..
michelle7 spune:
subrina, londa , intra la categoria produselor modeste.
Incearca L`oreal si Wella si o sa vezi diferenta.
Michelle 7
eve44 spune:
Eu folosesc produsele de la Joico si sunt fff multumita de rezultat.Mai ales tratamentul ptr par vopsit e super.
ppisic spune:
nu am cumparat nimic din saloane, dar am folosit acolo fara prea mare succes...am parul fin si relativ drept, dar se incalceste foarte repede!
Folosesc produse Guhl de 2 ani si sunt foarte multumita!
criss spune:
Salut,
Eu folosesc redken sampon, balsam si crema pentru par vopsit si pentru par cret.
SUnt multumita.
criss
anairda36 spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Michelle 7
michelle am cautat si eu L`oreal professional si .... nu gasesc. Imi dai tu vreo idee pls?
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by anairda36quote:
Originally posted by michelle7
Michelle 7
michelle am cautat si eu L`oreal professional si .... nu gasesc. Imi dai tu vreo idee pls?
"never say never"
sa stii ca eu l-am gasit in saloane ( seattle area) si nu era chiar asa scump cum m-am asteptat. cel mai bine e sa cumperi cantitatea profesionala ( 1,5l sampon si 500 ml masca erau fiecare cam 25$) . te tin mai mult de un an. nu au voie sa-l vanda in supermarket desi , surprinzator am gasit kerastase in fred meyer`s
Michelle 7
anairda36 spune:
Multam Michelle (apropo asa o sa o cheme si pe bebelina mea) nici nu m-am gandit la saloanele de coafura, am sa incerc acolo. Sunt cam ingrijorata pentru ca stiu ca dupa nastere parul cade tare mult si mie mi-a cam cazut destul de mult si de cand am venit aici, se pare ca din cauza apei, de asta vreau sa-mi ingrijesc parul cat pot mai bine.
Ce parere aveti de ROGAINE pentru cresterea parului? Imi cumparasem dar cum am ramas gravida nu am incercat sa-l folosesc si cred ca am sa astept pana dupa ce alaptez, dar ati folosit careva? da rezultate?
29+
Leta spune:
Eu folosesc produse TiGi. Am un sampon si un balsam din gama "Dumb Blonde" ![]()
![]()
. Am folosit cindva si Kerastase, dar cele de la TiGi mi se par mai bune.
Leta
si un bebe
POZE DE DECEMBRIE
want my life back