Produse profesionale par
Raspunsuri - Pagina 2
michelle7 spune:
Rogaine e minoxidil 2 %??? daca da e singurul produs eficient impotriva caderii masive a parului
Michelle 7
roxana1974 spune:
Si eu sunt fan Wella, pacat ca sunt cam scumpe.
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Rexanne spune:
Eu am folosit Joico si am fost foarte multumita, mai ales ca eu am un par ff des, dar cu firul subtire si care se incurca rau. Un sampon e in jur de 30 Ron iar balsamul e 35 ron. Sper ca nu e o problema ca am pus preturile...
nora2005 spune:
Am si eu o intrebare: cine stie cum se numeste un anumit produs ![]()
Va descriu ce face: se da pe par inainte de tratarea termica a acestuia, de ex. daca-l ondulezi cu un ondulator. Si este atit pentru protectia parului, cit si pentru mentinerea onduleului mai mult timp. Am vrut sa-mi iau azi, iar vinzatoarele s-au uitat la mine ...interzise.
Totusi, exista, am citit undeva, intr-o revista, numai ca nu stiu ce sa cer. Ma ajuta cineva ? Stie cuineva ce anume trebuie sa cer ? Multumesc...anticipat !
Nora
Mica-mica spune:
Wella ( in special samponul si spuma ) si Kerastase ( ultimile mi se par scumpute rau )
nora2005 spune:
Bine-bine, dar exact cum se numeste ? Dar nu e spuma de par !!! Asta stiu sigur.
Nora
Mica-mica spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Bine-bine, dar exact cum se numeste ? Dar nu e spuma de par !!! Asta stiu sigur.
Nora
Nora , am raspuns la subiect. Nu stiu cum se numesc produsele.
michelle7 spune:
quote:
Am si eu o intrebare: cine stie cum se numeste un anumit produs
Va descriu ce face: se da pe par inainte de tratarea termica a acestuia, de ex. daca-l ondulezi cu un ondulator. Si este atit pentru protectia parului, cit si pentru mentinerea onduleului mai mult timp. Am vrut sa-mi iau azi, iar vinzatoarele s-au uitat la mine ...interzise.
Totusi, exista, am citit undeva, intr-o revista, numai ca nu stiu ce sa cer. Ma ajuta cineva ? Stie cuineva ce anume trebuie sa cer ? Multumesc...anticipat !
Nora
ce vrei tu se gaseste doar in saloanele de coafura. Produsul sunt de fapt mai multe produse care au aceeasi functie. Du-te intr-un salon care vinde prod. profesionale si cere un produs care sa mentina coafura dar sa nu incarce parul ,implicit produsul si protejeaza parul de caldura feonului pt ca prod. profesionale adevarate au toate calitatea asta , trebuie doar sa citesti eticheta.
Michelle 7
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Mica-micaquote:
Nora
Nora , am raspuns la subiect. Nu stiu cum se numesc produsele.
"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."
Ok, Mica-mica. Am inteles dupa aceea...
Merci, Michelle. Deci in magazin nu se gasesc...
Nora

Lara Celine