Produse profesionale par

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu folosesc produse Wella.Vopseaua de par Koleston Perfect e cea mai buna vopsea din cate am folosit.Pentru styling si ingrijire folosesc produse din gama SP si High Hair.Nu mi se par chiar toate extraordinare.De exemplu masca de par din gama SP nu a fost cu nimic mai buna decat Kallos.

Nora, cred ca asa ceva cauti: http://www.wella.ro/friseur/produse/hh/produse/prod13.html

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Eu folosesc produse Wella.Vopseaua de par Koleston Perfect e cea mai buna vopsea din cate am folosit.Pentru styling si ingrijire folosesc produse din gama SP si High Hair.Nu mi se par chiar toate extraordinare.De exemplu masca de par din gama SP nu a fost cu nimic mai buna decat Kallos.

Nora, cred ca asa ceva cauti: http://www.wella.ro/friseur/produse/hh/produse/prod13.html

Multumesc mult. Ai idee si cit costa ?

Nora

Mergi la inceput

Nu stiu sa-ti spun cat costa in Romania.Aici costa cam 13-14 euro.Am observat insa ca in Romania aceste produse sunt ceva mai ieftine.

quote:
Originally posted by nora2005

quote:

Multumesc mult. Ai idee si cit costa ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Nu stiu sa-ti spun cat costa in Romania.Aici costa cam 13-14 euro.Am observat insa ca in Romania aceste produse sunt ceva mai ieftine.

Pai tocmai asta e, ca sunt fabricate in Europa de est cu calitate de Europa de est, de aceea costa mai putin. Produsele din occident nu se compara calitativ, se poate observa asta cu ochiul liber incepand cu produse cosmetice si alimentare si terminand cu mobila, masini si altele...

Poate ca in saloanele ro s-or vinde Wella made in Germany, .....desi m-ar mira.

Les parents du Père Noël auraient aussi souhaité que leur fils existe vraiment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

wella profesional din saloanele din Ro.e facut in germania .L`oreal profesional si Kerastaze sunt facute in Spania . mie mi se pare un pic de mit in afirmatia ca produsele ( de firma) din romania sunt de calitate inferioara.

nu mi se par deloc ieftine produsele profesionale din romania. o vopsea wella koleston avea pret de achizitie de la importator 160,000 acum un an . daca adaugi si pretul oxidantului nu e chiar ieftin. sampoanele si tratamentele la fel , sunt 8-9-10 €. iar l`oreal e ceva mai scump.Probabil sunt preturile mai mari in germania datorita adaosului comercial practicat de vanzatorul final. Apropo de preturi , stiu pe cineva care a cumparat L`oreal professional din Austria in cantitate mare si le-a cumparat la jumatate de pret fara de Romania .

Michelle 7

Mergi la inceput

Produsele profesionale Wella sunt fabricate in Germania, cu exceptia vopselei de par Koleston.Vopseaua este produsa intr-adevar pt Europa de Est.N-am sesizat diferenta decat atunci cand m-am dus la coafeza mea din Ro cu vopseaua cumparata de aici.Insa restul produselor sunt nemtesti, aceleasi care se vand si aici.Eu le-am gasit in Ro, in Tg Mures, o idee mai ieftine decat aici.Nu foarte mult, cam 1-2 euro pe produs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Dragele mele,

Este o mare diferenta intre un sampon bun si un sampon cu pret rezonabil. Un produs de par cu adevarat profesionist nu se poate procura la un pret rezonabil.

In general, sampoanele bune se gasesc doar la saloanele de coafura si nu in comert.
Am auzit si eu de Kerastase ca ar fi bun, dar din propria experienta nu pot vorbi decat despre produsele din gama PAUL MITCHELL si WELLA SP (System Professional) si acestea sunt cu adevarat BUNE!!
Merita banul!
Din pacate, sticlutele sunt cam mici, dar, nu trebuie sa folositi decat o cantitate de sampon de marimea unei monede de 1 € (la par de marime medie) si este de ajuns pt samponare.

Am folosit L'oreal, si Professional si din acela normal de care se gaseste la orice super-market si nu imi face bine.
Eu am par care se ingrasa foarte repede si varfuri uscate, iar L'oreal-ul si mai tare imi imbacseste parul.

Din gama Paul Mitchell am un sampon (Tea Tree) pt par gras, care curata foarte gentil si da o senzatie extraordinara, racoritoare, pielii capului dupa spalare, apoi balsam pt varfuri uscate, si din gama SP am o masca intensiva pt hidratare.
Vi le recomand cu multa caldura!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelina

Dragele mele,

Este o mare diferenta intre un sampon bun si un sampon cu pret rezonabil. Un produs de par cu adevarat profesionist nu se poate procura la un pret rezonabil.

In general, sampoanele bune se gasesc doar la saloanele de coafura si nu in comert.
Am auzit si eu de Kerastase ca ar fi bun, dar din propria experienta nu pot vorbi decat despre produsele din gama PAUL MITCHELL si WELLA SP (System Professional) si acestea sunt cu adevarat BUNE!!
Merita banul!
Din pacate, sticlutele sunt cam mici, dar, nu trebuie sa folositi decat o cantitate de sampon de marimea unei monede de 1 € (la par de marime medie) si este de ajuns pt samponare.

Am folosit L'oreal, si Professional si din acela normal de care se gaseste la orice super-market si nu imi face bine.
Eu am par care se ingrasa foarte repede si varfuri uscate, iar L'oreal-ul si mai tare imi imbacseste parul.

Din gama Paul Mitchell am un sampon (Tea Tree) pt par gras, care curata foarte gentil si da o senzatie extraordinara, racoritoare, pielii capului dupa spalare, apoi balsam pt varfuri uscate, si din gama SP am o masca intensiva pt hidratare.
Vi le recomand cu multa caldura!

"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare

Eu imi ingrijesc parul cu o masca de par foarte buna. Cel putin mie imi prieste. In rest, sa stiti ca nu-mi pun prea multe sau prea des spuma sau fixativ...Nu prea accepta parul meu...E mai razvratit de felul lui...Doar cu vopseaua ce-l mai chinui...si cu ondulatorul.

Nora

Mergi la inceput

Un AN NOU mai bun pentru fiecare, luminos, plin de IUBIRE si beneficitate, care sa ne implineasca visele, noua si tuturor celor dragi noua !

Din toata inima, cu multa Iubire, va doreste
Nora

Mergi la inceput