Sezatoarea canadiana (38)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Angela,Ira, Emilly si restul fetelor-multumesc frumos pt ganduri, asa sa fie, sa dea DOAMNE DOAMNE sa fie o nastere usoara si bebe sa fie santos!
Maine mergem sa mai facem o ecografie sa ne asiguram ca e totul in ordine, sper sa fie ok!Acuam fug sa fac contabilitatea ca sa imi iau de o grija!
Cata- ai o frumusetze de printzesa!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Donia spune:
Denisa, devine palpitant! Zici ca incearca Emma sa isi faca loc? Cum vei naste pana la urma? Asteptare usoara si placuta si sa ne dai de veste cum mai esti.
Cata, faina poza, cum sta micuta lipita de mami! Sa-ti traiasca, vad ca mintenas face 2 ani!
Ira, avem si noi cos de jucarii ca al Sofiei! Si Dracena! Si fotoliu! (albastru, cu Caillou - trebuie sa mai pui poze, sa-ti mai spun ce mai vad asemanator prin casele noastre ). Voi ati pus bradul in camera Sofiei sau isi cara si ea zilnic efectele in alte camere?
Emilly, succes in anul asta important! De muncit mai muncesc, uneori mai cu sarg, alteori fara, iar cu fratioara inca nu am demarat actiunea... nici o grija, cand va fi sa fie vin aici si spun tot!
Laurajr, vad ca Ioana deja are rezistenta la stat in scaun timp indelungat. De acum gata, spectacole scrie pe fruntea voastra! Taticul rezista si el? Eu visez cu ochii deschisi sa o duc pe Roxana la un spectacol de balet, de abia astept urmatorul Craciun sa mergem la Spargatorul de nuci. Parca regret ca nu am fost si anul asta, dar la anul nu-l mai scapam. Oricum, treaba cu baletul devine tot mai presanta, e tot mai atrasa Roxana de asta, vreau sa gasesc un spectacol potrivit pentru varsta ei si probabil ca o vom duce si la cursuri de balet. Cand terminam cu patinajul... daca vom termina vreodata.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Emilly spune:
Cata, dulce tare Laura!!si daca tot e rost de laudat...
http://community.webshots.com/album/488247126ERDGRh
Emilly cu gaza ei
kitz-kitz spune:
Donia,ca tot pomeneai de un spectacol de balet,am fost si eu cu fetita cea mare la "Spargatorul de nuci" in 28 dec(pe cea mica am lasat-o cu taica-sau).Nu stiu ce varsta are fetita ta,dar a mea la 4 ani si 10 luni s-a cam plictisit,desi ii place baletul.A fost interesata cam 1/2 de ora,pe urma n-a contenit sa ma intrebe"mami,da de ce nu pot sa merg si eu pe scena sa dansez".Sper ca anul viitor sa aiba mai multa rabdare...
"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller
CataD spune:
Fetelor, multumesc pt aprecieri. Ma uit la ea si nu-mi vine a crede ca a crescut asa repede!
Emilly, nu am mai apucat sa intru la bb de ian-feb sa vad ce mai face Ilinca...e o scumpa! Tu esti cu ea in poza? Te-ai vopsit bruneta?
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Ira spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ira, avem si noi cos de jucarii ca al Sofiei! Si Dracena! Si fotoliu! (albastru, cu Caillou - trebuie sa mai pui poze, sa-ti mai spun ce mai vad asemanator prin casele noastre ). Voi ati pus bradul in camera Sofiei sau isi cara si ea zilnic efectele in alte camere?
a, nu mai, aia o o poza dintr-un subsol, a fost un party de copii acolo, dar era singura poza cu Sofie si caciulitza de père Noel. Io tin jucariile Sofiei pe niste rafturi, dar asta se intampla numai teoretic, ca practic dau tot timpul cu lopata in ele ca sa-mi fac drum prin camera cu pricina.
Edit. Auzi, Donia, da' livingu meu iti place, ala cu bradu de 10 metri ? Ai si tu lustra d'aia ?Galbena ? Stii cat mi-a luat sa impodobesc namila ? Nici acu' n-am ajuns la varf . Pana la Craciunu aviator am tot timpul . Sper sa nu te superi ca glumesc !
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ira
Stii cat mi-a luat sa impodobesc namila ? Nici acu' n-am ajuns la varf .
Pai servitorii ce faceau? Mancau seminte? Mama lor...
Donia spune:
Emilly, ce minunata e Ilinca aici! Si nu numai... Cum s-a impacat cu Mos Craciun? Ca am impresia ca in poza cu mosul mama si tata sunt acolo pentru incurajarea micutei. Parca mosul se trage mai aproape de Ilinca, iar ea se trage mai aproape de voi
Kitz-Kitz... ma imbolnavesti! Ai fost la Spargatorul de nuci? Maaama, de abia astept si eu! Tare draguta fetita ta, cred ca si a mea ar fi dornica de dans, nu numai de vizionare. Si a mea e ca varsta tot pe acolo, 4 ani si 7 luni. Dar trag sperante ca la anul pe vremea asta sa fie mai rabdatoare, sa fie si consumatoare, nu numai producatoare de arta. Ca in fiecare zi suntem "Laaadies and gentelmeeen!" care stau in fotoliu si se minuneaza de dansurile ei, iar apoi Lady-mama trebuie sa urce si ea pe scena, spre adormirea mai profunda a Gentelmenului-tata. Fetita ta merge la balet sau la dansuri? Mai povesteste-mi cum a rezistat pana la final. Mai erau copii de varsta asta in sala?
kitz-kitz spune:
Donia,ce sa zic,spectacolul a fost super,merita sa te duci sa-l vezi.A durat cam 2 ore plus 1/2 de ora pauza.Sa stii ca au fost o gramada de fetite(baieti mai putini) imbracate care de care mai frumos,cu rochite,cu fundite,cu pantofiori,cu dantele, in timpul pauzei parca erai la o parada a fetitelor.Am vazut fetite si mai mici si mai mari decat fiica-mea,cele mici ,de plictiseala,sfarsind in bratele parintilor,in timpul spectacolului.
Aida mea a fost neasteptat de cuminte,desi dupa ce a intrat in faza dezinteresului a inceput cu intrebarile(era tare nedumerita cum de numai altii au voie sa danseze pe scena!!!),apoi cu cererile"vreau apa" ,"vreau sa mananc" etc.Am inteles-o,asa ca nu mi-am facut prea mari probleme.In final am intrebat-o daca i-a placut si mi-a spus"mami ,da a durat atat de mult!!!"
Inca nu o duc la balet,suntem in perioada de cercetare,inca nu stim exact daca sa o dam la gimnastica, la balet sau la dans.Si ei ii place tare mult sa danseze(spre distractia surorii ei de 6 luni!!!)si toata ziua nu ma scuteste cu "look at me".Sa-ti spun ca toata ziua sta prin casa imbracata in rochita si in ciorapi incercand sa-i imite pe dansatorii/patinatorii/gimnastii de la TV???
"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller