Sezatoarea canadiana (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Ira spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Cristina, wake up, aminteste-ti ca reincepi cursurile, s-a zis cu huzureala
Haidi, mai, ca nu-i diavolu' chiar asa de rosu, iote pe mine m-a apucat dorul de scoala, ca mi-au ajuns atatea party-uri si dansuri pe vacanta asta. Colegii sunt foarte draguti, cursurile sunt asa de placute si interesante, nici nu-ti dai seama cand trece timpul si vine pauza de café de-o jumatate de ora...Cu examenele-i mai greu, daca n-ar fi ele, mi-ar placea sa fiu studenta toata viata !
Tu cum ai petrecut de revelion ?
CataD spune:
La Multi Ani! tuturor, 2006 sa va aduca numai impliniri si mai ales multa sanatate!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Crinia spune:
Fetelor, Va doresc la trecerea dintre ani sa lasati in urma necazurile, visele neimplinite, sa faceti inventar in suflet si sa luati in Noul An intelepciunea, sanatate, bunastarea si mai presus de toate Binecuvintarea lui Dumnezeu. Sa va aduca Anul 2006 tot ce va doriti. La multi Ani !!!!!!
Denisa sa ai o nastere usoara si Emma sa sa vie atunci cind vrei.
Laurajr sa ai parte de provocari cit mai interesante dar sa se soldeze cu rezultate pozitive si in folosul tau.
Luminita drum bun.
Donia sa iti revii cit mai repede posibil, caci mincarurile gustoase sunt tare periculoase
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Denisam spune:
Cristina, Laura si Karina- multumesc pt urari, cred ca se pregateste Emma sa coboare macar, dupa ce simptome am avut azi, dar m-am pus in pat sa nu o grabesc
Numai bine la toate fetele si succes studentelor!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ica 1975 spune:
Am si eu o rugaminte, daca ma poate indruma careva dintre voi: de unde pot cumpara cultura pentru chefir ????
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by Denisam
cred ca se pregateste Emma sa coboare macar, dupa ce simptome am avut azi, dar m-am pus in pat sa nu o grabesc
Denisa, mult a fost putin a mai ramas, tu sa fii barbata :) Nastere usoara!
quote:
Originally posted by Ica 1975
Am si eu o rugaminte, daca ma poate indruma careva dintre voi: de unde pot cumpara cultura pentru chefir ????
Ica, nu am habar de unde se poate procura cultura respectiva, insa iti dau reteta sotului de facut chefir : se fierb mocnit 4 l de lapte, se lasa la racit pana devine caldut, se incorporeaza 1 borcan (750 ml) de iaurt Balkan (cutia e alba cu rosu, se gaseste in orice supermarket sau grocery store). Asta-i tot, nimic mai simplu. Spor la facut chefir
Fetelor, de luni incepe scoala, gata cu belfereala Trebuie sa-mi fac curaj sa ma apuc de corectat tona de teste , ca ar fi cazul. Le-am pus pe masa la vedere da' nu se lipesc de mine si pace. Va urez un An Nou plin de bucurii, sanatate si realizari.
Angela
Ira spune:
Denisa, iti tin pumnii, o sa vezi ce frumos va fi dupa, cand iti vei tine in brate. Mie si acum mi se intampla sa nu mai pot dormi dimineata, sa ma trezesc fortat de fericirea de a o lua cat mai repede in brate pe Sofie !
Eu am facut o prostie, am descoperit after eight - cioco si mi-am cumparat un bacs de la Costco si de atunci nu ma opresc. Sper sa nu ma reusesc cumva, ca altfel...e de rau. Ma intreb de ce-o fi asa de buna mancarea ? Raspuns : Ca sa nu dispara cumva balenele ca specie.
Emilly spune:
La multi ani si tot ce va doriti in 2006 sa se indeplineasca!!!
Am supravietuit si noi mincarurilor grase, picante si gustoase, dar nici nu le mai pot vedea mult timp de acum incolo.Drept urmare cred ca voi deveni vegetariana cel putin pentru o luna, sa nu mai vad carnea in fata ochilor, asa ca azi mi-am facut o fasole scazuta delicioasa si o ciorba cu fasole uscata la fel de delicioasa
2006...hmmm...la mine e un an tare important, cu schimbari in bine, zic eu...dar om vedea pina la finele anului ce vom reusi sa taiem de pe lista de dorinte-prioritati.
Denisa nastere usoara!!!Doamne ajuta sa fie bine!
Donia cind ne dai vestea mare ca-i faci o fratioara Roxanei?cum mai muncesti?
numai bine si o zi buna in continuare!!
Emilly cu gaza ei
CataD spune:
Denisa, asa eram si eu acum doi ani pe vremea asta, tot asteptam Licuriciul sa apara...ce a mai trecut timpul! Iti doresc nastere usoara!
Ia uitati acum ce fetita mare are mama: http://dumitrache.photosite.com/Decembrie2005/DSCN1447.html
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!