Sezatoarea canadiana (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Donia spune:
Am supravietuit saniusului si meselor incarcate, mai am de dat niste batalii cu bucatele si in zilele care urmeaza si apoi gata, revin la o viata fara riscuri.
Cum se vede 2006 pe la voi? Planuri marete? Ce ciudat suna 2006, iar imi va trebui un an intreg sa ma obisnuiesc...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
LuminitaB spune:
Canada, here I come!
Dragele mele,
mai avem 9 zile si decolam spre Vancouver. Pregatiri, emotii, sperante, planuri de viitor. Sa ne tineti pumnii sa ajungem cu bine.
Va urez un an bun, cu multe impliniri si cu multa sanatate.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
columbiana spune:
Drum bun Luminita
planuri pentru 2006...sanatate, fara vesti triste dinspre Romania, si restul...vor veni de la sine; si job
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
Donia spune:
Uraaa! Luminita, scoatem covorul rosu! Cand va stabiliti la casa voastra sa-mi dai numarul de telefon sa-ti urez bun venit cum se cuvine. O sa ajungeti cu bine, obositi ca vai de voi , dar in cateva zile o sa va obisnuiti cu fusul orar si o sa mai recuperati cu somnul. Copiilor le va lua ceva mai mult timp, dar pentru ei oricum va fi o mare aventura, mai ales pentru Cristi. Va pup pe toti si de abia astept sa ne dai vesti din Canada. Ah, cu toate emotiile si oboseala de atunci tot as mai vrea sa retraiesc aventura calatoriei si bucuria de a ajunge la liman.
Mai stiu doua familii de brasoveni care vin peste cateva zile, unii in Quebec, altii in Ontario.
Ana, Doamne ajuta! Trebuie sa vina si jobul dorit, e o chestiune de timp, nu? Iar anul 2006 pare tocmai bun pentru asa ceva.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Denisam spune:
Luminitza-drum bun si aterizare usoara!
Ana-bafta sa gasesti noul job repede!
Donia- bravo ca ai rezistat la mincaruri, si pt noi a fost cam greu, ca eu nu pot minca mult si cum bagam si eu un pci de bunatatzuri cum ma simteam tare aiurea..dar mai e putin si scapam, sper sa vina Emma inainte de 17 Ian, as vrea ca dupa 7 Ian sa isi faca aparitzia si sper sa am asculte in continuare
Noi ne dorim in primul rand sa fim sanatosi ca apoi le facem pe toate, am vrea sa ne luam un cottage prin primavara!
Va pupam si numai bine!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
carmen77 spune:
Fetele, caut o persoana, Simona Balica e numele de fata. De fapt nu o caut eu, ci un prieten de al meu, Dan Enache, a fost bun prieten cu tatal ei ... si ar vrea sa mai discute cu ea. M-am gandit ca din moment ce e un forum cu multi membri de sex feminin .. cine stie? .. poate o gasesc. El e aproape sigur ca locuieste in Montreal.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
carmen77 spune:
Si mai vroiam sa va intreb ceva, dar tot uit. Noi in primavara o sa mergem in Romania si vreau sa imi aduc pisica. Am lasat-o la matusa mea in Timisoara si acuma e ocazia perfecta sa o aduc cu noi. Intrebarea mea e daca aveti idee despre sistemul sanitar veterinar in Quebec. Trebuie sa ii fac o asigurare de sanatate privata? Cat e o consultatie la veterinar? Dar o operatie? Intreb pentru ca Tasha are deja 9 ani ... si vreau sa fiu sigura ca nu o aduc aici si apoi sa platesc in rate tratamentele cat la o casa .
Multumesc anticipat .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
laurajr spune:
La Multi Ani cu sanatate ! Anul 2006 sa va indeplineasca cele mai mari dorinte !
Dupa un Craciun si Rev petrecute intre romani, cu mancare romanesca si buna dispozitie romaneasca, ma simt gata sa ma iau la tranta cu provocarile noului an !
Azi am fost pt prima oara aici in Canada la cinema si am vazut la cererea Ioanei "HP si pocalul de foc " . Sincer, mie nu prea imi place de HP, il consider cam sperios, dar toti am rezistat 2,3 ore pe scaun , mai ales fetita noastra care are 4 ani . Nu prea a mai fost pt copii partea asta de HP , mai mult pt adulti .
Luminita, zbor lin si aterizare fara peripetii la Vancouver !
Denisam, iti tinem pumnii pt o nastere usoara !
Donia, multumim de invitatie, ne-am simtit bine cu totii la tine, la cumpana intre ani .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Cricor spune:
La multi ani, multa sanatate si numai bucurii sa aveti in 2006.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
khristin spune:
LA MULTI ANI tuturor pt. 2006 si din partea mea! Sa fie un an plin de realizari si tot ce va doriti sa vi se implineasca cat de curand! Noi am petrecut Revelionul impreuna cu cumnatii si alti prieteni plus vreo 300 romani. Abia azi ne-am mai revenit usor-usor, eheeee
Denisa, iti tinem pumnii sa vina Emma cand vii tu, si sa ne dai de stire
Cristina
noi si poze mai noi