Sezatoarea canadiana (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani si numai bine in anul care vine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ningeeee! M-am trezit azi dimineata si era totul alb din nou, maine mergem la sanius! ...ca tot citeam cu invidie cum isi punea Ira viata in pericol Ira, ceva sfaturi de supravietuire pe ultima suta de metri?

Dragele mele, multumim de urari si vi le intorc insutit! Anul Nou sa va aduca bucurii si sa ne mearga bine la toti.
Ce planuri aveti? Cum o sa petreceti? Noi petrecem in familia DC, caci clanul Donia si cu clanul Laurajr vor pasi impreuna in 2006, iar Laura vine cu oferte speciale... mici, ciorba de burta, mmm...

Na, sanatate si belsug!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Donia, pai sa-ti intepenesti inca de la plecare picioarele in zapada si sa le tii ca pe o frana, in rest....rugaciunile la Buddha pot sa te mai salveze !

Fetelor, va doresc tuturor bucurie in suflet si multa fericire si incredere in fortele proprii in anul care vine ! Sa fiti santoase si puternice interior si sa va iubiti aproapele, ca oferind dragoste, veti primi inzecit :).

Va multumesc pentru tot,

La multi ani,

Irina

Les parents du Pčre Noël auraient aussi souhaité que leur fils existe vraiment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani!
Va dorim un An Nou bun si fericit, sanatate si liniste sufleteasca!

Cornelia, Octavian, Agata si Tudora

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

LA MULTI ANI!

UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI SA VA BUCURATI DE COPII VOSTRI PREZENTI SAU CARE URMEAZA SA VINA!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

AM SI EU O INTREBARE SEPARAT PT FETELE DIN TORONTO SO SEPARAT PT FETETLE DIN MONTREAL...

Cat este alocatia pt copil in Toronto si cat in Montreal...pentru salariu minim normal, ca doar vom fi la inceput fara experienta canadiana la inceput!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

GabiD, nu cred ca alocatia difera intre provincii. Adica alocatia e formata din 2 parti pentru venit min: alocatia federala si alocatia provinciala. In QC, pentru venit minim, ai sa iei 266 CAD de la federali si ceva in jur de 150 CAD de la Quebec (sper sa spun bine, am o vecina care e pe social si parca atata ia, ca am fost cu ea la banca sa incaseze un cec). Deci per total .. cam 400 CAD. In Ontario, alocatia de la federali sigur e la fel, nu stiu insa ce/daca mai ofera ceva si provincia Ontario. Mai mult ca sigur da ... insa nu stiu sa iti spun exact.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

LA MULTI ANI, UN AN NOU PLIN DE SUCCESE SI IMPLINIRI !!!!

ICA

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La multi ani, Canada!!!

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

GabiD,in Toronto alocatia pt copii e in jur de 250 $ cad de la federali,provincia Ontario nu mai ofera nimic in plus...Deci din punctul asta de vedere e mai bine in Quebec....

"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller

Mergi la inceput