Sezatoarea canadiana (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Uram la toata lumea un An Nou plin de bucurii, impliniri, sanatate si mult, mult noroc!
Dupa mine 2006 nu are cum sa fie decat: excelent!!!!! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Simona, Dana, intr-adevar 2 filme de exceptie, Horloge-ul si C.R.A.Z.Y, le-am adorat, am fost insa putin trista pentru ca, fiind noutati, a trebuit sa le returnez prea repede. A fost destul de dificil cu limba, pentru ca am vrut sa le vad in quebecoise, si la sfarsit ma durea capul de concentrare, ba chiar a trebuit sa revad anumite scene ca sa le inteleg mai bine.

Adevarul este ca la scoala colegii mei sunt adorabili, atunci cand vorbesc cu mine pronunta toate silabele, se straduiesc sa se faca intelesi cat mai mult in ceeace ma priveste insa.....am destule momente cand in dialogurile dintre quebecoisi ma pierd, efectiv, mai ales cand vorbesc repede si in jargoanele lor. Dar o sa reusesc pana la urma sa-i inteleg complet. Profii, in schimb, vorbesc franceza foarte inteligibil d.p.meu de vedere.

La filmul cu Zackary (nu mai stiu f sigur cum se scrie) am plans la sfarsit cand a murit frate-su drogat :) (cel cu initiala A) - chiar m-am amuzat cand sotul meu mi-a zis : domle, in filmele americane mor 2 oameni pe minut si tot nu ai atatea emotii ca atunci cand moare un singur personaj din filmele europene sau rusesti :)) )....puis, am fost si sunt absolut indragostita de actorul principal, o sa ma uit pe net sa vad cum il cheama, ma intreb daca e unul celebru quebs au ba, ca prea e frumos si talentat.

In cel cu instinctele primare, intram adeseori in pielea protagonistilor, in fond asta era si ideea, sa te faca sa-ti constientizezi dorintele sufocate si strangulate de societatea contemporana, de asa numitele coduri si maniere comportamentale - parte integranta a lumii rigide si riguroase in care traim. Mi-a placut mult, mai ales ca finalul a fost si foarte realist, nesperat chiar de realist, l-am simtit ca pe o lovitura dura cu capul de perete :).....de genul....ori te conformezi regulilor, ori....suferi, nu exista loc de gresala in ziua de azi. Mi s-a parut chiar idioata tipa aia care a nascut la sfarsit, sa nu-si lase tatal sa vada copilul...pentru o lista de nume...si ...pentru inflexibilitatea si absurditatile din capul ei. Din punctul meu de vedere dragostea presupune toleranta, insa poate ca avem noi niste valori pe din dos, sau naiba mai stie...

Ambele filme sunt ...concepute fix in stilul nostru european...cred ca C.R.A.Z.Y nu ar fi putut niciodata castiga Oscar, prea mult se asorta cu Eu si cu festivalul de la Viena.

Va pup, Irina

Les parents du Père Noël auraient aussi souhaité que leur fils existe vraiment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Buna si mii de scuze ca v-am lasat in "ceata".
Noi am facut 1h pana la Village du Pere Noel, drumul a fost fara peripetii, nu a fost aglomerat decat poate un pic la intoarcere.
Satucul este deschis pana pe 8 ian, intrarea este de 10 cad/pers.
Traseul, pentru fetele din Montreal, este iesirea 15Nord spre Val David, iar la iesirea 76 se face dreapta si acolo va intampina Mosul care va face semn direct catre orasel.
Programul este de la 11 - 17, insa este suficient timp pentru a vizita tot ce doriti.Este sanius, patinoar, suveniruri, ce mai, a fost frumos.
Voi atasa din nou link-ul cu poze, sper sa se poata vedea de data asta, scuze inca o data.

http://community.webshots.com/user/

Mergi la inceput

Simonna, asa cum ai zis si tu, este cam departe, insa eu zic ca se merita, mai ales pentru bebitii nostri.Imprejurimile sunt super, nspe mii de partii cu telescaun si sanius, care mai de care.Din pacate noi nu stim sa schiem, asa ca ne-am multumit cu partia de sanius din orasel.
Emilly, adresa de net data de Simonna este ok pentru ati face o idee de cum arata oraselul.Sper ca si pozele mele sa va convinga de acelasi lucru si sa mergeti cu placere.

Mergi la inceput

Si pentru ca nu am reusit pana acum, vreau sa urez si eu tuturor un sfarsit de an cat mai frumos, un 2006 plin de realizari, note bune la toata lumea, pitici sau mamici, sa fie un an mai bogat, mai minunat si nu in ultimul rand, multa multa sanatate, ca restul vin de la sine.

La multi ani 2005, bun venit 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

An Nou fericit,plin de realizari si sperante implinite! La multi ani tuturor! !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI DRAGELOR- UN AN 2006 cu multa sanatate, bucurii, noroc si impliniri!

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

quote:
Originally posted by Ira

Simona, Dana, intr-adevar 2 filme de exceptie, Horloge-ul si C.R.A.Z.Y, le-am adorat, am fost insa putin trista pentru ca, fiind noutati, a trebuit sa le returnez prea repede. A fost destul de dificil cu limba, pentru ca am vrut sa le vad in quebecoise, si la sfarsit ma durea capul de concentrare, ba chiar a trebuit sa revad anumite scene ca sa le inteleg mai bine.

Adevarul este ca la scoala colegii mei sunt adorabili, atunci cand vorbesc cu mine pronunta toate silabele, se straduiesc sa se faca intelesi cat mai mult in ceeace ma priveste insa.....am destule momente cand in dialogurile dintre quebecoisi ma pierd, efectiv, mai ales cand vorbesc repede si in jargoanele lor. Dar o sa reusesc pana la urma sa-i inteleg complet. Profii, in schimb, vorbesc franceza foarte inteligibil d.p.meu de vedere.

La filmul cu Zackary (nu mai stiu f sigur cum se scrie) am plans la sfarsit cand a murit frate-su drogat :) (cel cu initiala A) - chiar m-am amuzat cand sotul meu mi-a zis : domle, in filmele americane mor 2 oameni pe minut si tot nu ai atatea emotii ca atunci cand moare un singur personaj din filmele europene sau rusesti :)) )....puis, am fost si sunt absolut indragostita de actorul principal, o sa ma uit pe net sa vad cum il cheama, ma intreb daca e unul celebru quebs au ba, ca prea e frumos si talentat.

In cel cu instinctele primare, intram adeseori in pielea protagonistilor, in fond asta era si ideea, sa te faca sa-ti constientizezi dorintele sufocate si strangulate de societatea contemporana, de asa numitele coduri si maniere comportamentale - parte integranta a lumii rigide si riguroase in care traim. Mi-a placut mult, mai ales ca finalul a fost si foarte realist, nesperat chiar de realist, l-am simtit ca pe o lovitura dura cu capul de perete :).....de genul....ori te conformezi regulilor, ori....suferi, nu exista loc de gresala in ziua de azi. Mi s-a parut chiar idioata tipa aia care a nascut la sfarsit, sa nu-si lase tatal sa vada copilul...pentru o lista de nume...si ...pentru inflexibilitatea si absurditatile din capul ei. Din punctul meu de vedere dragostea presupune toleranta, insa poate ca avem noi niste valori pe din dos, sau naiba mai stie...

Ambele filme sunt ...concepute fix in stilul nostru european...cred ca C.R.A.Z.Y nu ar fi putut niciodata castiga Oscar, prea mult se asorta cu Eu si cu festivalul de la Viena.

Va pup, Irina

Les parents du Père Noël auraient aussi souhaité que leur fils existe vraiment.

Scumpa mea, ma bucur mult ca ti-au placut. E adevarat, C.R.A.Z.Y. e un film remarcabil si eu am plins mult!
Am o colega de servici, fratele ei e homosexual si dupa ce a vazut filmul l-a sunat plingind si l-a intrebat daca asta a trait el toata viata. Si el i-a zis ca da. Imagineaza-ti ca dupa filmul asta s-a impacat cu tatal lui care nu-i mai vorbea decind ii daduse vestea cea mare! E minunat filmul!
La multi ani! Sa aveti un an minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani, colegutze! Sa aveti un an nou fericit asa cum v-ati dorit!

26+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Si noi va dorim un an nou fericit! LA MULTI ANI!!!

Va pupam pe toti.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput