Sezatoarea canadiana (38)
Raspunsuri - Pagina 3
kitz-kitz spune:
DanaB, nu am auzit de dr.Owolabi.
Nr de tel al dr este 416 782 4447.
Adresa este: 250 Lawrence Avenue West,Suite 116
Sa inteleg ca e al doilea copil?Si la mine tot al doilea a fost,de fapt a doua fetita.
Eu iti doresc sarcina usoara .
Sa ma tii la curent daca te-a acceptat.
"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller
Mona_B spune:
Fetelor, Craciun fericit!
Mai aveti timp, mey, de stat pe forum azi?! Io m-am culcat la 2 azi noapte, am fost pana la 22.00 la Mos Craciun in vecini si la povesti. Azi astept musafiri si fac pregatiri...la noi ploua e de groaza, primu meu Craciun aici nu-i cum am visat, plin de nameti
kim spune:
Fetele, sper ca petreceti in continuare in belsug si voie buna!
Simi, esti draguta, mersi pt aprecieri si urari. Da, sunt gravidutza si tare ma mandresc cu burtiku'...
Oare ne cunoastem? pune si tu o poza ceva. Vacanta asta mi-am propus sa vad si eu filmele qc de care ziceai, ca tot am auzit de ele. Le-ai vazut la cinema sau le-ai inchiriat?
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Mona_B spune:
Kitz-Kitz, voi unde locuiti? Poate ne intalnim candva. Ca eu am tot promis unor fete din Toronto ca ne vom vedea, dar pan-acum n-am reusit.
Mona
kitz-kitz spune:
Mona_B ,noi locuim in East York, aproape de intersectia Danforth Ave cu Victoria Park.
Tu unde locuiesti?
Ar fi intradevar fain sa ne intalnim.
"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller
nelia spune:
Craciun fericit va dorim si noi! Si, vedeti, sa nu mincati prea mult!
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
lorena.n spune:
Dragi fete,din cele mai indepartate colturi ale lumii ,va urez Craciun fericit si sa va fie bine pe unde sunteti!
Ira spune:
Merci Simona, excelente propuneri, imi fusesera recomandate si de catre colegii de fac., dar uitasem de ele.
O sa-ti spun impresii dupa, merci inca o data
Irina
Les parents du Père Noël auraient aussi souhaité que leur fils existe vraiment.
Denisam spune:
Craciun Fericit si un AN NOU 2006 MAI BUN SI CU MULT NOROC!!
Va doresc tuturor multa fericire, bucurii realizari si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!