Sezatoarea canadiana (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Crinia, nu-ti fa prea multe probleme de constiinta ca nu i-ai dat bebicului produse organice, fiul meu numai organic papa si ii apar periodic pete rosii pe obrajori, si i se usuca pielea in zonele respective, inca n-am folosit nici un unguent special o sa incerc crema de galbenele de la Weleda, o stiu din Germania ca ar fi buna pentru iritatii, desi cauza poate fi interna. ii place mult iaurtul si-i dau des, pentru ca lapte nu bea mai deloc, inca suntem pe formula, pentru toddlers.Toaleta fetzei i-o fac doar cu apa potabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

quote:
Originally posted by bebitzu

fetelor, aveti idee de unde pot cumpara un acumulator care sa-mi permita in Ro sa-mi incarc camera video?

bebitzu

Nu stiu ce camera ai tu, dar majoritatea merg si la 110 si la 220 si nu iti trebuie decat o chestie(nu mai stiu cum se numeste, adapter cred) care are la un capat gauri de bagat camera ca in Canada si la celalat se poate baga in priza in Romania (are picioruse pt prizele de acolo). Noi am luat asa ceva de la Circuit City. Arata cam asa : http://www.walkabouttravelgear.com/c_rom.htm

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CATA- LA MULTI ANI pt LAURA! SA FIE SANATOASA< DESTEAPTA, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI SA II FACI REPEDE UN FRATIOR SAU O SURIOARA!
Stiu ca e maien ziua ei, dar o sa fiu busy c avien mama si am vrut sa nu uit.

Bebitzu-
adapter, poti sa cumperi si de la Source,sutn mai peste tot maagzine, au mai multe tipuri, e bine sa le spui exact pt ce camera iti trebuie, dar la fel ca si Cata noi am folosit si din acela micutz.

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Catalina, multumesc mult de info, o sa incerc sa verific la Canadian Tire sa vad daca au.

Mergi la inceput

Denisa, multumesc mult.
Pentru ca voi fi acasa in Ro perioada urm, iti doresc sa ai o nastere usoara, fara peripetii, o bebica frumoasa si mancacioasa de care sa va bucurati.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE TUTUROR SI BUCURII!!! Va urez cu intarziere pt ca de abia ne-am intors si noi din vacanta in Romania, unde parinti meis-au bucurat de nepotica lor.Speram si eu sa am zapada de Craciun, ca aici in Vancouver nu se serveste asa ceva, si am avut o zi, ca s-a topit repede...In rest a meritat drumul numai ca sa imi vad familia.Foarte , foarte multe pocnitori, de am zis ca nu se mai termina odata..au inceput din inainte de Craciun, ce sa mai zic de noaptea dintre ani..

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bebitzu, imi pare tare rau de mama ta. Am citit la alt subiect si m-am intristat ca ai avut asa un necaz. Si distanta asta mare, uneori e aproape imposibil sa ajungi la timp!
Dumnezeu s-o odihneasca pe draga ta mama!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bebitzu- condoleantze si imi pare rau pt pierderea suferita, stiu ca cuvinteel nu pot alina durereea, suntem alaturi de tine! Multuemsc si pt gandurile legate de nastere!
Gasesti la Canadian tire, e in jur de 20 cad, tocmai am luat recent unul de aolo, intreaba-i pe baietzii de la "hardware" spune-le ca e pt europa si ti-l aarata ei, e ceva cu portocaliu si alb.
Bafta multa si Drum bun! Sanatate si putere!

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Donia, Denisa, multumesc din suflet pentru gandurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Condoleante, Bebitzu. Fii tare si gandeste-te la copilul tau, ca sa-ti revii.

Mergi la inceput