In general gelurile astea nu fac mare branza. Iar nurofenul, panadolul, etc ajuta daca au febra, durere, eventual inflamatie usoara a gingiilor, dar in afara de comprese reci (ex. o legatura de chei curate si tinute un pic la frigider) se pare ca era cel mai de nadejde prieten al copiilor mei in aceasta perioada. Pt. parinti ramane calgel, aplicat pe o bucata de vata si bagat in ureche in forma de dop, sa nu auda urletele
- o.k. am glumit...
Nu va aruncati banii pe calgel si asemenea prostii, ca numai reclamele-s de ele...Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Gelurile existente in Romania sunt cam "apa de ploaie". Calgel, Dentinox... si a mai existat unul in farmaciile sensi-blu care nu se mai importa "Dr. Shefield.."(ala era bun)
Este vorba, cand se refera dr. ca pot fi daunatoare, de gelurile existente in afara Romaniei, cred.
Acele geluri contin anestezice si folosite in exces pot dauna ficatului.
DAR ... sunt anestezice in concentratie mica, 5-7% si scrie clar pe ele cum trebuie administrate. Sunt exceptionale, eu va spun, ca am folosit la fetitza, ne-a trimis o prietena buna din USA.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Am folosit Calgel si Nurofen!
LA inceput credeam ca are efect linistitor gel-ul de dinti, iar apoi am constatat ca fii-mea se linistea de fapt de la masajul pe gingia inflamata, caci ii aplicam cu degetul Calgelul.
Nurofenul este bun, pentru durere mai ales. Avea seri cand era agitata, nu-si gasea locul in patut, gemea chiar.