Bebelusi de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
hristina spune:
Oana, Eva e o dulcica frumusica. Aseara am stat si v-am vazut toate pozele,iar acum le-am vazut si pe cele rec4ente!
Sa fiti sanatosi si voiosi!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
emaaimee spune:
Buna fetele!
Am vazut pozele tuturor bebelusilor si sunt f frumosi!
Intr-adevar cel mai frumos Craciun de pana acum cu puii nostrii!
de fetita cu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
SARBATORI FERICITE !!!
blackpanterro spune:
Abia am vazut pozele, am un cotetz de conexie...inca nu avem DSL asa ca imi e greu sa vad poze.Dar am vazut-o pe nora mea Eva - hihi.
Oana ce frumoasa e Eva si ce frumos arata in rochita aia rosie .Super poze, mi-au placut tare mult, asa vom face si noi la anul, anul asta am cumparat prea multe in casa ca sa mai facem si altceva.Ce bine sta in fundic si in picioare!!!!E mult mai inaintata decat Aidan, noi nu avem dintisori si inca avem nevoie de sprijin sa stam in fundic.
Anda, l-am vazut si pe smecherasul tau.Frumos tare
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
BB23 spune:
CRACIUN FERICIT!
pentru voi, pentru bebici si pentru tatici!
va doresc ca Mosul sa va aduca mereu sanatate, bucurii, impliniri, speranta si clipe fericite alaturi de cei dragi!
Buna ziua!
Sunt bebe Alexandru-Marian, nascut la data de 23.07.2005, intre orele 16-16.30, asistat de d-na dr. Lutescu, un om de nota 10, care a fost alaturi de mami a mea si de mine, si m-a ajutat sa vin pe lume.
Cand m-am decis sa apar, i-am dat mamei mele dureri pe la 3 dimineata, pe care le-a suportat pana la ora 12, cand la insistentele lui tati, a sunat-o pe d-na dr.Ne-a chemat la cabinet, ne-a facut un mic control si a decis: ne vedem la ora 2 la spital, cu bagajelul.
Pana sa ne intalnim cu dansa, am trecut pe la o alta tanti,(cu fusta scurta, picior peste picior, lenjerie intima si nici un pic de rusine, cand a venit tati)Mami i-a spus ca ne asteapta d-na dr.,ca am fost la control, dar degeaba"Felicitari, bebe vrea sa vina,esti buna de cinste...trebuie sa faci cinste..3-4 cm....imi iau eu ce vreau..."Asa a inceputjocul de-a banii.
Sus, d-na dr ne cauta.Asistenta i-a spus lui tati sa pregateasca 2 pampersi.In salon, inca 4 viitoare mamici.D-na dr.a adus pentru mami o perna si apoi i-a facut un mic control si mi-a ascultat inimioara.A suit-o pe o masa, unde mi-a rupt peretele de la casuta.A asezat-o din nou pe pat, i-a pus perfuzia la mana si ...am vazut eu ca avea dureri din ce in ce mai dese, dar ce sa fac..vroiam sa o vad si pe ea si pe tati, si pe bunicile mele care asteptau.D-na dr, imi asculta mereu inimioara, apoi cand a crezut de cuviinta a mutat-o pe mami intr-un salon, unde era un pat mai ciudat...o punea mereu sa impinga, ii tinea picioarele, ii arata ce si cum sa faca, apoi a pus-o de cateva ori sa impinga taaare de tot pana cand am vazut la capatul tunelului o luminita.A ajutat-o sa se mute pe poatul acela ciudat, dar mami saraca...nu putea din cauza durerilor sa faca nimic...dar tot cu d-na dr si cu d-na asistenta...au ajutat-o sa-si ridice picioarele. Acolo iar awu pus-o sa impinga taaaare si mai des de cateva ori, iar ultima data, m-a aruncat cu capul afara, unde am fost prins de d-na dr.M-au dus intr-o camera, m-au masurat,50 cm, m-au cantarit, 3.500kg,sex masculin.Mami a ramas acolo, se uita dupa mine, dar, dupa vreo 5 minute d-na dr scotea fosta mea casuta.A curatat-o, a dezinfectat-o,apoi a cusut-o pe mami..pentru ca a taiat-o..desi ea nu a simtit, doar a auzit.A dus-o int-un al salon, unde mai erau vreo 3 proaspete mamici..Acolo mami...taaaare vroia sa doarma...si a atipit, pana cand a venit o asistenta care a pus-o sa se maseze...a venit si tati sa o vada...care plansese..."mami stie!" D-na asistenta i-a tinut in tensiune,apoi s-a dus si le-a spus:"felicitari, aveti un baietel!si bunicile si tati se uitau unii la altii.Au crezut ca este vorba despre altcineva.D-na doctora le-a spus ca mami a fost cuminte, ascultatoare si nu a facut galagie.
In schimbul de tura, mami vroia la toaleta..cum nu mai venea nimeni, s-a ridicat si a inceput sa caute...a vazut-o tati si s-a speriat...era ametita rau de tot si nu vorbea cu el decat prin semne si se tinea de pereti.A vazut-o o asistenta si i-a arat toaleta si atat.i-a dus o plosca la pat dar nu putea sa faca nimic.Mai ales ca venise inca o tanti asistenta si stateau de vorba..vazind care era problema, au plecat iar pana au revenit mami...gata!Au dus-o intr-un salon, unde mai erau alte 2 mamici.Acolo....ce sa vezi..tati bunici, matusi si unchi.Eu am, vazut-o pe mami la vreo2 ore dupa ce m-am nascut.Aaa nu v-am spus ce tare s-a speriat mami, cand a vazut ca nu venea lapticul...tocmai ei...care...
Tati a vorbit cu d-na dr si s-a hotarat ca vom pleca luni acasa!
Eu acolo mancam bine si dormeam muuult de tot.Cel mai rau a fost cand d-na asistenta a spus sa fim treziti din 3 in 3 ore sa papam...ceilalti bebelusi vroiau dar eu nuuuu...si plangeam asa de tare....vroiam sa fac nani....Bineinteles ca mami juca mereu un joc ciudat..cu bani..cu doamnele asistente...a trebuit sa-l joace si cand i-au spus:3.500kg, 50 cm, Apgar 10, fara oxigen, bine..nu prea am inteles de ce ,dar...
A venit ziua de luni, a sosit si dl.dr.Lutescu, a examinat-o pe mami si a spus ca putem pleca acasa!!!!!!dar...daca era dupa d-na asistenta...nu mai plecam...
pe 29 i-a scos atele,timp in care mami a stat pe un colacel.
Timpul a trecu, probleme ....cu nasucul inca din spital,am avut o rinita alergica pe care am tratat-o cu picaturi si antibiotic chiar daca mami si d-na dr. au fost impotriva.Apropo dr mea este d-na Sava Victoria.
In rest pap laptic de la mami, din biberon cu cereale, bananute cu branzica, fasolicam racitura, carnita si cartofiori de toate felurile..Sunt un pofticios....
Cel mai rau este ca, mami, nuj mi-a dat laptic de al ei o noapte si jumatate de zi, iar de atunci nu mai are ca la laptarie....adica..nu ma satur...oricum...tot ce vad vreau si eu sa pap...inclusiv jucarelele....
Acum am cca 7 kg, si cred ca am sa merg in picioruse inainte sa merg de-a busilea....
De la Mosul am primit multe jucarele, olita, premergator si hainute..
De acum o las pe mami sa mai scrie...
Va pup bebici!!!
rosi spune:
LA MULTI ANI! fetelor
Cum ati petrecut CRACIUNUL?
Noi inconjurati de prieteni insa ne-a lipsit ffff mult familia.UFFFFF de cand am plecat din Romania(locuim in Montreal)nu mai au acelasi farmec insa, sper ca intr-o zi vor fi la fel ca inainte.
Am vazut si noi ceva poze si intr-adevar avem bebelusi ffff frumosi.
Va rog spuneti-mi si mie cum pot pune pozele pe care le am intr-un album pe yahoo caci nu reusesc.
Va pupam si va dorim SARBATORI FERICITE!
rosi spune:
LA MULTI ANI! fetelor
Cum ati petrecut CRACIUNUL?
Noi inconjurati de prieteni insa ne-a lipsit ffff mult familia.UFFFFF de cand am plecat din Romania(locuim in Montreal)nu mai au acelasi farmec insa, sper ca intr-o zi vor fi la fel ca inainte.
Am vazut si noi ceva poze si intr-adevar avem bebelusi ffff frumosi.
Va rog spuneti-mi si mie cum pot pune pozele pe care le am intr-un album pe yahoo caci nu reusesc.
Va pupam si va dorim SARBATORI FERICITE!
valcampan spune:
Sa-ti traiasca baietelul BB23 ! Bine ati venit in clubul nostru !Astepatam in continuare vesti de la voi si poze. M-au emotionat tare mult pozele postate, pyt xca mi-au adus aminte de clipele traite atinci cind faceam si eu ecografii. Doamne ce emotii aveam si sorbeam fiecare cuvint al doctorului. Acum realizez ca a trecut timpul atit de repede si ma uit acum la minunea mea cum doarme .Ce baiat mare am ! Mamici sper ca si bebei vostrii sunt cumintei si fac nani acum. Somn usor !
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Oana C spune:
Anda, Kasi, Ema, multumim pt aprecieri!!!
Kasi, ar cam trebui sa te grabesti, ca daca nu o anunti la timp pe Anda sa te treaca prima pe listuta lui Andrei, s-ar putea sa nu-l mai prinzi. Si e o "partida" foarte buna, zic eu , ce mai astepti?
Adriana, cuscra, nu te-am uitat la multumiri . Tu stii ca primesi multumiri speciale, asa ca de la cuscra la cuscra .
Lasa-mi ginerele in pace, nu te mai agita, ca nu-i in urma deloc; fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Si Eva a inceput sa stea f bine in fundulet acum citeva zile, iar atunci cind se intinde mai tare dupa jucarii cade si ea pe-o parte .
Poti sa incerci sa vezi daca Aidan sta in picioruse singurel; s-ar putea sa iti face o maaaare surpriza si sa stea, ca asa am descoperit si eu; am asezat-o pe Eva linga masuta mica, putin aplecata spre fatza (ca sa isi echilibreze sunculitza ) si fata a inceput sa rida de bucurie si sa traga de tot ce era pe masuta. Apoi i-am spus asta si prietenei mele, Adina, si asa a facut si ea cu fetita ei, Bianca (o poti vedea pe Bianca in poze din albumul 63); si a stat si ea singurica; Adinei nici nu-i venea sa creada ca sta singurica!!!
Acum, daca e sa ma iau si eu sa o compar pe Eva cu alti copilasi, spun si eu ca e in urma Biancai, care este cu 1 sapt mai mica decit Eva. Bianca sta singurica in fundulet, fix dreapta, in sus (nici nu are nevoie sa se tina in minute!), si se joaca cu jucariile excelent!!! ca un copilas de 1 an!!! nici nu se balanseaza sau misca; sta excelent in fundulet; pina si mamica unui baietel de 15 luni (tot in pozele din albumul 63 il vezi si o vezi si pe ea) a fost fff impresionata de ea.
Eh, eu ce sa spun? ca pe atunci Eva, cind statea in fundulet, se apleca in fatza mult de tot, de nici nu ziceai ca e stat in fundulet. Si, ti-am spus, asta a fost exact acum 1 saptamina, iar de atunci a inceput sa stea foarte bine.
Asa ca nu-ti face probleme cu Aidan, ca nici n-o sa-ti dai seama cind o sa inceapa sa faca o gramada de nebunii
Iar cu dintisorii, cred ca e chestie mai mult ereditara; mama mi-a spus ca am inceput sa am dintisori la 4 luni, iar sotul la fel; asa ca de-asta Eva ii are pe cei 2 de jos.
Pupici multi ginerelui meu frumos si dolofan de la Eva si soacra .
De citeva zile am inceput sa o "fugarim" pe Eva prin tot patutul; se rasuceste, se intoarce de pe o parte pe alta, se rastoarna, ajunge total in partea opusa a patutului, in pozitie inversa . Chiar daca am asezat-o in suportul ala (positioner), l-am gasit aruncat pe jos, in afara patutului , iar ea statea cum ii placea . Si inainte era cam la fel (de pe la 2 luni), dar atunci, cind o asezam in suportul ala, statea locului; acum e de groaza .
Plus ca mi se pare ca e cel mai vesel copilas din lume ; deh, fiecare cioara cu puiul ei, dar nici nu imi mai amintesc cind a plins ultima data, si atunci cred ca a fost mai mult un marait; papusica mea ride tot timpul, vocalizeaza in legea ei tot timpul, ca si cum ar vorbi cu noi . ... Maaaaaaai, sper sa nu o deochi
Gata, merg sa ii spal biberonasele (am inceput sa ii dau sa suga numai 1 data/zi si vad ca nici ea nu prea mai are chef de supt, cred ca se intarca singurica ).
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva