Bebelusi de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
KULTA spune:
Cami, Blackpanterro, va multumim pentru aprecieri si va pupacim.
Noi asteptam oaspetii care nu mai vin. Frate, nu mai exista oameni punctuali in Finlanda asta.
hristina spune:
, Luca e mortal! Sarbatori fericite si sa va bucurati de el!
si la multi ani!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
Kulta, sa-ti traiasca minunile strengarute! ce mult seamana unul cu celalalt! Sa va bucurati de ei, multi si fericiti ani!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
nique15 spune:
Mos Craciun cu plete dalbe, bine ai venit de prin nameti, caci baieteii si fetitele, bebelusi de iulie-august 2005, au fost foarte cuminti si te-au asteptat nerabdatori alaturi de parintii lor, sa vii cu desaga incarcata de sanatate, fericire si impliniri, si multe, multe, jucarii!
Tuturor, va dorim din suflet un Craciun Fericit alaturi de micile comori din viata voastra!
Simina este in al noulea cer de cand a vazut bradul si luminitele... sper ca si ceilalti bebelusi sunt la fel de entuziasmati!
Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina
valcampan spune:
frumos foc baietelul.are niste ochisori migdalati buni de privit si obrajorii buni de pupat.
nique15 frumoasa fetita ai! E promisa? Caci noua ne place tare mult de ea.
Bebici si parinti sper ca ati avut parte de clipe magice ca si noi.
poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Dianami spune:
Buna seara, mamici si bebei de iulie-august!
Noi am avut o zi plina: am fost la biserica, am primit cadouri, am facut poze, am colindat...
De departe acesta-i cel mai frumos Craciun de pana acum, alaturi de pui, nu-i asa?
Petrecere frumoasa in continuare!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Simonaci79 spune:
Craciun Fericit tuturor! Am fost si noi in vizita ieri si azi, iar ieri am dat exemplu de cumintenie! Eram cel mai mic copilas dar cel mai cuminte! Mancal-ar mama de baietel! Nu am prea facut poze din pacate, nu avem decat una de ieri dar o voi pune cat de curand!
Sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca toate dorintele, sa fiti fericite si sanatoase alaturi de cei mai proaspeti membrii ai familiei! Va pupam cu drag pe toti!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Oana C spune:
Va uram si noi inca o data CRACIUN FERICIT!!!! si speram ca ati primit muuuuuulte cadouri de la Mosul.
Si noi am primit multe-multe de tot .
Tocmai incarc pozele facute azi si aseara; sint fff multe, sper sa aveti rabdare sa le vedeti; inca nu am apucat sa fac putina "curatenie" prin ele, asa ca deocamdata sint asa cum au fost facute .
Sint albumele 65, 66, 67.
Va pupam.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Am vazut si eu pozele cu copilasii nostri! Deja ma apuca melancolia cind ma gindesc ce maaaaari au crescut; asa de repede a trecut timpul ....
Toti sint niste copilasi dolofani si frumosi. Ce sa mai dau nume, ca am vazut aproape toate albumele de copilasi de aici, asa ca ar trebui sa ii enumar pe toti , mi-e sa nu uit pe careva. Si aseara a vazut si sotul o parte din copilasi; ii plac la nebunie, mai ales ca unii seamana putin cu Eva .
Adriana, cuscra, deja sotul meu isi iubeste si el ginerele . Deja face ravagii printre copilasi si oameni mari; ca toata lumea se indragosteste de el .
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
andatudor spune:
Buna dimineata!!
Am primit si noi muuulte cadouri,ca doar am fost copii cuminti!
Adriana-l-am vazut pe micul Aidan care intre timp s-a facut maaale si frumos nu mai zic!!
Oana-Eva deja sta in picioare singura daca se tine de canapea??Wooowww!! Ce fetita mare ai!! Ai fost mortala la faza cu "brain fuel" !!!!!
Kasi-sa inteleg ca nu-ti place baiatul meu,de aia nu ne-ai raspuns??? Hai ca asta e ultima strigare!
Si noi am fost in vizita la nashi,si a fost extrem de cuminte,chiar a tras si un pui de somn singurel in camera!! Azi ne ducem si la bunica!
Am pus si eu poze noi in albumul Craciun 2005 !!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze