Bebelusi de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
andatudor spune:
La multi ani Andrei,Aidan,Medeea!! Sa fiti sanatosi si sa le umpleti sufletele parintilor de bucurii!!
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!!!
Rosi-bine ai venit!! O ducica frumoasa Alexia Maria!Daca as fi avut o fetita tot asa ar fi chemat-o!
Oana-multumim pt. sustinere!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
ellarot spune:
Buna fetelor! Se pare ca am trait cu totii cel mai frumos Craciun alaturi de ingerasii nostrii scumpi!
Eu una nici nu-mi mai pot imagina cum ar fi viata fara bb-le meu. E o adevarata binecuvantare prezenta ei in viata noastra. A fost foarte cuminte, a dormit, s-a jucat si a mancat tot ce i-am pregatit. Admira bradutul cu beculete si trage mirata de crengutele verzi
Bun venit fetelor noi!
BB23 emotionanta povestea voastra!
La multi ani tuturor piticilor voinici care isi rotunjesc lunile
corbioana spune:
Diana, Albinutzza, Anda, Ella multumim frumos de urari va dorim si voua asemenea!
Delia LA MULTE LUNI cu sanatate si micii tale printese MEDEAAA sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Giana spune:
La multi ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 27 si...La multi ani Stefan Daniel,dragul mamii darg!!!
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
ellarot spune:
Fetele care va pricepeti la lista ... s-a dublat listuta ...dupa bb cu nr 95 apare iar bb nr 4 pana la bb nr. 59 inainte de statistici
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Giana
La multi ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 27 si...La multi ani Stefan Daniel,dragul mamii darg!!!
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
La multi ani dragutului de Stefan Daniel.Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si intelegere.
Giana spune:
BB23,bine aiu revenit printre noi!Ne-ai lipsit...Irina chiar isi facea griji
Noi am petrecut foarte bine de Craciun,am fost la bunici,la nasi...azi il asteptam pe tati care trebuie sa vina si vedem ce mai facem.Avand in vedere ca este onomastica bebelului nostru,poate vin musafiri,daca nu...mergem noi
Mor de oftica ca vroiam sa bag poze noi...dar am uitat aparatul pe la maica-mea si nu mai pot azi...
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Albinutzza spune:
Buna dimineazta fetele si
Vad ca ati petrecut bine, in familie, si cu casa si masa plina. Am vazut poze si cred ca toate am avut cel mai frumos Craciun...si cate vor mai veni
Luca s-a comportat exemplar, cred ca-i place sa fie cu lume multa, ca si in Ajun si a doua zi am avut musafiri si a fost numa un zambet si un chiot. El in mod normal e asa, rade intr-una si trage niste chioteee, plus ca nu plange decat atunci cand e somn, sau il dor dintzii. E un foarte vesel, si rade in hohote. In funduletz inca nu sta bine, exact cum zicea si Oana, e la faza cand vine in fatza, daca nu e sprijinit, dar toate la timpul lor.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Bun venit fetelor noi , si bine ai revenit BB23...chiar ma gandeam la tine acu vreo sapt, ca am adresa ta de yahoo si nu mia stiam nemek de tine
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
irinabungau spune:
GROH GROH!!! Uite asa ma simt... Ehhhhh.... de la 1 Ian intram la regim ca nu se mai poate!!!! GROH GROH...
Oana, superba Eva, m-a surprins cat de bine sta in picioruse... si in fundulet, nesustinuta, suuuper!!! Bravo Eva!!! Si, Doamne ce de cadouri acolo.... Avem si noi manusa din aceea,dar este cu "Old McDonald Had A Farm".
Anda, ce bunicutza tanara si frumoasa!! Este mama ta sau a sotului?? Andrei este un scump!!!
Rosi, ce pumpkin grasunel si frumusel!!! Si ce mamica frumoasa... are cui semana Alexia Maria!!!
BB23, multumim pentru povestea nasterii, foarte frumos povestit!!!
Kulta, am vazut pozele, sunt niste draguti Danutza si Sebi!!
Adriana, ce mare a cresut Aidan!!! La multi ani !!!
Ioana, cuscra, sa-mi traiasca ginerele!! La multi ani pentru cele 6 luni implinite!!!
Dede, la multi ani pentru Medeea!!!!
Va pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze