Bebelusi de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
ellarot spune:
Doamne uituca mai sunt Azi e Sf. Stefan!
LA MULTI ANI STEFAN, STEFANIA
Cred ca am un canal infundat, ca am un nod destul de maricel la san In afara de comprese calde si muls, ce sa mai fac? Va rog niste sfaturi ...ca pana maine cand merg la medic imi ies peri albi [:((]
irinabungau spune:
Giana, La multi ani micului Stefan, sa va traiasca!!!
Sa traiasca toti bebelusii , mamici si tatici cu numele de STEFAN, STEFANIA, sa fiti sanatosi!!!!
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
irinabungau spune:
Ella, comprese calde , masat locul si muls imediat!!! O sa iti treaca pana maine, nu iti face probleme!!!
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Albinutzza spune:
Rosi, spune-mi ce e chestia aia circulara verde de la Alexia din camera?!
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Giana spune:
Multumim mult,Irina,Kulta si celorlalte fete!!!
Noi am bagat int-o saptamana si ceva sucuri de mar,morcov si portocala.Portocala o adora...restul... Cu greu am incercat cu lingurita,cu biberonul...chiar si cu seringa(asa am reusit cu chiu cu vai).Nu facuse kk de 2 zile si aseara l-am ajutat eu cu termometrul si nu se mai oprea dupa aia ma rog...e bine.
Am o intrebare...cand le da dintii unde se vede albicios si umflat?Pe gingie exact unde ar trebui sa aibe dintii?Ca Dani are umflat si mai albicios,dar pe gingie sus
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Laura25 spune:
Buna dimineata! (mai pe la amiaza ... )
Si noi afirmam sus si tare ca a fost cel mai fericit Craciun din viatza noastra! Copii au fost cuminti, au primit daruri multe, au fost in vizita ... numai lucruri bune. Astazi incerc sa selectez din multele poze facute si sa pun si eu un album nou pe yahoo cu Craciunul.
La multi ani Stefan si Stefania!!! La multi ani bebelusilor nascuti pe 27!!
Avem un anuntz f. important de facut!Pe 26 dec. 2005, la 6 luni si 13 zile, Rares a facut primul pipi la olitza !!. A primit de la Mos Craciun olitza si am incercat-o ieri dimineata si cat ne jucam noi asa, a iesit si un pipi!! Binentzeles ca m-am apucat de facut poze si de dat telefoane sa anuntam bunici, nasici ... Avem si noi poze si in curand o sa vi le aratam cu Rares care sta singurel in picioare, sprijinit numai cu mainile de marginea canapelii. Ce mai! Are mama baiat mare!
Ma duc la spalat biberoane si promit ca azi pun poze noi pe net! Pupici si spor la sarbatorit!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Dianami spune:
Giana ,sa-ti traiasca bebe Stefan Daniel, sa fie sanatos si voinic! Mai, mai, ce o sa mai umble fetele dupa el!
La multi ani!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
KULTA spune:
Irinuca,
Am mai pus pozici.
Se pare ca n-a patit nimeni ce am patit eu cu Sebi sau nu aveti timp sa raspundeti.
Laura25 spune:
Kulta, iubita ... te inteleg ... asa face Rares al meu. Dar eu m-am obisnuit. De o luna doarme cu mine in pat si nu ma mai oboseste asa de tare, ca il simt cand se foieste, ii bag tzitzica in gura si de multe ori atipesc la loc. El manaca cat are chef, ma mai trage de bluza, de par ... se mai foieste un pic si adoarme la loc. De fapt el nici nu se trezeste de tot, prin somn, motzaind, mananca, dar tot o face cam din 2 in 2 ore. De multe ori vrea numai sa tina sfarcul in gura, nici nu inghite, molfaie un pic si gata ... Nu pot sa-ti dau o reteta-minune sa nu mai faca asa ... imi pare rau ...
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos