Fetele din Zalau-adunarea! :))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Adriana da mai bine aduc material si platouri ca poate telecomanda functioneaza doar la tine in bucatarie.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Cafengiste la apel!!!!!!!!!!
Da pe unde umblati???Ce treaba aveti????????Shoppingareala de Revevelion???????????
Eu sunt la cafeloiul nr 2.Voi????????????Va astept sa bem cafeloiul 3.

Pupici la ingerasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, mersi mult pentru retete...cea cu parizer si rulada cu ciuperci mi se par apetisante, nu stiu ce voi face de mancare, nu ceva special avand in vedere ca nu am cu cine sa mananc...
Asa deci, telecomanda e secretul . Da' tu de ce bucatareala te mai apuci daca pleci de acasa de rev?

bianca, cafengista de mine e la apel! PREZENT!
Mersi de amanuntele referitoare la case. In state blocurile ssunt pe structuri metalice, nu au beton nici macar la plansee, sunt ceeva prefabricate. Probabil ca au si beton pe undeva, dar nu stiu in amanunt cum sunt construite. si da, mi-a ajuns o casa din betoane si claca , mai ales ca am facut-o si am lasat-o!

simona, foarte draguti mititeii de pe canapeaua ta!

elvira, anca? dormiti inca?

Va pup si mai viu!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Sunt prezenta cu cafeluta nr. 3.
Ce gatiti de revelion?Adriana da-ne niste idei.Eu sunt in pauza de idei stiu doar ca voi face ciorba de burta in rest pauzaaaaaaa!!!!!!!Ai mei nu-s fff mancaciosi si am facut de Craciun fff multe maionezuri ca acum nici nu mai vor sa auda.Le-am facut si rulada cu piept de pui si chechul cu parizer ( dar in loc de parizer am pus muschi file si cascaval afumat)iar acum nu stiu ce sa gatesc.
Elvira azi sper sa-ti trag o vizita ca-mi trebuie lapte praf si ceva borcanele.
Mihaela tu ce gatesti?Te invidiez pt ca vei fi in luna de miere cateva zile.Stiu ca nu-ti place fara printese , dar cateva zile de odihna nu-ti strica.
Anca ce faci? bb? Am uitat sa-ti spun ca eu sunt fff incantata de dr Sabau.Din punctul meu de vedere e cel mai bun din Zalau ( desi nu am competenta sa-i contest pe niciunul)si nu-ti face faze sa nu-ti raspunda la telefon sau sa nu te asiste la nastere.Adriana le-a nascut pe fete cu dansul si e incantata.
Simona unde esti? Ce face fetita prietenei? Cum se simte?Printul ce-ti face?Unde mergi de revelion?

Va pupu dulce dulce si mai vin.

Mergi la inceput

elvira, am uitat ca la tine e plin sezon si esti pe metereze . SPOR!

bianca, habar n-am ce sa gatesc...mai ales ca in 1 plecam la CJ, apoi la mama, probabil pe 2 ajungem inapoi acasa. Dar cum trebuie sa-i las si socrului meu mancare tot va trebui sa fac ceva. O ciorba de perisoare ma gandesc si am un muschi de vita pe care as vrea sa-l fac cumva special la tava, acum caut retete, dar nimic care sa-mi placa...adriana ai ceva de genul asta? Daca nu gasesc nimic, atunci o friptura de vita cu cartofi...si ceva dulce, nu stiu inca ce. Idei?
Si daca mai apuc o rulada de la adriana...

pupici...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

adriana, daca ai timp citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63993&whichpage=1" target="_blank">trucuri de adormit copii.
Daca tot n-am avut ce face si am bantuit pe forum...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Adriana, Simona, Anca v-am trecut absente.Pe unde umblati??????Ceva noutati?????????Sper ca nu aveti ceva probleme.Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

'neatza fetelor!

Cum stati cu cafelele? Io am baut-o pe prima, am dat un tur scurt pe forum...merg sa-mi fac putina treaba prin casa, apoi revin. La noi e urat, ploua si n-am nici un chef!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hai ca va scriu rapid ce pregatesc pentru Anul Nou !!!
- ciorba de burta
- peste cod file cu faina de malai ( prajit ,bineinteles)
- oua umplute
- salata cu de toate , care noua ne place la nebunie , dar sunt disperata ca am umblat in tot orasul sa caut ceapa verde si nu am gasit , daca stiti unde este da-ti de veste

Va scriu reteta de salata , va garantez ca dupa ce o faceti numai o singura data , se va afla intotdeauna pe lista de meniu :

Aveti nevoie de parizer(sau sunculita afumata sau nu) , cascaval , cartofi fierti in coaja , ciuperci , oua fierte , salata verde , ceapa verde , condimente .
Eu spal salata si ceapa cu o seara inainte si le pun in prosop la uscat pana a 2 a zi dimineata . Se taie cubulete cascavalul , parizerul , cartofii , ouale si ciupercile , ceapa se taie cam de 2 cm , iar salata se toaca fideluta . Se condimenteaza toate dupa gust si se amesteca cu maioneza .
E un deliciu .

Am cumparat de la domnul acela din piata cascaval de casa si telemea de vaca , aperitive si gata , e destul ca noi ne chefuim di a 2 zi seara .

Ca si dulce fac un tort de mere scufundate si tiramisu !!!

Va pup ca merg sa ma apuc de treaba !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

salutare fetelor!
pfuai,ce suparata sunt, mi-am stricat tastatura
vrusei s-o spal sa n-o prinda anul nou murdara...(aiurea, nush ce-a fost in capul meu) si am pierdut o piesa ma rog, stiu exact unde e,in canal, ce dasteapta sunt...acum nu mai am space...
Adriana, ghici cu ce toace amvenit azila scarbici...cred ca sunt apropae 2 ani de cand am umblat numai 'sport' ma simt...altfel , mai femeie
fetelor, va pup si plec sa vad ce fac cu tastatura ca ma steseaza de numa' Mai vin.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput