Fetele din Zalau-adunarea! :))
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
Adriana de ce ai sters slbumul cu pozele de la Revelion????????????
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
carmen_ardelean spune:
Salutare, salutare! Vad ca am nimerit si eu...la spartul chefului, asta daca a mai fost, ca nu am inteles din ultimele mesaje daca v-ati mai intalnit sau nu. Nu stiu exact care e procedura, prezentarea la intrarea in..club, dar astept indrumari. Pot eventual sa dau ...referinte extraordinare despre...Bimilit care e o femeie cu un suflet superb si careia nu incetez sa ii multumesc( macar virtual pana ne-om vedea...). Astept sa ma invatati sau sa ma initiati.....Ma prezint mai detaliat? Intrebati voi? Cum procedez?
Salutari tuturor...iar in privinta intarzierii intrarii in club....nu stiam daca ma primiti, ca sunt numai de 5 ani in zalau....
Bimilit spune:
Salutare !Salutare!
Carmen bine ai venit la noi in gasca.Te primim cu mare drag.Lasa ca la urmatoarea intalnire nu scapi.Daca vrei poti sa ne spui de bb 1 si bb2( care sper EU sa fie fetita).
Fetelor eu si Carmen nu ne-am intalnit decat virtual.O las pe ea sa va dea mai multe detalii.Atata pot sa va spun ca e super haioasa .
Va pup dulce dulce.
for2nity spune:
Buna dimineata !!!
Carmen..da,trebuie sa spui tot:
-numarul de pantofi
-numele sotului
-numele amantului
......
......
tot, tot
Hai, zi-ne despre tine , BB1, BB2 e samburica? BB1 e baietel?
Fetelor, am o leeeenee, si sunt libera azi...pe vreme din asta se iese la plimbare cu caruciorul? Sau e deplasat? E prea frig pt plimbare in carucior?
Pfuai, face Alexia minuni, fug pana nu-si sparge capul.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
monagan spune:
Stiu ca n-am ce cauta aici, dar nu m-am putut abtine sa nu salut ZALAUL, ca deh, doar sintem...vecini.
Numai bine tuturor............ de la Cluj.
MG
Bimilit spune:
Buna dimineata!!!!!!!!
Cafengiste la apel!!!!!!!!!!!
Monagan multumim de salutare.Ma bucur ca ai intrat sa ne saluti.Eu vin vineri si sambata la Cluj.Nu punem de-o cafea??????????Si eu intru la Cluj sa va citesc si-mi place de voi ca sunteti haioase.
Elvira mama mai incet draga ca spari fata.Lasa-o incet ca spune tot!Eu zic sa stai pana pe la 12 si apoi sa o scoti pe Critina la aere.Da cum de esti libera?Iti poti permite luxul asta????????????????
Adriana draga unde esti????????Sper ca nu aimult aseara si azi ne onorezi cu prezenta.
Carmen salutare.Cum ai dormit.Ce face bb2?Andrei e bine?Astept sa mai vb.
Anca unde esti?????????????Sper ca nu ai patit ceva.Da-ne un semn de viata .Bb din burtica ce face?E activ?Sti ce e?
Simona ce faci????????????????
Mihaela poate intri sa ne spui cum ati ajuns acasa.
Va pup dulce dulce si mai vin.Acum fug la cafeluta si tigaraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Bimilit spune:
Mama ce buna e cafeauaaaaaaaaa de dimineata!!!!!!!!!!!De tigara nu va spun .