Fetele din Zalau-adunarea! :))

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Am uitat ceva.
Elvira tu pregatesti pizza????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

fetele, ma bucur ca sunteti de acord. Daca si spuneti ce pizza va place...e perfect. Daca nu mai ziceti nimic am sa comand espres de la imbis, e cu pui si ciuperci. Cui ii place altceva sa scrie repede, maine sa le comand din timp sa le avem pe 12 aici, ok?
Va pup.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

haha. Bianca, ce gluma buna as zice, da'n-o zic. Intamplator chiar stiu sa fac pizza, m-a invatat un amic in tineretile mele zbuciumate, cu un sos secret suuuper. Bineinteles ca n-am mai gatit de vreo...8 ani, deci nu ma incumet pt maine sa pregatesc eu, hihi.
pana la urma vom fi doar 4? Veniti cu bebicii sau singure?

Mergi la inceput

era sa uit...voi aduceti cafeaua

Mergi la inceput

Cica femeia care stie sa prepare pizza e gospodina desavarsitaaaaaa.Deci te pricepi Elvira la gateala da nu vrei.Na ca te-am prins.Si esti putin parsivucaaaaaaaaaaaaaa.Adica tu cu pizaaaaaaaaaaaaa si noi cafeauaaaaaaaaaaa.Nu de alta da se raceste si si pt a face o cafea buna trebuie ARTA.Da nu-i bai.Sti cum facem?Te scoatem la cafea undeva aproape de tine( ca sa pot FUMA si eu).Venim singurele ca sa putem povesti in liniste si pace .
Vad ca Mihaela nu a postat asa ca o sun dimineata si ii spun ca s-a schimbat locatia.

Mergi la inceput

Elvira in final vad ca suntem doar noi 4 .
Pt mine sa comanzi o pizza cu aroma de cafea si mult tutun!

Mergi la inceput

Bianca, am supus la vot intr-o scurta sedinta pe mess cu Adriana si am hotarat in unanimitate ca de data asta te lasam sa fumezi intre noi, hihi. stii vorba aia? sufla inspre mine
Adevarat, cu cafeaua e mai nasol, vom vedea cum facem. Nu este cafea in apropiere, din diverse motive este inchis, singurul loc unde este , tine-te sa nu pici, e 50.000 cafeaua de 50 ml. Am baut una si zau mi-a stat pe masea.
Va pup si va astept.

Mergi la inceput

Elvira pot aduce eu cafeaua.Dar ma duc in OMV dupa ea.Daca da da un semn.O iau pe Adriana la 11.50 si fugim pana in OMV si gata e rezolvata problema cafelutei.Plus ca e si bunaaaaaa cafeluta aia.
Da cu pizza mea cum ramane?Au cu aromele mele preferate??????????

Merci ca ma lasati sa fumezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.URA!!!!!!!!URA!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor am anuntat-o pe Mihaela de schimbarea locatiei si la 12 ne intalnim in fata la Casa Armatei.
Aduc eu cafelutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Cum o preferati tare sau lunga( na va ganditi la prosti) , cu lapte sau fara??

Mergi la inceput

M-am gandit sa aduc cafea normala( anormala o fi?????) si vin cu lapticu si zaharul la pachet.

Mergi la inceput