Il lasati sa vada rochia inainte de nunta?
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
Daca zice ca nici el nu ne arata costumul de mire?
Eeeeeeeeee? Cum ne simtim NOI la faza asta? Ca eu una nu as aprecia "gestul".
Ba inca m-as simti teribil de revoltata.
1. Eu mi-am spus parerea, nu fac galerie...
2. Daca i-as cunoaste gusturile, nu mi-as face nici o problema doar ca am stabili de comun acord ( a se intelege " nu ar trece peste parerea mea " ) culoarea; de ex, ca nu mi-ar place ca mirele sa apara imbracat in rosu-albastru, doar pt ca e fanul unei echipe de fotbal. In timpul zilei, se poate imbraca asa cum doreste, dar la nunta... nu !
Eu-s norocoasa, sa inteleg ? Il cunosc f bine, stiu ce vrea... mergem sa-l luam impreuna, costumul lui va sta langa rochita mea... desi, puiu' meu ar fi vrut costum alb-alb, dar nu gasim, fir-ar sa fie ! asa ca ia unul cat mai apropiat...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
candy24 spune:
Sa nu o vada.Eu am fost cu soacra si sora mea sa o cumparam si pe urma am duso la mama mea si acolo am lasat-o pana in ziua nuntii .El m-a vazut cu ea cand a vanit sa ma ia de la ai mei.Ia placut foarte mult.A fost o surprizasi pt el si pt invitati.
Eu si cei doi baieti ai mei
Animagus spune:
Hmm, hmmm, hmmm...
Eu as sugera macar un compromis sa faceti. Daca nu vreti sa va vada imbracate cu echipamentul de lupta , atunci macar aratati-i rochia in magazin, sau si mai putin, faceti-i o poza si aratati-i-o. Sa poata omu' sa-si dea si el cu pareare. I-o placea, nu i-o placea...
In plus, ganditi-va, ca astfel il mai scutiti si pe el de o emotie, ca si asa are atatea pe cap, de exemplu gandul de a da ochii cu toate rudele din ambele familii . Iar intrebarea esentiala este: sunteti pregatite sa va asumati riscul ca atunci cand va va vedea pentru prima oara sa-i dea lacrimile... de groaza?
La vache qui rit
ooana spune:
NU!
Categoric NU!
I-am aratat mai multe modele si mi-a spus cam ce ii place asa ca mi-am facut o parere....dar rochia mea nu o va vedea decat in ziua nuntii!
Inainte de nunta mama si bunica si eventual cateva prietene 2-3 nu mai multe.......si in rest va fi SURPRIZA!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
ralu_trancu spune:
lui ii place persoana mea. (sper) in acest caz ma place cu tot cu gusturile pentru vestimentatie. eu nu am comentat cand el a vrut costum negru. si nici el nu va comenta cu siguranta in ceea ce priveste rochia sau cine stie ce altceva.
dyadya spune:
Eu va trebuie sa-i arat macar o poza inainte sa achizitionez rochia. De multe ori cand ne-am uitat la rochii/poze cu rochii, opiniile au fost diferite! Si nu vreau sa risc vreo figura acra in ziua nuntii pentru ca nu-i place rochia. Iar al meu e foooooaaarrrtttee expresiv. Imediat se vede pe fetisoara lui cand nu-i place ceva. Asa ca slabe sanse sa pretinda ca-i place, o sa-mi dau imediat seama daca nu e asa si atunci sa te tii depresie!!!. Si decat sa imi stric bucuria din ziua nuntii facandu-i lui o "surpriza" , prefer sa alegem impreuna rochia. Un singur lucru nu va vedea: nu ma va vedea pe mine imbracata in rochie pana in ziua nuntii! Si daca stiu ca rochia ii place, eu ii plac, atunci as putea sa spun ca succesul va fi garantat in ziua nuntii, nu?! Fara suspans! De fapt, nu rochia nu trebuie sa o vada, aia e doar o bucata de material. Pe mine mireasa nu trebuie sa ma vada inainte de Ziua Z!
Cat despre experiente de astea cu aranjatul si speranta mea ca-i va placea, am patit-o si eu!Mi-a facut o stilista un super coc, tot salonul se extaziase, etc si cand ajung la el: zice: " mda, dar mie imi place mai mult cum iti sta cu parul liber!!"Urmarea? Caut metode si coafuri ca la nunta parul sa fie oarecum lasat liber , dar sa si stea, ca am firul subtire si se lasa imediat. Deci caut sa-i fac pe plac, pentru ca in definitiv, mireasa trebuuie sa-i placa si ginerelui nu numai ei insesi, nu?!
Animagus spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Un singur lucru nu va vedea: nu ma va vedea pe mine imbracata in rochie pana in ziua nuntii! Si daca stiu ca rochia ii place, eu ii plac, atunci as putea sa spun ca succesul va fi garantat in ziua nuntii, nu?! Fara suspans!
Foarte bine!
quote:
Originally posted by dyadyaMi-a facut o stilista un super coc, tot salonul se extaziase, etc si cand ajung la el: zice: " mda, dar mie imi place mai mult cum iti sta cu parul liber!!"
Da, confirm, noua nu ne plac cocurile pe motiv ca directoarele, invatatoarele si profesoarele cele mai nesuferite si traumatizante aveau coc. Basca tovarasa academician de renume mondial. Noua ne place parul liber si un pic ciufulit.
quote:
Originally posted by dyadyaUrmarea? Caut metode si coafuri ca la nunta parul sa fie oarecum lasat liber , dar sa si stea, ca am firul subtire si se lasa imediat. Deci caut sa-i fac pe plac, pentru ca in definitiv, mireasa trebuuie sa-i placa si ginerelui nu numai ei insesi, nu?!
Nici eu nu as fi spus-o mai bine. BRAVO dyadya!
La vache qui rit
Rallu spune:
He-he-heeee....dya incepi sa ai suporteri!!!
Hai ca ma bag si eu in galerie ca mi-ai placut...nu de alta dar si eu ii voi arata intr-un fel sau altul rochita tocmai sa evit "surprizele" neplacute in ziua Z.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
andreea_trend spune:
Si eu sunt pt NU aratat rochita de mireasa... ganditi-va cum ar trebui sa arate saraca rochita ca lui sa nu-i placa.... nu-i adevarat nu exista asa ceva.... v-om fi superbe in ziua cea mare iar ei ne v-or sorbi din priviri.
Eu chiar m-am gandit ca in ziua cea mare ... dupa cununia civila... sa ne vedem direct la biserica... daca se poate el sa fie in biserica... iar cand intru sa fie pt prima oara cand vede rochita....
De vina sunt telenovelele...
Nunta noastra
dyadya spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
ganditi-va cum ar trebui sa arate saraca rochita ca lui sa nu-i placa....
Asta nu-i o problema! Am vazut destule rochite care in opinia multor persoane aratau bine iar el a strambat din nas. Nu ca le-ar fi considerat grotesti, dar..."mhmmm...nu-mi place"
Animagus, multumesc de aprecieri, i-am dat si la al meu sa citeasca tot ce-am scris si ce mi s-a raspuns si a fost fooooaaarrtttee de acord!!!
Fetelor e bine sa avem un miresel printre noi, ca uite mai aflam si parerea celeilalte parti a baricadei. Nu ca n-am afla-o in fiecare discutie pe care o purtam cu jumatatile nostre, dar ajuta sa vedem ca nu numai ai nostri gandesc asa. TOTI GANDESC ASA!!! Sau, ma rog, marea majoritate!