Il lasati sa vada rochia inainte de nunta?
Raspunsuri - Pagina 3
lavinai spune:
si eu sunt pt NUUUUU categoric.......................... aratat rochita de mireasa........... oricat de greu mi-a fost, pt ca mi-ar fi placut sa am "aprobarea" lui ca e draguta, ca imi sta bine, etc. am "rezistat" sa nu o vada pana in ziua nuntii!!!! noi fiind din timisoara am fost la craiova sa imi iau rochia de mireasa, avand pe cineva acolo, eu am mers cu verisoara lui si am luat-o iar cand am ajuns acasa am dus-o direct la maicamia!! nici soacra nu mi-a vazut rochia decat in ziua nuntii!! bineinteles cand am cumparat-o am tinut cont si de gusturile lui, noi fiind de ceva ani impreuna ii cunosteam foarte bine gusturile. oricum e mult, mult mai frumoasa expresia fetei lui cand vine si te ia si te vede imbracata in mireasa pt prima oara decat daca te-ar fi vazut inainte si nu ar mai fi nici o surpriza!!!
daca ar mai fi sa mai fac nunta o data (vise) as proceda exact la fel si cu rochia de mireasa si cu tot ce s-a intamplat pe parcursul ei!!! a fost ceva de vis!!! cea mai frumoasa zi si noapte din viata mea!!
va doresc la toate miresicile o nunta ca in povesti.........
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
kateryna spune:
Si eu sunt pentru ...NUUUU aratam rochia de mireasa. Aseara citeam mesajele voastre si eram cu puiu langa mine. I-am spus ce parere aveti si imi stia si parerea mea. Adica nu o sa vada rochia. Noi am discutat despre asta si stiu clar ca si lui ii e groaza de ce idei o sa-mi treaca prin cap cu rochia. DAr, asta pentru ca stie ce pitici am eu pe creier cu rochiile. Mi'a vazut desenele cu potentialele rochite de mireasa (si sunt majoritatea superdecoltate si superscurte) asa ca va dati seama ce e in mintea lui. Oricum ideea a fost ca el ma iubeste pe mine si daca are incredere suficienta in mine pentru a ma lua de nevasta, atunci trebuie sa aiba incredere si in ceea ce priveste rochita.
Si daca tot mi-am spun parerea, va intreb si eu ceva pe cele care tineti cont atat de mult de parerea sotului (sper sa nu va suparati pe mine): Daca lui ii plac rochiile care nu va plac voua sau care nu va avantajeaza...o sa luati o rochie care ii place lui? Sau pana la urma o sa luati rochia in care o sa va simtiti bine si o sa trebuiasca sa faca si el un compromis?
Nunta noastra
Cununie civila
dyadya spune:
quote:
Originally posted by kateryna
[Si daca tot mi-am spun parerea, va intreb si eu ceva pe cele care tineti cont atat de mult de parerea sotului (sper sa nu va suparati pe mine): Daca lui ii plac rochiile care nu va plac voua sau care nu va avantajeaza...o sa luati o rochie care ii place lui? Sau pana la urma o sa luati rochia in care o sa va simtiti bine si o sa trebuiasca sa faca si el un compromis?
Uite, hai sa-ti spun cum e la mine. Si NU, nu ma supar ca intrebi!Noi ne asemanam clar intr-un singur punct: nici mie si nici lui nu ne plac rochiile incarcate. El prefera, in general, lucrurile cat mai simple si elegante. Eu una am o pata, de cand ma stiu: rochia mea de mireasa va avea trena! Acum, daca te-ai uitat la rochiile cu trena, ai observat probabil ca majoritatea sunt si foarte incarcate. Pe alea le-am exclus din start. Cautand printre cele mai putin incarcate(ca deloc nu exista!)ii aratam poze si la multe zicea ca nu-i plac.Recunosc ca n-am "dezvolat" vreo pata pt o rochie care lui nu-i placea, deci nu tb sa fac vreun compromis. I-am explicat frumos ca eu vreau rochie cu trena, ca asa m-am vazut eu dintotdeauna mireasa, si i-am demonstrat ca nu agreez modelele impopotonate. Compromisul il va face el, acceptand trena( despre care zice ca i se pare un pic....exagerata). Si plecand de la aceasta premiza, ca el a inteles ca eu vreau trena, mi se pare corect si cinstit sa isi exprime parerea in legatura cu rochia pe care o voi alege.
Ca sa-ti raspund la intrebare: nu, nu renunt la visul meu. Nu, nu-mi iau o rochie care-i place lui dar mie imi displace profund. Dar plecand de la acest lucru: nu imbrac ceva care lui ii place si mie nu, pot sa spun ca exista si reversul medaliei: nu, nu imbrac ceva care mie imi palce si lui nu. Mi se pare mai cinstit asa. Iar singura varianta de a ne intalni "la mijlocul drumului" fara sa ne " ofensam" simtul estetic reciproc, este sa aleaga impreuna cu mine. Plus ca el e omul detaliilor: aceasi rochie poate sa-i placa sau nu in funtie de taietura, broderie, bretea sau mai stiu eu ce. Si atunci, de ce sa nu vada el de la bun inceput intre ce modele am de ales, decat sa vada dupa aia intamplator poza unei rochii pe care puteam s-o aleg, care sa fie, eventual, foarte asemanatoare cu cea pe care am ales-o, dar cele cateva detalii in plus sau in minus sa faca in ochii lui diferenta!Nu-i mai sanatos sa vada toate optiunile inainte de nunta?! Plus ca, repet: gusturile noastre nu sunt diametral opuse, si sunt convinsa ca vom gasi impreuna rochia in fata careia sa exclamam amandoi: ASTA ESTE! Asa cum s-a intamplat cu o rochie de pe site-ul Demetrios, semn ca se poate. Dar acum ne-am orientat catre ceva mai ieftin!!!!!
lavinai spune:
kateryna, ca sa iti raspund si eu la mesaj, sa stii ca in viata de femeie maritata o sa trebuiasca sa tii cont de parerea sotului, sa faci compromisuri daca vrei sa ai o casnicie armonioasa si linistita! iar acuma in legatura cu rochia de mireasa, pt mine a tine cont de parerea lui este a stii ce gusturi are ( iar in anii pe care i-am petrecut impreuna am reusit sa ne cunoastem si sa ne modelam unul dupa celalalt, deci gusturile noastre se aseamana cat de cat), iar el dupa ce am cumparat rochia nici nu a fost prea curios sa i-o arat inainte de nunta (am cumparat-o cu vreo 6 luni inainte) pt ca avea incredere in gustul meu, stia ce persoana sunt (ca nu imi plac rochiile colorate-nici lui, cele scurte-nici lui, in schimb imi placeau cele imense, umflate-lui nu prea). asta a insemnat pt mine sa tin cont si de "parerea" lui. desi nu vazuse rochia cand am cumparat-o ia placut la nebunie.
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
numeioana spune:
Si eu am tinut mortis sa nu vada sotul meu rochita de mireasa...si am reusit, normal! Mi-am luat ce mi-a placut mie si lui i-a placut in aceeasi masura. Nici un moment nu m-am gandit ca n-o sa-i placa modelul pe care l-am ales, avand in vedere ca asta mi-a venit cel mai bine.
4 luni a stat rochita in sifonier la parintii mei acasa si el nu a zis ca vrea s-o vada decat de 2 ori. Dupa aia a recunoscut ca are incredere in gusturile mele
Aici puteti sa o vedeti: http://community.webshots.com/photo/529596195/529601362wLjShy
POZE
Ioana
Animagus spune:
Hi-hi, azi am febra si un dracusor pe un umar. Asa ca am sa va pun o intrebare.
Am vazut ca in toate cazurile voastre, ale celor care nu le-au arata rochia domnilor lor, totul s-a terminat cu bine si el a fost incantat de rochie. Bun, acum, iata intrebarea draceasca: Ziua nuntii, foarte importanta pentru voi (el o stie), voi tineti enorm la rohita voastra si va place la nebunie (el o stie), voi va doriti foarte mult ca el sa fie innebunit de emotie cand va vede (el o stie) si sa i se pare absolut extraordinara rochita (el o stie). Bun, acum credeti cumva ca daca stie toate cele de mai sus nu stie si ca ar face o greseala enorma ca in seara nuntii sa va spuna, "stii, draga, arati groaznic in rochita asta"? Asa ca evident ca ii va placea rochia si va fi extra-mega-surprins. Diferenta este ca voi nu veti mai afla niciodata daca lui i-a placut intradevar sau nu... Decat, doamne fereste, intr-o cearta mai serioasa cand va va tranti un "ca sa nu mai zic de rochia aia oribila de la nunta" ... ...
V-am zis ca am febra...
La vache qui rit
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Animagus
Bun, acum credeti cumva ca daca stie toate cele de mai sus nu stie si ca ar face o greseala enorma ca in seara nuntii sa va spuna, "stii, draga, arati groaznic in rochita asta"? ..
V-am zis ca am febra...
Te iarta fetele, ca esti racit... La Mirese nu mai vii ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Animagus
[ Asa ca evident ca ii va placea rochia si va fi extra-mega-surprins.
Al meu va fi extra-mega-SINCER!!! Si tocmai ca sa evit un acces de sinceritate in ziua nuntii, vom alege impreuna rochia.
Divine girl spune:
[quote]Originally posted by dyadya
... Iar al meu e foooooaaarrrtttee expresiv. Imediat se vede pe fetisoara lui cand nu-i place ceva. Asa ca slabe sanse sa pretinda ca-i place, o sa-mi dau imediat seama daca nu e asa si atunci sa te tii depresie!!!. .....Cat despre experiente de astea cu aranjatul si speranta mea ca-i va placea, am patit-o si eu!Mi-a facut o stilista un super coc, tot salonul se extaziase, etc si cand ajung la el: zice: " mda, dar mie imi place mai mult cum iti sta cu parul liber!!"Urmarea? Caut metode si coafuri ca la nunta parul sa fie oarecum lasat liber , dar sa si stea, ca am firul subtire si se lasa imediat. Deci caut sa-i fac pe plac, pentru ca in definitiv, mireasa trebuuie sa-i placa si ginerelui nu numai ei insesi, nu?!
[/quote]
Dya, mama, nu cumva ne maritam cu acelasi tip?
cornelianeli spune:
sotul meu nu a vrut sa vada rochita de mireasa pana in ziua nuntii
asta pentru ca, in general avem aceleasi gusturi,si mi-a zis ca are incredere in mine
nu am discutat deloc despre cum va fi, i-am spus doar ca va fi alba
iar surpriza pe care a avut-o cand m-a vazut imbracata, machiata, coafata a fost pe masura....a fost realmente incantat de transformarea mea in miresica
pupici
nunta noastra