Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 15

ina32 spune:
Oliv-sa stapaniti sanatosi masina si fara evenimente. Si...te invidiez pentru cutia de viteze automata...ce n-as da sa scap si io de un stres, ca si asa mi se pare ca tre sa am grija la prea multe in acelasi timp
.
Noi suntem cu bagajele la usa, gata de plecare. Asa ca va urez un an nou cu muuuuulta sanatate si impliniri.
PS. Sper ca e ok Carmen, ca n-am mai "vazut-o" de mult pe aici!!
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Simona R. spune:
Buna!
Oliviaaaaaaaaa....si eu vroiam din aia care sa aibe si cutie automata,dar astia ai mei(barbat +tata) m-au pus sa conduc d-aia cu "mestecau" si tare ma mai incurc(ca noi inainte am avut o hidramata) ..nu vad legatura dintre pedalele alea si maneta...sunt o varza totala..
In alta ordine de idei...s-o stapaniti sanatosi!!!!
Aoleu...sanatate Feliciei!O sa treaca bubitza...si tu Kro...o sa rezisti..gata s-a terminat..Te pup!
Nu mai stiu ce vroiam..aaa...La multi ani Stefanilor!(Scuze pt.intarziere)
Ma duc sa ma apuc de mancarea copilului,adica ficatel cu sos de rosii si putin usturoi si piure de cartofi(sau mamaliga).
Va pup!!!!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/simonarida

Doamna Bibi spune:
Si eu tot pe baricade...sau pe langa...ma rog sunt la servici.
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI 2006! sa avem un an mult mai bun decat asta si sa ne fie bine si noua si copiilor si tuturor.
Sa fim sanatosi!
Petrecere frumoasa!
Va pup si ne auzim la anu'!
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

kro spune:
Buna !
In primul rand vreau sa va multumesc pentru incurajari...sunteti minunate ...chiar au contat pentru mine...
Noi suntem mai bine...am inceput sa uitam...Pe Felicia nu o mai doare degetul prea mult...singura problema e cand ii schimba bandajul si ii umbla pe la degetel...atunci o doare si plange...Azi am fost iar la spital...i-a scos doua fire, au mai ramas cateva (nu stiu exact cate)...mare lucru nu ne-a mai spus, presupun ca trebuie sa avem rabdare sa treaca timpul si sa vedem ce va fi...Eu cred totusi ca e bine avand in vedere ca nu mai este nevoie sa mergem la spital pentru schimbarea bandajului, ci acest lucru va fi facut acasa ( d-na doctor este vecina noastra)...
Cu moralul stam ceva mai bine...ieri chiar am fost la Mcdonalds la ziua unei colege de-a Feliciei...la inceput a fost mai retrasa, apoi a intrat si ea in joc, atat cat ii permitea situatia...Daca am ceva timp mai tarziu incerc sa pun cateva poze de ieri si de la alt party de prichindei , precum si de la vizita lui Mos Craciun acasa...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

kro spune:
Olivia si SimonaR - sa stapaniti sanatoase masinile si fara incidente...
Carmen - sper ca absenta ta se datoreaza unei vacante placute sau, in cel mai rau caz, unei probleme cu netul sau PC-ul si nu din alte cauze...
Marcela, Roxana si Adela - sa va traiasca frumuseii ...
Ina - vacanta placuta ...asteptam poze cu Raducu la intoarcere...
Liliana - vacanta placuta in continuare...distreaza-te si nu te mai gandi la lucruri neplacute...
AndreeaB Si Rain - si voi lipsiti...tot in vacanta ?
Simona (BlueAngel) - mai spune-ne cate ceva de Luca ca ne e dor de voi...
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

szivarvany spune:
Kro - ce bine ca sunteti bine !!!
Pupam buba si diseara cand ne rugam (noah bine, stiu io o rugaciune de 2 randuri de copii si o zic impreuna cu Giulia - deh, daca tot nu am fost in biserica de cand am botezat-o tre` sa ma ocup si de acest aspect, pe undeva m-a inspirat Jocelyn de pe acest forum
) si o vom aminti iarasi pe Felicia sa fie bine degetul si sa vezi ca va fi mai bine decat inainte
Mey, toate chiuliti in vacante chestii destrabalari ???
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

pako spune:
Buna ziua!
Sunt aici, v-am citit, am vazut o gramada de pozici si multi bradutzi impodobitzi.
Kro, ma bucur tare mult ca usor, usor se rezolva cu degetzelul Feliciei(of, mititica...mi s-a strans inima cand am citit ce i s-a intamplat)
Olivia ....sa stapanitzi sanatosi masina si fara evenimente neplacute!O aduceti in tara sau ramane sa va luati din Europa alta?
Am notat si eu retzeta de cozonaci....mai incerc si alti ca m-am saturat de astia ai mei....
Andreea si-a revenit cu mancatul....asta dupa o saptamana de oftat pe langa ea, chiar o zi m-a apucase plansul langa farfuria ei cu mancare neatinsa.
Drum bun la fetele de pleaca in vacanta...sa ne "revedem "cu bine!
Felicia

kro spune:
Daria si Pako multumim pentru gandurile bune...
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Ioana_Filipescu spune:
Eheee, a trecut mult timp de cand nu am mai intrat pe forum. Plecaciuni si iertari, daca mai sunt acceptate a nu stiu cata oara. va reamintesc ca eu sunt mamica lui Alexandru, zis Bubu,mai nou alintat Iedutul, cea care se vaita ca nu merge si acum alearga de nu ii mai stau piciorusele.
Am vrut sa nu treaca acest an sa nu va uram si noi toate cele bune si sa va multumim ca existati. Da, vreau sa multumesc tuturor mamicilor care sunt prezente ca exista si in acelasi timp sa va multumesc ca impreuna cu voi am trecut peste cel mai greu an al vietii mele: Anul 2005=cresterea lui Alexandru.Stiu ca vor urma ani si mai grei dar mie acesta mi s-a parut cel mai greu.Sper ca anul ce vine sa ne gaseasca mai bune si mai pline de intelepciune.
la multi ani tuturor mamicilor si bebelushilor.
Va iubim
Ioana si Alexandru

Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65263" target="_blank">...145
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">