Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, dar nu ai nevoie de cintar, cantitatea potrivita de crema de brinza e cam 2/3 dintr-un pahar standard. Si cred ca se poate bate si cu o lingura de lemn, ca nu e nevoie sa bati foarte mult la crema.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Aha, Nati, dar eu VREAU mixer si cintar ( de parca m-ar lecui de lene). Apropo, ce fel de frisca? La noi se vinde lichida, la punga, productie proprie, de grasime nu chiar mare, 10% daca nu gresesc. Sau din asta la pachet? Se vinde la Metro ceva romaneasca...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Rodica, eu am luat frisca Parmalat 35%, vezi ca la Metro e mai ieftina! si s-a potrivit f bine. Multumesc p/u complimente, as fi vrut casa mea sa fie aceea in Centru, insa de la casa aia pina la casa noastra mai sint citiva km buni, am fotografiat-o ca sa fie si vreo casa cu zapada
... cunosc boala asta , nu fac ca n-am aparat de ala si de ala

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, pai daca VREI, e altceva . Iti doresc sa ai cit mai curind obiectele dorite.
Frisca trebuie sa aiba minim 30% grasime, altfel nu se va ingrosa glazura. Eu folosesc "La Dorna" cutie rosie (tetrapac, 32%), daca te ajuta cu ceva, e productie romaneasca, scrie "smintina dulce" pe cutie, dar e exact frisca lichida de care e nevoie in retete. Daca bati astfel de frisca racita in prealabil, iti iese o crema de frisca batuta super buna la gust.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, va scriu repede pentru ca sunt in criza de timp.
Vineri am examen auto si mai am de invatat plus treaba de la serviciu pe care trebuie sa o predau.
Bine, ca eu sunt pregatita ca aici tare putini trec din prima, e o mare exceptie, mai ales la femei, dar tot trebuie sa invat.
Sa va raspund repede la intrebari:

Corina, greseala a fost ca am copt prajitura prea mult, si s-a innegrit putin de-asupra. Eu am taiat frumusel partea de de-asupra foarte subtire, dar arata jerpelita saraca prajitura si atunci am ornat-o ca sa acoper " frumusetea"

Rodica, eu am facut clatitele aproximativ dupa reteta de www.culinar.ro/retete-culinare,,,Clatite--cu--ciuperci--si--pui,,,,,1751,--.htm" target="_blank">aici
Doar ca eu nu am pus marar ca nu imi place nici mirosul, am pus ciuperci proaspete, si am uitat de smantana...

Lucia, sa stii ca ai dreptate. De cand tin legatura cu Natalia, parca m-am trezit din nou. Am avut o perioada foarte lunga in care nu mai gateam dulciuri si nu incercam prea multe retete noi, tocmai pentru ca eram aici si aveam contact mai mult cu familii sau fete care nu se omorau cu gatitul...
Acuma insa, ma amuza ca astept cu nerabdare sa mai vina niste musafiri ca sa mai incerc ceva.. ca singuri ne-am face cat casa daca am manca tot. Si nici congelator mare nu avem ca sa pastrez in el mai multe bucate.

Pupici la toata lumea, revin vineri seara

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Cornelia frumoasa iarna e la Mo.
Natalia e super tortul. Si trebuie sa fie delicios. Ciocolatele de pe tort tot tu le-ai facut?
Lilia ai decorat-o bine prajitura ca daca nu spuneai nu imi dadeam seama care ar fi fost greseluta.
Ai dreptate in ceea ce priveste gatitul. Si eu am inceput sa fac fel si fel de bucate si dulciuri si totul se datoreaza Nataliei. Aicea lumea nu se arunca la gatit, ci se practica semifabricatele (chiar si la sarbatori si mese deosebite).
Rodica casa am decorat-o singuri. Ai dreptate, bb nostrii cam seamana cu tatii. Ceea ce priveste mixerul, eu folosesc combainul si vad ca e ok.

V-am pupat

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele .
Noi sintem binisor.La mine nu a lucrat citeva zile DC si nu am putut intra,asa ca m-am apucat de citit si am terminat astazi a doua carte .Inspirata de Natalia am facut tortul de brinza cu piersici care s-a mancat foarte repede .
Natalia foarte bine arata tortul din poze si cred ca e super la gust .
Lilia bafta multa la examen si sper sa-l treci din prima.
Cornelia mersi de poze sunt frumoase .Costumul de Craciunita l-am cumparat ca eu nu-s capabila sa cos heheh.Aici se vind costumase chiar si pentru nou-nascuti .
Olea bine ai venit printre noi .Sa-ti traiasca comoara .
Lucia tare-i scumpa Lauras si ce mare s-a facut ptiu ptiu ..
Rodica pe mine m-a ajutat sincer mixerul cu bol(pe care l-am primit de ziua mea ).Acum vreau sa fac cit mai multe in el si cu orice ocazie il folosesc .Am fost si noi la medic la controlul de rutina si ne-a zis ca e ok sa mearga Deanna ca o balerina si ca o sa-si schimbe mersul pina la 2 ani ,noi asta speram .
Karina frumoase poze cu familia .Se vede ca ati petrecut bine.Intr-o luna Luci face un anisor ,cum il sarbatoriti ?

Am uitat sa zic ca Lilia tu semeni foarte mult cu sotul tau de parca ati fi frati .Sinteti o familie frumoasa.
O zi buna.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Buna la toti

Davina ai dreptate, intr-o luna avem un anisor. Si tot stau si ma gindesc la meniu, la aranjament etc, chiar si ce cadou sa-i iau. Tu ce ai facut? Poate imi spui cum a fost la tine si mai iau ceva idei, daca nu te deranjeaza.
Lilia succese la examen.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Davina mi-au placut foarte mult pozele de la Craciun. Dar ce temperatura v-a adus Mos Craciun de Craciun?
Dar craciunita e super.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna frumoaselor

am avut ceva timp in care nu am ezitat sa vad pozele voastre.

Cornelia - mi-ai facut un dor nebun de casa, Moldova (MD) cu pozele tale. nu ma mai intereseaza nici omatul, mi-i dor de Chisinaul cu strazile lui largi si parcuri frumoase.

Alina - e foarte scumpica Deanna ca craciunita. noi am gasit aici doar caciulita. cind plecam acasa, pentru la anu, daca nu gasesc costumas am sacos unul.

Corina - da ce baiat mare deja aveti, eu nici nu mi-o inchipui pe Lauras cu lingura in mina.

Lilia - ce bine aratati toti trei. se vede ca Amelia nume este deranjata de gips si este doar ochi si urechi la tati.
bafta la examen, poate-l dai din prima, ca eu am facut drum de 3 ori (rusinica).

Rodica - lucrarile tale ma provoaca sa ma apuc si eu de treaba. pe vremuri crosetam, cred ca nici acum nu as face mai reu. Paula e atit de dulce si cu papusa si cu prajitura.
sa inteleg ca batem palma pentru intilneala la intoarcera acasa? cu Cornelia inca nu ati organizat una?

Natalia - imi pare foarte rau ca nu-mi esti vecina, da las ca imi fac io poftele si singura. merci inca odat p/u recete.

Alincav - l-am admirat si pe Alex. frumos baiat, ce-ti mai face? si tu insati unde ai disparut?

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput