Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Lucia nici eu nu mi-l inchipuiam, dar acuma parca nici nu a fost micut. Cind revad pozele si filmarile de la nastere imi pare ca taaare de mult a fost. Acolo el e atit de mic.
Pune si tu ceva poze sa o mai vedem pe printesa ta.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina/Davina, in caz ca nu stiai, eu-s ca girafa, ma prind mai greu. Am vazut pozele cu craciunita, e dulcica foc!
Karina, chiar ca trece repede timpul si nu-ti vine sa crezi cum cresc copiii! Si noi avem filmulete de cind era Vlad mititel, de citeva zile. Ma uit la ele si ma induiosez..

Am pus reteta la tortul de ciocolata, daca va intereseaza, e www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65269&whichpage=4" target="_blank">aici.

Merci tuturor de aprecieri, imi cresc urechile de placere

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Natalia mersi mult pentru receta. Dar am o intrebare: ce gust are tortul? Am impresie ca e o ciocolata mare .
Trufele au ceva inauntru sau sunt doar ciocolata?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Karina, gustul tortului e cel de ciocolata, numai ca e mai fin, deoarece ciocolata este "diluata" cumva cu frisca.
Si crema, si trufele sint facute dintr-o combinatie de ciocolata cu frisca, doar ca in proportii diferite. De aceea trufele ies tari (ca bomboanele), iar crema are consistenta friscai batute.
Trufele nu au nici un fel de umplutura, sint simple.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Mersi de complimente la adresa craciunitei .
Lucia am deja 2 costumase de craciunita ,cred ca pina creste Deanna fac o colectie .Aici se gasesc peste tot si nu sunt scumpe ,vin cu caciulita ,botosei si slipi .Daca nu gasesti in Md iti trimit eu la anul unul daca vrei.
Crinia noi am sarbatorit-o pe Deanna la parc ,mancarea am cumparat-o pentru ca credeam ca o sa vina multi oaspeti si eu n-o sa reusesc sa gatesc .Cadou i-am pregatit intr-o cutie frumoasa primele haine ,luminarica de pe tortul de la 1 an ,prima jucarie... sotul i-a dat o masina (in pozele de la 1 an o poti vedea).LA Anul nou a fost ploaie ,furtuna dar peste citeva zile a fost asa de cald ca toti umblau in sorti si maiouri (80 F)
Nati inca o data bravo si jos palaria pentru ceea ce faci .Cred ca a fost super bun .Eu parca nu am curaj sa-l incerc .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Helou!
Am dispozitia cam proasta, si tot dau refresh sa mai citesc ceva bun de la voi si nix!
Lilia, cum a fost la examen?
Davina, tare-i dulce fetita ta si are o fatza de fata nastrusnica, cred ca se tine numai de shotii toata ziua! Amvazut ca ai si ajutor in bucatarie cu acel set de vesela!
Fetelor, eu sint in schimb un total antitalent in bucatarie. Ieri, avind brinza in frigider, exact 0,5 kg, am decis sa fac prajitura cu brinza de pe forum, la bacatarie. Ca tot au laudat-o toti. Respect intocmai totul, imi creste foarte bine in cuptor, era inalta cit tava, peste vreo jumate de ora o scot si era deja jumate cit tava, cind am taiat-o platul era asa, lipicios, parca nu era copt, nu stiu cum sa explic. La gust era buna, dar ca aspect Bine, tot am mincat-o eu cu Paula, dar insasi faptul.... Si nu e prima prajitura care creste foarte bine si apoi se lasa tare mult. Nu stiu unde gresesc.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, spre rusinea mea nu am trecut examenul.. Ma mai duc si pe 13 februarie.. Ce sa ii fac? Sa fie asta cea mai mare problema din viata mea.. ca sofer tot ma fac eu, nu ma las.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor

Cu Anul Nou (stil vechi)

Eu ieri mi-am adus aminte ca se serbatoreste nu doar Anul Nou pe stil vechi ci si sf.Vasile. Cu aceasta ocazie am chemat toti moldovenii de pe aici (6pers) si am facut 2 vase mari cu coltunasi cu cartofi (brinza nu e de gasit) si am sarbatorit (io is de'alu Vasile). Un invitat a venit cu o sticla de "cagor", asa ca am sarbatorit foarte bine si frumos. Cu totii ne-am adus aminte de casa.
Imi pare foarte rau ca nu m-am gindit la sf. Vasile si ca o sa chem oaspeti, cu aceast prilej era sa fac careva din copturile Nataliei, dar ce a fost - a trecut. O sa-i servesc cu alta ocazie.

Lilia - nici un fel de rusine. Ti-am zis ca si eu am batut drumul de 3 ori pina m-am vazut cu permis. Asta e, daca nu ai rude pe acolo sau nu platesti pedeasupra.

Rodica - imi pare foarte rau de cum ti-a iesit coptura, si la mine deseori asa se primeste. Dupa ce am vorbit cu Natalia am gasit greseala mea - eu puneam praful de copt direct in aluat da nu amestecat cu faina aparte. Sper sa-ti gasesti si tu care e greseala.

Restul fetelor, ce mai faceti, unde sunteti?

Sanatate si numai bine.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Rodica, si mie prajiturile cu brinza imi cresc in cuptor si imi scad dupa ce le scot, mai ales bundincile ("zapekanka"), eu deja m-am impacat cu gindul. Unicul desert cu brinza care nu mi s-a lasat dupa copt e tortul cu brinza.
Bine ca ti-a iesit buna la gust prajitura si a mincat si Paula, asta conteaza.

Lucia, ce pofta mi-ai facut cu cotunasii, mi-am adus aminte ca am o casoleta in congelator de data trecuta, cind mi-au iesit mai multi. Probabil zilele astea o sa-i scot la mincarica.
E frumos ca mai veti moldoveni prin preajma, eu cred ca m-as deprima mult sa fiu intr-o tara straina si sa nu am conationali aproape de mine. Imi inchipui ce placute sint intilnirile voastre.

Lilia, succes pentru data de 13!

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Salut fetelor!Mi-a trebuit ceva timp sa citesc aproape totul despre voi sincer ma bucur ca v-am descoperit.DC m-a atras de mult inca de cand aveam in burtica pe puiul meu ce are acum 2 ani si 6 luni,dar o perioada nu am mai avut timp de nimic.Acum voi incerca sa ma integrez si eu printre voi daca ma primiti.Despre mine:Am absolvit facultatea Textile-pielarie din Iasi in 1997,din 1999 sant stabilita in Sighisoara unde in 2002 m-am casatorit si in 2003 a venit pe lume bucuria vietii mele Amedeo o scumpete de copil.Deocamdata atat sa nu plictisesc,mai multe pe parcurs.As vrea sa pun ceva poze,dar nu ma stiu si sotul nu are azi chef sa ma ajute poate pe parcurs.Va doresc mult noroc!Aaa am uitat sant basarabeanca de la Telenesti unde spre rusinea mea nu am avut timp sa merg de 3 ani.Si tare,tare,tare mi-i dor de casa.

Mergi la inceput