Bebelusi de martie - aprilie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 8

ninocikap spune:
Elibui pai se ne spui ce user name ai tu pe YM.. ca sa te invitam data viitoare..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

ninocikap spune:
Elibui mai sunt: CatXO, Andira, Zuzunaki.
Poze
Varsta Alex

cameron spune:
Multumesc mult de urari! Cu cata zapaceala am pe cap.. aproape uitasem ca puiul meu face 10 luni azi!
LA MULTI ANI si voua si piulor vostri minunati!
Eu sunt inca la serviciu.. afurisitul meu de sef pleaca la Aeroport la 14.00,..culmea pe 27 se intoarce in tara si va pleca din nou vinerea viitoare..asa ca va trebui sa stau ca idioata la serviciu,,
Sunt tare bosumflata ca nu am bani sa fac daruri celor dragi..dar poate ca la anul va fi mai bine..asta e acum..
Am citit ca sunt mamici care sunt din nou insarcinate..FELICITARI!!!
Sa aveti grija de voi.. si va urez sa fiti sanatoase, sa va creasca copiii mari si sanatosi..si sa vi se implineasca toate dorintele!!
Un Craciun Fericit!!

rrox3 spune:
Multumim Ninocikap, Oanamc, Adseana, Adriana, Ana71, Coco, Andira, Elibui
Ana Succes cu mosul, sa fie inspirat!
Mamacita Ana are dreptate, si eu gust tot ce-i dau Ioanei sa pape, am gustat chiar si medicamentele sa stiu care sunt nasoale la gust si ce sa-i dau dupa ele...
Andira imi pare rau de masina busita. Si mie mi-a indoit unul masina acum mai multi ani chiar in ziua de Craciun... Las' ca trece, nu te mai enerva ca nu-ti face bine! Multumim de urari Si noi iti dorim tie un Craciun Fericit si un An Nou minunat alaturi de Ioanut si cele doua mici minuni!
Elibui si Ioana ne bate O amuza teribil sa ne ia la palme uneori
Da' nu le trage clasic, ci de sus in jos
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rrox3 spune:
Eu nu ma simt prea bine de vreo trei zile... sa va povestesc, poate ati mai patit si voi asa ceva. V-am povestit eu cand am fost la ginecoloaga si mi-a dat duphaston sa iau 5 zile sa-mi vina CM si sa pot incepe sa iau pilule. Am luat, a aparut si CM, dar destul de firav. Am luat pilule (Yasmin), am terminat folia si abia in a 6-a zi a aparut si menstruatia. Nu m-a mirat prea tare fiindca la mine apare intotdeuna mai greu si mai rar... problema e ca astazi e deja a 4-a zi si e tot foarte abundenta si eu nu ma simt prea bine. Sunt obosita si fara puteri. Si nu-mi dau seama de ce e asa abundenta? Oare nu s-a curatat bine endometrul cu duphaston si acum recupereaza sau am vreo alta problema? Daca aveti vreo idee spuneti-mi-o si mie
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

ninocikap spune:
quote:
Originally posted by rrox3
[Elibui si Ioana ne bateO amuza teribil sa ne ia la palme uneori
Da' nu le trage clasic, ci de sus in jos
Si Alex tot de sus in jos, si altenativ cand cu stanga cand cu dreapta

Andira imi pare rau pentru masina... dar bine ca sunteti toti ok... nu are rost sa iti strici sarbatorile pentru asta.. Gandeste-te ca sunteti cu toii si nu s-a intamplat alta nenorocire.

Rrox cu problema ta.. nu stiu sa te ajut.. imi pare rau..

Poze
Varsta Alex

adseana spune:
VAi, fetelor asa sunt de suparata...am comandat un tel mobil pe net (ca la magazin nu aveau si asa mi-au zis) pentru sora-mea, mi-au zis ca cel tarziu azi il livreaza, si nici acum nu a ajuns...acum ce ma fac?unde sa ma duc sa ii iau ceva cadou, mai ales ca pleaca maine dimineta si nu vine decat in 3-4 ianuarie...
....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adseana spune:
Andiraimi pare rau de masina, dar bine ca nu ati patit voi nimic!Tabla se rezolva.Ai grija de tine si de cei doi puiuti ai tai!....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png