Bebelusi de martie - aprilie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 9

mamacita spune:
Fetelor,mie nu imi vine sa cred!acum alta:alexut are diaree!A facut ieri 6 scaune,dar usor moi,asa ca nu ma alrmasem,ca era dupa o zi de constipatie si ii dadusem 2 mere mici.Azi insa a avut kki de dimineata normal,apoi,dupa mar(iarasi 2 mici),in 1/2 ora a facut 2 scaune apoaseSa fie de la mar,nu stiu...Am vrut sa-i dau orez cu morcovi dar mi-a adormit clientul dupa ce a supt ceva(vreo 70)de la san.Asa pregatiri de Craciun,mai bine lipsa!
Voua va doresc sa n-aveti nici o problema de sanatate si LA MULTI ANI Ioanei,lui Cezarica si Stefan!De Craciun alexut face 8 luni,asa ca ma simt pentru urarile adresate de coco si ii multumesc!
andira,incearca sa vezi partea buna a lucrurilor,bine ca nu ati patit nimic voi(asta nu inseamna ca nu-ti dau dreptate,la fel m-as fi simtit si eu,dar bb2 nu e de acord cu reactiile noastre)
Ana,rrox,si eu ii gust toate cele,dar se pare ca gustul meu pe care il consideram fin discriminatoriu,acum imi joaca feste ,caci numai la zeama mi-am dat seama,legumele si carnea mi se par si acum ok.Oricum,multumesc pentru sustinere si sfaturi tuturor,sunteti scumpeIn legatura cu efectele sarii,elibui,hipertensiunea e pe plan secund,principala temere o reprezinta efectul asupra rinichiului imatur,care nu poate elimina mai mult de aprox 1g sare/zi(in medie,pentru un bebelus considerat normal conform graficelor;sigur cantitatile variaza functie de bebeloi
),gram pe care si-l ia din abundenta din lapte si legume.
M-a distrat cum povestesti de Alisa,sa stii ca si samuraiul imi arde cate una de nu ma vad;si de bine ce ma mangaia nevoie mare in timpul suptului,acum face ca la televizoarele rusesti cand nu mai functioneaza:cand nu mai vine lapte jet,imi trage cate un pumn-doi,sa-mi"revin".
Dar de Donaldel- boxeorul lui rrox ce ziceti?
adseana,multumesc de felicitare,minunata si textul deosebit,va dorim si noi un Craciun feeric,iar sub brad cadouri pentru toata familia:sanatate,bucurii,noroc,dorinte implinite,fericire...frumos ambalate
rrox,vad ca si mie imi vine abundent,dar doar de doua zile si fara medicatie.Nu da nici un semn ca s-ar diminua?Mai bine profita ca se mai lucreaza cateva zile de sarbatori si du-te(sau da un telefon)medicului tau.Nu am idee de ce ti-ar veni de-abia acum flux mare,in afara de efectele medicamentatiei.
Apropos de zilele lucratoare de sarbatori de care vad ca se bucura tot romanul,andira,dr.tau te va felicita ca nu te-ai mai dus si tu acum,in perioada asta supraaglomerata,in care se duc si persoane care au probleme de ani de zile dar si le amintesc acum
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita spune:
adseana,asta este,cadoul e minunat,si pana soseste,chit ca e suparator ce ti s-a intamplat,ii explici surorii tale situatia si sigur nu se va supara.Uite si 2 bulgari de la noi,unul pt tine,unul pt ea,sa va treaca supararea
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

adseana spune:
Mamacita iti multumesc frumos!Tocmai am vorbit cu cei de la magazin, si mi-au zis ca trebuie sa ajunga azi, pentru ca ei l-au trimis...acum ii caut pe cei de la firma de curierat sa vad pe unde s-a ratacit cadoul meu...
Imi pare rau sa aud ca Alexutu are probleme, poate de la mere, intradevar...incearca mai tarziu sa ii dai orez sau banana.multi si cativa
, ca la Oradea e o zapadaaaaaa....
....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adseana spune:
Ninocikapmultumesc frumos!E super!....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

zuzunaki spune:
Buna fetelor,
acum am terminat si eu de"valurit"la sarmalutze.Am facut si ciorbica de perisoare,dar din aia greceasca ,cu ou(pt cunoscatori yuvarlosupa)si pt prima oara a iesit buna.Mai am salata de boeuf,o fac ori in seara asta ori maine dimineatza.Plus pe cea de telina cu maioneza.Sa vedem ce prajitura fac
,la capitolul asta cam greu.Duminica mai facem pulpitza de porc la cuptor si gata meniul de sarbatori.
Urez si eu tuturor sarbatoritilor la multe lunisoare si LA MULTI ANI
Multumesc fetelor pt felicitarile virtuale!Azi am trimis si eu tuturor cunoscutilor.
Am avut o surpriza f frumoasa azi!Am primit o felicitare prin posta de la Alessia105
Tot azi am primit si cadoul lui tati de Craciun,de la Daria(un tricou cu pozica lui Bubu).Ei bine,n am putut sa-l tine secret ca el l-a ridicat de la cutieInitial n-am vrut sa-i spun ce e,dar m-a luat cu texte"ai primit ceva de la vreun fost
si m-a enervat asa ca i l-am dat.A fost super surprins si emotionat
mamacita,
pupam buburuza sa -i treaca stomacelul si sa revina la normal!cred ca daca -mi facea soacra-mea una de-astaa....aoleu,nu stiu ce era la gurita mea
Va pup pe toate si va urez de pe acum SARBATORI FERICITE cu multa
si
darnic!
sper sa -mi mai fac timp sa intru zilele astea.
p.s. aici e o vreme nashpaaaaa rau,fara zapada,frig si putina ploaie
Nicole,mami de pici cu lipici si 8+

rrox3 spune:
Mamacita sigur e de la mere, nu-ti face griji in plus. Sotul meu de cate ori mananca un mar se alege cu vizite la buda. Este laxativ si la unii e mai laxativ ca la altii. Posibil si sa fi fost tratate cu ceva care sa-l supere pe Samurai, da' trece.
Tu nu-i dai se zeama de la legume? In cazul asta inseamna ca nu prea a papat sare, zeama se sareaza cel mai tare fiindca sarea e solubila in apa.
M-am amuzat pe cinste de comparatia ta cu televizorul rusesc
Multumim pentru urare! Si pentru sfat
Zuzu Multumim si tie, harnicuto!
Am fiert si eu piftia astazi si i-am facut mancarea Ioanei. Mai pe seara fac si sarmalele. tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

adseana spune:
Uraaaa!!!!A sosit telefonul pentru sora-mea....Ce bine, deja imi faceam probleme serioase!
Mai, dar vad ca voi sunteti foarte harnicute...eu nu am facut inca aproape nimic...ai mei pleaca de acasa (si nu vin decat dupa Anul Nou), asa ca noi vom merge duminica in vizita la socrii, si...daca Alexandra va fi OK si timpul ne va permite, luni sau marti plecam si noi la nasii nostrii.......vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)

rrox3 spune:
Nino multumesc! Foarte frumoase si felicitarea si urarile!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

adseana spune:
Vai da ce liniste e pe aici...se vede ca se apropie Craciunu cu pasi repezi.......vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)

ligia13 spune:
Intru si eu repede repede sa va urez la toate Craciun fericit, spor la treaba maine, sa aveti un Mos Craciun bogat , sa va aduca multa sanatate si bucurii si de ce nu si ceva cadouri!
Va multumesc pentru urarile de la multi ani, sunt emotionata tare cand realizez ca am copil de 8 luni!
Sa fitzi sanatoase si voiose drage supermamici!
Noi astazi am facut o boacana: Radu a cazut din pat! Are un cucui mic in frunte. In rest e ok, dar sunt cu ochii pe el. Imi vine sa mor de ciuda, ca m-am intors doar cu spatele si a fost jos. Se rostogoleste cu viteza luminii. Are o tehnica in el! Nu stie sa se deplaseze altfel, dar in 2 timpi si trei miscari e dintr-o parte in alta a patului , sau dintro parte in alta a sufrageriei!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi