Bebelusi de martie - aprilie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 10

danna_J spune:
Craciun fericit tuturor! Sunt sigura ca va fi unul deosebit pentru fiecare dintre noi! Sa ne dea bunul Dumnezeu multa fericire, sanatate si o multe bucurii! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!

elibui spune:
Salutare!
Fac si eu o pauza de la treaba. Cum seman cu fiica-mea, mai stau si noaptea si-mi fac de lucru.
Andira, este groaznic ce ai patit si o sa-ti mai dea batai de cap si reparatul si etc. Si pe taramul meu s-au intamplat ghinioane azi, mai mici ca la tine, dar totusi...(mi s-au stricat o gramada de chestii, s-a spart o conducta). La mine e regula cu pataniile inainte de sarbatori. Asa ca Cheer up! Bine ca suntem sanatosi!
Mamacita, multam ca m-ai luminat cu sarea! Deci nu e chiar asa de inofensiva cum credeam. De mai multe ori s-a intamplat sa aiba si Alis scaune diareice, dar am rezolvat repede cu Smecta, fara nimic altceva. Sanatate multa lui Alex-San, zis si Samuraiul!
Draga Rrox imi pare rau sa aud ca te simti asa, fara puteri. Si eu cred ca-i de la tratament, asa ca da-i cu lichide, alimenteaza-te bine...de fapt, tu stii foarte bine asta. Sau o fi vreo furtuna hormonala, cum mi se mai intampla si mie uneori. (am patit-o odata vreo 14 zile, de abia mergeam).
Ligia, si Alisa a facut un cucui maaaaare in frunte. A cazut din pat cu noi acolo, acum o luna si ceva! Ce ne-am ofticat! Si ea ce a mai urlat! Se pare ca n-a patit nimic!
Noapte buna!
PS: nick-ul pe YM e lyn_23_03. Merci!
Eli + Alice (04.03.2005) + bebe (17+ sapt)

gabrianah spune:
Dragele mele, va doresc si eu sa aveti sarbatori fericite impreuna cu familiie voastre, pentru puiutii nostri e primul Craciun!!
ne-am pregatit si noi, azi am facut cozonaci, nati m-a ajutat mult in special la framintat, ce se mai distra de bine cu minutele in coca, in timp ce gabriel statea legat frumosel in scaunul de masina cocotzat pe masa din bucatarie:) azi am reusit si noi sa facem cite ceva, ca in primele zile din saptmaina nati a fsot bolanvior din nou cu crup, dar acum i-a trecut, spre marea mea bucurie.
sarbatori fericite!! ana

danuta_t spune:
Gegea multumesc mult de link, le-am salvat sa nu le mai ratez din nou.
Mamacita, am primit link-ul pt sleep. In legatura cu revenirea mea, asta se datoreaza doar lui Mihai, care de cand sta in fundulet ma mai lasa sa rasuflu. Si daca ma vede in camera e OK. Se joaca singur in patutul lui, mai trage el de perdele (atunci si musca se aude in casa), asa ca sunt vigilenta sa nu cumva sa se sufoce in ele. Iar cand nu mai rezista in patut, gata si cu net-ul si ne jucam impreuna. In legatura cu plimbatul prin toata casa, n-am inteles de ce sa-mi fie frica. Daca te referi la curatenie, nu mai are voie nimeni sa intre incaltat pe unde se taraste Mihai. Daca e vorba de raceala, noi am acoperit gresia cu mocheta, iar de curand am spalat (eu !!!) toate covoarele si mocheta. Daca e vorba de tras una alta, asta e, trebuie si el sa-si faca experienta vietii. Mai mult ca sigur ca nu e ca in laborator, dar incerc sa nu-mi fac griji. Alti bb papa pamant si n-au nimic. Dar dupa o portie buna de tarat prin casa, daca il pun in scaun sau in pat, il spal pe manute, el cum le are libere, hop in gurita. Si daca l-ai vedea cat e de fericit sa fie liber, n-ai ezita nici tu.
Rrox, o sa incerc Let's Go, Mihai are 8,8 kg iar schimbatul se lasa des cu plans din cauza imobilizarii.
Bravo tuturor fetelor care reusesc sa mai si gateasca. Eu ma limitez doar la curatenie si cumparaturi. Masa de Craciun care o dadeam noi in familie am anulat-o si ne-am autoinvitat la parintii mei (unde de regula petreceam doar in Ajun). Iar marti plecam la soacra in Sibiu, asa ca de azi pot sa zic ca am intrat in concediu.
Dana si Mihai (20.04.2005)

oanamc spune:
Amalia,Ninocikap,Adseana multumim frumos de felicitari; e un gest deosebit si va multumesc!
Andira, imi pare rau ca ati patit tocmai acum asa un ghinion.Offf,stii tu...mare e gradina si multi prosti sar gardul...
Mamacita, pupici samuraiului si sanatate.
Ligia, pupam Raducu cucuiatu'
Si mai aveam multe...dar mi-e un somn de mor

oanamc spune:
Craciun fericit tuturor,sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Pupam bebici si mamici... si tatici

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru George Victor - Coral, Dalia Larisa -Lauradaria.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Ana71 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: George si Dalia! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
Dragele mele,
Va uram sa aveti un Craciun fericit, incarcat cu daruri multe si frumoase si sa va bucurati alaturi de cei dragi voua!
speciali, la primul lor Craciun, tuturor bebelusilor care ne-au apropiat si ne-au facut sa devenim prietene (chiar daca, deocamdata, doar virtuale)!
Sarbatori fericite!

gegea spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri (cu scuzele de rigoare pt. intarziere): Stefan Catalin, Ioana, Luca si Cezarica!
La multi ani si sarbatoritilor de azi: George si Dalia!
Frumoasa noastra mica 7 luni-...
Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila
Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)

gegea spune:
Va uram un Craciun fericit, multe bucurii si multa lumina in suflete!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de vostri!
Frumoasa noastra mica 7 luni-...
Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila
Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)