Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
fe-li-ci-tari!!!!!!!!
'Rayu e cea mai tare!!!!
bravoooooooooooooooooooo, i-ai nenorocit si pe astia:))
al multi aaaaaaaaaaaani, Leeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnna!!!!
Pegasula, Ana e super tare.Da rau de tot.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
valentinag spune:
Lil,acu merge!oo o veni de la broaste
Mda,bine ai facut ca ai bagat picioarilii tata,intradevar meseriaseamindoi sunteti de altfel!
rayu,felicitari!
lena
maine nu stiu daca mai pot sa scriu asa ca va spun de pe acum:
Sarbatori Fericite
toate visele sa devina realitate!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
Rayuela spune:
multumesc,multumesc
Acu i'acu,sa vedem cum o sa ma descurc,nu am mai zburdat in cimpia muncii suedeze de 2 ani,sper ca nu o sa am un socSi deoarece e ziua lu lena,io zic sa punem de o veselie in poiana,ca motive avem!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
xenocid spune:
Buna dimineata,
Hai ca terminai si eu curatenia dupa petrecerea de Solstitiu. A fost dezastru, praf de stele peste tot.
Rayu ce'mi plac mie oamenii care se ridica si'si iau ce considera ei ca merita fara sa astepte dupa Mos Craciun Felicitari!
Tatel sarbatori fericite si sa te intorci repede sa schimbam impresii despre Scooby ca ne'a prins si pe noi.
Vali bine venisi!
Tuturor celor care parasesc poiana pina dupa Anul Nou LA MULTI ANI.
A...sa nu stingeti lumina si sa nu opriti caldura acilea ca eu lucrez pe 25 Dec.
Cu drag,
Alin
*segmentation fault*
iren spune:
Rayuuu, felicitari!!
Lena, la multzi ani fericitzi!
Restu, sa fitzi cumintzi, ca viu ma-ncolo
Aa, sa nu uit, Pegasu, bestiala Ana
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
valentinag spune:
Alin,sa te iei de mana cu al meu sot!Tu muncesti pe 25 ca oricum e o zi ca oricare alta pen tineal meu munceste pen ordinea si linistea poporului
merci de primire!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
papadie spune:
LMA LENA! Bucurii nenumarate Tot ce-ti doresti pt tine si cei dragi! Felicitari mama Rayu si bani cu nemiluita! Scandinavilor care pleaka mai devreme vant la pupa si votca buna LMA!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
lena spune:
Fetelor multumesc, sarumana sunt un pic visatoare ca de ziua mea...dar hai sa bem, am desfacut sampania, ca odata pe an e ziua asta ...mi-am ales cadoul, iesim intr-o ora la shopping deci nu mi-a ramas decat sa visez un pic si sa cad in oala cu melancolie...pe seara avem chef, dar nu acasa, ci ne ducem intr-o disco de salsa, vin mai multi prieteni si se lasa cu dansuri si empanadas si tacos si tequilla si ce o mai fi p-acolo
in rest va doresc o vacantza de iarna minunata!!
de la holandika!!
Fijne feestdagen!!
p.s. rayu ce sa zic decat ca ma bucur sincer ca ai reusit sa obtii jobul si este si ceva care iti place.
editai: rayu deci sotul tau cu che guevara pe tricou este exact ceea ce astept eu de la familialuibubu ...caci sunteti niste dulci si simpatici, si cred ca forever nu se va plictisi bubu de voi
doruletz spune:
nziuaaa
Rayu !!! Felicitari!!!
Lena inca odata si petrecere frumoasa!
gata, scosei si io capu' din mijlocu' Mediteranei. vezui ce zisa Sabina ca ninge la Bucuresti, parca vorbiti de alta planeta frate, aci e un soare d'ala de vara si sunt fro 15C.
Am descoperit binefacerile ajutorului la cupchil, am parcat-o pe Gepeta la scoara-mea si am pierdut fro 2 ore numai la coafor, nu mai zic de magazine Va pui io in curand si poze cu noul look si cu soarele de p'acilea
Xeno are dreptate, sa nu stingeti luminile in poiana si sa nu cumva sa opriti gazu' ca io sunt friguroasa! Mai e cate unii care raman p'aci si de sarbatori/solstitii
ma duc sa vad ce se mai intampla/discuta prin poiana mare (sau poate face careva vreun rezumat?)
mai viu
doruletz spune:
Pana pun io pozele va dau o idee despre ce-mi facura astia la coafor: Alain a gasit o poza care cica-mi seamana perfect: uite www.frenchtoutou.com/groupe10/images/levrier9.jpg" target="_blank">asta e