Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
adusco..tre sa recunosti ca oi fi fi tu diva, da prima poza-i artistica rau de tot:)
vreau sa zic de fapt ca ma holbez la situ asta de-o saptamana...ce poze fac astia domne...asa ceva, complexeaza compozitorii:))
Febleata lu adusca...presteaza, presteaza:)
Claudel iubitel, Craciun fericit si tie, si familei tale minunate!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AC spune:
Adusca curaj mey... trebuie sa dormi linistita stiind ca-s ok! Ceea mai tampita e asteptarea.... dar noi tinem pumnii sa fie ok baietul!
Si sparge si tu ceva prin casa, descarca-te si zambeste copilului... ca are nevoie de tine!
Teo ... haidi mey... sa invadezi si tu Scandinavia..
Xeno s-al doilea baiet mey cu roseola? Da tu stai p-un focar de roseola mey? Ioi... pupa dalmatianul roz si singura consolare e ca dupa trei zile scade febra!
Care vine, pleaca si nu i-am zis Craciun fericit! Sa fie!
Andreea si galusca si brotacelul
chatonel spune:
Hop si io la incurajari pt Adusca!!! :))
Ganglionii la subrat vin si pleaca cum vor ei... nu stiu de ce s-au grabit medicii sa il siciie, cind in general e vb doar de ceva hormoni mai navalnici....
In rest, a nins si la mine, fetelor :) nu mult, doar ce e alb pe jos, si alunecos, bineinteles
Cine ce mai pregateste de Craciun? Io-s lenesa, stau pi net
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
adusca spune:
hai sa
io acu' ferb sarmalele si dupa ce ma joc oleaca pe DC fug sa umplu namila s-o bag la cuptor, inca nu stiu cum, da' las fantezia sa lucre'
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
lilanda spune:
'Neatza
Spor la treburi celor care-aveti si leneveala placuta restului....am si io de facut o trebsoara f. importanta: sa-mpachetez cadourile (mai putin ala pentru Niels care nu sosi de pe amazon..heh, asteptam sa vina la anu ) Acu' vreau sa-mi fiti martori: presimt ca Niels mai primeste o tigaie de la familion. Anul trecut o primit una de la soacra , cadoul de la serviciu de anul asta a fost o alta tigaie...nu mai am loc de ele!!!
Teodora si tu esti sfioasa ca xeno
Nu va urez nimic deocamdata, ca mai trec pe-aci pina plec!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
laureta spune:
Craciun Fericit tu ol de pipal
Adusca o sa fie totul bine.El e tinerel si e in plina explozie hormonala.
Apropo de namila tot namila fac si io e deja la bronzat.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
aschiutza spune:
Fetelor, intre doua curatenii apuc sa va urez si eu "Craciun fericit" si mult spor in anul care vine!!!
Sanatate si tot ce va doriti! Astept pozele voastre....ale mele sosesc in curind, cu mine in prim-plan Mare Bucatareasa Mare!
Lumina puteti sa o stingeti pe aici sa se vada mai bine luminitele din pom, da sa nu opriti caldura ca nu-mi place sa imi clantane dintii!
PS: Ati primit colindatori???
-------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Adela99 spune:
Craciun fericit!
adusca tinem pumnii!
io lenevesc c-am terminat toata treaba ieri ... mai am doar mci retusuri de facut, ca de pilda crema de cremes care e cam moale - sa mai adaug faina sau gelatina? ... asa ceva
mihaela_s spune:
HELLO, HELLO!!
si io-s aproape gata cu bucatareala, sarmalele-s pe foc, supa fierbe molcom, maioneza asteapta legumele...asa ca am luat o pauza sa va urez alea-alea. mai trebe sa vina tati sa inceapa impodobeala bradului si sa ne punem sa asteptam un mos cu tolba plina, fetele zic ccc ca am fost cuminti de cuminti si ca trebe sa fie plin sub brad.
adusca, tin si io pumnii si sper sa fie ok tudor, asa cum zic fetele si baietul, biopsia o procedura standard. sa treaca repede!
adeluts io zic gelatina . da sa nu dai daca nu iese
Noa si-acuma:
S-AVETI UN CRACIUN FERICIT, UN MOS CU TOLBA PLINA SA VA TREACA PRAGUL SI SA RAMANETI LA FEL DE VESELI IN POIENITZA!!!
HAI NOROC!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Teodora D. spune:
Dragi scandinavi, cum sa nu va citesc tocmai pe voi?! ba va si citez pe la alte topice, cand e cazul!
dar nu pot sa tin pasul cu voi,cateodata "recuperez" cate 9 pagini deodata si chiar ma mananca degetele sa scriu ceva despre o chestie care nu mai e in discutie de vreo 5 pagini.
din pacate nici cu oo nu pot veni, desi e criza aici de cand cu dezertarea cuiva.
sper sa ma primiti ca invitata din cand in cand, la un .
Si va doresc tuturor Craciun fericit, post-solstitiu fericit si sa dovediti cu spor sarmalele, fripturicile si cozonacii!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.