Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 13
iarina spune:
Adusca Tudor este sotul tau? Curaj mult si sanatate, sa fie de bine!!!!
De ce il suspecteaza mai exact?
Iti tinem pumnii.
aschiutza spune:
Adusca, sanatate multa baiatului tau! Sa iasa bine si sa va bucurati de sarbatori!
--------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
adusca spune:
iarino, tudor este baiatul meu si probabil il suspecteza de cancer. i-a iesit un ganglion axial si nu stiu de ce natura e....se poate sa nu fie nimic, dar in acelasi timp ar putea fi si de alta natura, de aia vor biopsie.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
iarina spune:
Adusca imi pare rau,insa un ganglion nu inseamna neaparat cancer. Curaj, lunile trecute a patit-o la fel un coleg, a bagat spaima in el doctorul si s-a dovedit a nu fi nimic grav. Biopsie se face la multe chestii...si daca iti scoate un lipom se face biopsie.
lilanda spune:
uuuuf adusca, sper din tot sufletul ca la biopsie sa nu iasa nimic. Am mai citit si io pe siteuri (din pacate nu foarte multe), ca primul lucru recomandat in cazul unei adenopatii este biopsia, asta pentru a inlatura orice suspiciune de cancer. Cind il opereaza pe Tudor??? Imi dau seama ce stare ai :-((
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
xenocid spune:
Adusca biopsia se face ca sa aiba si medicii de unde sa inceapa cu investigatiile. E o procedura standard asa ca era in "program". Tudor nu e suspect de nimic.
La multi ani, alea-alea si voua si sa te intorci repede ;)
Cu drag,
Alin
*segmentation fault*
Veve spune:
Senchiu,xenocid!La fel si voua!...Da' cu tigaia aia acu' spui?Tocmai ce mi-am terminat trebusoara cu ea...si nu,n-am avut grija!
Adusca,stai linistita iubita!E asa cum zice xenocidu'.Biopsia nu inseamna absolut nimic!Hai,coraj, si fata sa nu mai fie suparata!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
Sabina spune:
Adusca, biopsia e procedura standard in asemenea cazuri, stai linisita
Uite, ca sa te mai inveleseti putin...nu stiam ca stii sa canti la saxofon:)
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Austria/East/Lower_Austria/photo72772.htm
Noi am fost la mama azi...si-am chefuit din plin:)
Miha, superb fulguletul tau! ce-as fi vrut s-o vad si pe Sofia la serbare (inca mai tuseste f tare, dar a reinceput sa manance)
mai viu io
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adusca spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Uite, ca sa te mai inveleseti putin...nu stiam ca stii sa canti la saxofon:)
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Austria/East/Lower_Austria/photo72772.htm
Sabino, intr-adevar stiu sa cant la saxofon, da vezi ca m-ai confundat, iata dovada aici
multumesc de incurajari la toti, trebuie sa fie bine, is io mai prapastioasa.
si inca ceva, am prins o feblete de-a mea ca ceteste p-aci da' nu zice nimic.
Teodorooooo, baga ole' gheruta p-aci ca nu dam peste dejte.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Claudelu spune:
CRACIUN FERICIT tuturor, scandinavi/nescandinavi, cu sau fara oo!
Claudia&Raul (01.04.2004)