Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 12
Veve spune:
Helau pipal!
Deci pentru ca narancea declara ca se-mpedica de-accshent in poienita,am decis,pe propria responsabilitate,sa ma trimit singurica la plimbare cu scopul revenirii oolelor mult indragite si ravnite in zona.Deci l-am parat pe narancea!...
Acu',fiind Craciun si de-astea si io un suflet nobil,ma gandesc totusi sa iau responsabilitatea de pe umerii oolelor lui domnului narancea si sa recunosc spasita ccca nu tin ritmu' cu populatia din poienita vesela si-am decis sa renunt la activitate,in favoarea animalutelor proprii,a sarmalelor,scamelor de pe covor si-a altor oratanii de pe langa casa.In plus,cativa megi liberi colea la album nu strica niciodata!Plus cca consider un privilegiu faptul ca si anume po' sa trag cu ochiu' linistita la vietuitoarele acestei planete speciale care este scandinavii!
PS Xenocidule,mama,condoleante!Iti amenajasi parcare pentru barci?Si-ai grije poate-o pui de-o roseola si-o sa faci concurenta serioasa pomului de Craciun!Sanatate lu'-ala micu' si pupici la Bogdanicu!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
mihaela_s spune:
Printre braduti, cadouri, mancaruri si pahare cu vin, delectati-va cu un fulg de nea, un ingeras si primiti sorcova!
Pe toti va pupez la gramada, mi-e greu sa va enumar si nu vreau sa plitisesc auditoriul .
Pana maine cand intru sa ciocnesc paharul virtual cu cei ce stau pe-aproape , va doresc sa-veti un spor!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
chatonel spune:
e prea frumos fulguletul ala de nea!!! Va pup si io, da nu plec niciunde
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
lilanda spune:
mihaela, e o dulcica Silvia!!! De Diana nu mai zic nimic, fiindca- stii ca-mi place tare mult de ea!!!
iubiubi, Sarbatori Fericite si tie
Bre, veve io ca persoana care nu rivnesc la oole nimanui (decit la ale mele) declar ca-mi pare tari rau, da' rau, ca cedasi asa albumu' cu acchsent cu tot :-(( Si fii buna si-mi arata, de unde-o pus-o xeno de-o roseala, ca zau nu-i nika interesant pe forum...doar chatoanca ce-ar mai agata un homo!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
xenocid spune:
Leeloo este vorba de roseola
nu roseala si nu am eu asa ceva ci Adrian care e rosu-alb-rosu-alb ca o gargarita obeza
Alin
*segmentation fault*
Veve spune:
quote:
Originally posted by lilandaSi fii buna si-mi arata, de unde-o pus-o xeno de-o roseala, ca zau nu-i nika interesant pe forum...
La "evenimente",Lila!
quote:
Originally posted by xenocid
Adrian s'a pregatit cum trebuie. A facut roseola. Acu parca e acoperit cu bomboane CIP d'alea din copilarie. Imi vine sa'l mananc nu alta
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
xenocid spune:
Veve sarbatori la maxim iti doresc.
Numa' sa ai grija cu coada de la tigaie
Alin
*segmentation fault*
lilanda spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Leeloo este vorba de roseola
nu roseala si nu am eu asa ceva ci Adrian care e rosu-alb-rosu-alb ca o gargarita obeza
Alin
*segmentation fault*
Va zisei ca-s mioapa, daaa??? Sanatate mititelului, ca cica nu-i de glumit cu boala pentru cei mai mici de doi ani!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iarina spune:
Mey ce de lume noua prin poiata de cand n-am mai fost io....absentez ca noul job imi mananca tot timpul..plus ca tocmai am facut o descoperire nasoala: se poate munci 8 ore aproape non-stop. Io cand auzeam povesti din astea ziceam ca-i gargara..ei, munceste de dimineata pana seara, mai pierde si timpu' pe la serviciu..ei, da aci unde sunt io, se munceste pe branci...prin urmare timp ioc.
Pierdui o juma' de ora cautand pozele lu' xeno si tata lu toma...unde sunt fratilor? Ca auzii ca-s baieti misto....xeno vreau si io una, ca istet esti, umor ai si colac peste pupaza esti si slab (sa inteleg ca mananci putin?) lucru care-mi convine de minune,cre'ca nu esti prea pretentios cu mancarea, nu? Hai, ziceti-mi unde=s pozele ca poate ma impiedic io de xeno inaintea lilandei.
Banc auzit la serviciu:
Controloru' in autobuz:Care n-are bilet acolo in fund?
Raspuns: io n-am, da mi-l bag acuma.
Cred ca v-am ami batut la cap cu Kafka, da' va intreb din nou: Vazutarati filmul? Ca mie imi placu enorm, deja l-am vazut de 3 ori.Jeremy Iron rulz!!!!
Rayu mama, dupa tine m-am luat si am citit Sotron de Cortazar....ii citisem povestirile si ma asteptam sa nu mai rasuflu...aiurea, n-as mai reciti-o decat cu 3 pastile de Xanax Daca mi-a scapat ceva, te rog lumineaza-ma. Cortazar este sclipitor in proza scurta, concentrat...da' in sotron......
Inchei salutand toti scandinavii, sa aveti un Craciun linistit, da' pana duminica mai intru io.
Va pupez!
adusca spune:
am intrat sa va urez alea, alea (intelegeti voi) si s-aveti neste sarbatori mai bune ca ale mele, ca mie una mi-o pierit chefu de toate.
se pare ca tre' sa-l operez cat de curand pe Tudor ca sa-i faca biopsie, iar expresia medicului n-a fost de loc incurajatoare.
in fine, n-am intrat sa ma plang ci sa va urez sarbatori minunate si un an nou pe masura asteptarilor.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....