Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 11
iren spune:
Neatza!
Io ma sculai devreme, ca sa iau un trandafir roshu la berbat, facem trei ani de casnicie azi, ca total avem fro 5...shi-aseara-am tras o cearta la doo noaptea, de mai sa vina vecinii la usha...uf, sa treaca naibii anu asta mai repede, ca m-am saturat de el, daca nici acu nu divortzez, inseamna c-o mai tîrîim asha inca 50 de ani
Ei, pe mine nu mai bagatzi in seama, s-au acumulat cam multe, shi nu vaz frun roz pe nicaieri, numa-n promisiuni...poate trece
In alta ordine de idei, aci e innorat, da tot vreau sa ies dupa-amiaza la un shopping mic, asha, poate ma mai inveselesc
Mah, io strig pin-apare: Liriiissss
Veve, de ce shtersei, bre, pozicile??
Irimell, merci de galerie, cine shtie, poate mi-o da gindu al bun pîn cap, sa fac macar o buca' de cozonac
Lilu, aci e zapada, a nins acu doo zile, shi-o sa mai dea, asha ca ai shanse destul de mari sa vezi nametzi
Restu, sa petrecetzi bine
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
iren spune:
Ca uitai sa-ntreb: vazuratzi nou' www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59960&whichpage=3" target="_blank">guru?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lilanda spune:
iren, va urez sa fiti fericiti cel putin 50 de ani de-acu' incolo.... De trecut trece siguuuur; o sa creasca cupiii mai mari, o sa-ti gasesti si tu o activitate care sa-ti faca placere s-o prestezi (in afara celei de mama casnica si sotie ). Important e sa va iubiti
mijto aia cu guru....
doruletz, chiar vroiam sa te-ntreb daca "omul din oglinda" e tatal lui Alain...ca si el seamana cu Napoleon???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Irenutza, sa va tina Dumnezeu pana la nunta de diamant!
te inteleg..si eu vreau sa se termine anul asta...pt mine a fost extrem de prost, sper ca in 2006 sa-mi iau revansa, si sa va pot invita macar virtual la concerte....ma simt scoasa din circuit si nu e bine.
Doruletz...nu ti-am spus deloc ce mult imi place tunsoarea ta!!Iti sta excelent!
exact asa m-a facut si pe mine Laurent Tourette de la L'Oreal si al meu a zis ca arat ca un ananas:D, tu macar esti din regnul animal, lool,.
Imi place ca Gepeta e imperturbabila, asa era si Sofia, urla indifernt de conditii, n-oi deturna nici un eveniment
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
neatza boieri mari!
Nu stiu de unde sa va apuc,cre'ca de oo
Deci
sa traiasca cupil de xeno,sa creasca mare si destept ca taticu lui!
irenusule,casatoria e care este,io zic sa nu mai cetesti unele sujete de pe DC,alea cu sotii perfecte care au soti perfecti,cupii perfecti si o viata perfecta,pentru ca e vrajeala,parol!Si asta e si farmecu,mai o bushitura,mai o impacare.Io-s experta(in bushituri)Am vazut Marutza tinara cu paru lung,o frumoasa,am ris la faza cu masina,Mihaela,am salivat la retete de Craciun(oups,pardon,solstitiu)de care vorbesc luluci cu itsmi cu vikinga si alte fete harnice.
vazut si doruletz frezat,frumusica foc,m-am sucarit ca veve a scos pozili,pai io la cine ma lacramez madam,ca sint vreo doo de care m-am amorezat!
Si sarbatori fericite pentru tatalutoma,Pegasa si cine nu mai intra pe net zilele astea!
Si lu chatonelu vroiam sa-i zic ca o buna pretena de-a mea locuieste tot in Toulouse,poate va cunoasteti,ca lumea e mica!
si ce sa mai zic,decit ca ma bucur ca Adelutz trece mai des in poiana,ca narancea ne-a urat alea alea,ca alde Katarina s-a intors si dinsa,sintem pe drumu cel bun!Itsmi beibi,sa pregatesc un tzurtzure cu rom si la fata,neaparat!
io am de facut azi salata beuf si icrele,de impachetat cadourile,si de beut un drink ca am primit job,ca ieri nu am apucat!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
Am uitat sa pup,in ordine aleatorie:AC,lirisu,lena,arborica,Albitza ,Irimellu si toti poienarii uitati,sa ma scuze,sint un pic depasita de evenimente!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
hihi, nu ma supar:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
naziualica!
azi ne lasatara si pe noi mai repede de la serviciu, sa facem sarmalutze si cozonacei cica. io ca de obicei ma lipesc de ai mei si nu fac nimic de papa. am primit o reteta de rulada cu sunca si cascaval si gogosari si smantana si alte alea si aia vreau sa o fac eu. urati-mi succese pliiiz!
maivin io pe-aici, acum fug sa mai cetesc cate ceva pe forum ca sunt tare in urma cu evenimentele si am vazut subiecte hooot!
va pupez pe toti!
unu
doi
trei
chatonel spune:
vreau si io sa vad pozele lui dorulet!!!! si rayu pt noua munca! Cit despre ro la T-lse, stiu o craioveanca si-atita... poate mai dai tu ceva relatii daca pretena ta e de gasca?
Vreau sa v-anunt ca-s tot in pat, creca incep sa iau in greutate, de-atita nemiscare..... sper ca miine seara sa fiu ok, vreau sa ma fac si io frumooaaasa!!! si nu stiu cum voi putea, cu corsetul ala pe mine si blugi.... ca-n jupa imi ingheata fundu, nu??
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
http://www.procesulcomunismului.com/
iubibubi spune:
Craciun cu multe bunatati si multe cadouri la intreaga poienita!
sunteti tare frumosi toti!