Scandinavii stiu DC...(96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

xeno, bre...tu ori nu citesti, ori te dai lovit...en francais Noi vrem sa bem

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu katarino, ouale sa stea vopsite...in brad:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Io sting, io aprind:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Dragilor, pen'ca n-o sa mai am vreme de comp in zilele urmatoare (pe motiv de vizite si imbuibare excesiva) vreau sa va urez Craciun Fericit de p'acu', sa fiti iubiti si fericiti si sa va aduca Mosul ce vreti voi!

Mai viu, da' nu stiu cind.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineatza!Doruletz e reusita frizura si tare frumoasa culoarea parului! Imi place. Esti o frumoasaXeno tu ai dat Craciunul la schimb pe soacra, adik nu ai tu treaba cu sarbatoarea in sine dar tot zile absolut speciale ai:) Ok tu nu o placi pe ea, dar ea te place pe tine? ti-a adus cadouri alea alea? va pupati si va imbratisati in jurul bradului:)Istme nah ca nu esti singura care nu face porcarii de Craciun, la noi s-a hotarit meniul: miel. Si nu fac nimic altceva ca daca al meu sotz sta de dimineata pina seara la hotel ar insemna ca sa ma lupt eu cu salata beof, sarmale, tochituri si racituri. No refuz din start asa ceva, abia ce am mai slabit un kg. Asa ca pun de pe acum bucata de miel la macerat in vin, ulei de masline niste usturoi si rozmarin, miine la cuptor si gata.Mai fetelor de pe afara voi tot asa aveti masa festiva pe 24 seara? Sau cum se face de fapt in ro? Stiu ca mama facea pe 25.Of cafeaua asta fara cofeina.. inca dorm pe mine.SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Noi facem Ajunul festiv la cumnata, e traditie, si Masa de Craciun la mama, care e in tara anul acesta:)
De Ajun ne adunam cel putin 12 pesrsoane, cantam colinde cu bradul aprins( cu lumanari adevarate!, dar doar pe durata cantarii).
Dupa ce cantam primim si cadourile:)

avem si un colind inventat de socrul cumnatei mele, nu mai tin timnte toate versurile, dar incepe asa:
In aceasta zi prea sfanta
marut margaritar
Cand crestinul bea de zvanta

in seara asta mergem la mama sa facem bradul.

noi n-am facut brad, pt ca facem la Busteni, impodobim putin cu ceva coroane, crengute etc.

cam asa de Craciun la noi.e primul Craciun fara socrul...acu 2 zile ar fi implinit 93 de ani,si fara bunica mea draga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Noi facem masa mare pe 24 seara, primim cadourile, nu cintam si nici brad nu stiu daca facu socrela. Pe 25 la prinz facem alta masa mare, cu tot familionul de data asta, sintem vreo 15.

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ziua buna si de pe acest coltisor de planeta, unde solstitiu' se instala in binemeritata'i plapumioara. Timp de poze n-avusei, ca facuram prea multe la alte evenimente (oarecum legate de evenimentul de solstitz ) da' promit ca va voi arata zapadok romanesc sa aveti si voi un Craciun!
hihihi, ieri barbatu'mio ma declara cea mai fortzoasa fumeie de pe planeta, pen'ca izbutii sa scot o ibitza plina cu sotz la volan si kupii in spate, prin impingere, dintr-o stradutza in care sincera sa fiu nu prea aveam ce cauta. da' te pui cu shofiorii esperimentati?

rayu cheful si familionul tau ca intotdeauna! Iar job-ul nou-noutz sa-ti aduca tot atatea bucurii ca anul nou in care-l vei incepe.

dorulets, bine ati ajuns la corsica! noua freza iti sta mijto ce spune gepetutza de schimbarea de decor?

de oo-le lui narancik nu ma leg, am inteles ca e legate in bradutz pe post de stea dar nu ma rabd si-i spui si io sa aiba un craciun asa cum il doreste!

eu am primit un cozonac si un vinisor de la neamt asa ca masa de craciun e asgurata! daca mai apuc, mai fac si io o praji, oarice supa si neshte sarmale...asa ca sa va imboldesc sa trecetzi si pe la mine cu o colinda .

hai ca mai viu, si noi stam pe-aproape!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
Hehe...la noi porcariile sint scoase a priori din menu-urile de orice fel, ca nu prea mincam porc, desi tot pohtesc dupa niste cirnati afumati
Cu Ajunu' am rezolvat-o ca mergem la socrii, unde siguuur dantuim in jurul bradului si apoi desfacem cadouri, iar pe 25 la cina avem musafiri, care vor fi tratati omeneste cu cocktail de creveti si teriaki, plus o prajitura din retetele Balbinei, la ale carei poze, mi-au picat ochii!! That's all...De Anul Nou am sa ma-ncumet la niste sarmale si poate o salata boeuf, c-astea tin mai multe zile :-))
Ce frumos ziceti voi c-aveti zapada!!! Pe-acilea sta sa ploua marunt si des

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza

hehe xeno, si ce nu-ti convine ghia in frantzuza care ti-o spune acolosha? pai ala e verbul cel mai folosit p'acilea, te descurci oriunde cu el, d'aia!

Despre obiceiurile lui "Papa Noel" corsican: se face masa pe 24 seara cu familia restransa si alta masa pe 25 cu ..."La Famiglia" largita (adica in general 20-30 de persoane venite s-o vada si sa-i ureze lui "La Mamma" => strabunica batrana si surda care se hâtzâne intr-un balansoar). De ambele dati se bea mult (vin) si se mananca in consecinta: fructe de mare, foie gras, cabri (ied) si...polenta (mamaliga, hehe). Desertu': www.pastrywiz.com/dailyrecipes/images/651.jpg" target="_blank"> La Bűche de Noel.

Gepetutza nu zisa nimic nici de avion, nici de schimbarea decorului, nici de toata lumea care s-a perindat prin fata ei. II priveste pe toti cum se prostesc in fata ei arborand un aer superior. Doarme si in noul patut tot cate 8 ore/noapte, nimic n-o perturba. Alain cica asta e un 'bebe rational', se gandeste bine inainte si nu reactioneaza daca nu are un motiv bine precizat.

Luarati bre forumu' inapoi sau nu? mai aveti nevoie de ajutor?

mai viu

Mergi la inceput