Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 9
Veve spune:
Buna seara,buna seara!
Numai un pic bag nasu',sa va pup si sa va urez alea-alea(bune si frumoase) pentru Craciun,An Nou,explozii solare sau ce mai sarbatoriti voi pe-acolo.
Rayu,pupa mama fata frumoasa si desteapta!Nici nu ma-ndoiam c-o sa-i dai gata pe aia dintr-o clipire;mult succes si fun la noul job!
Pup iu ol!I'll see u around!
PS Va zic,da' nu spuneti la nimeni;oo-le de la album is ale mele;di fapt am sters pozele proprii si pen' ca nu putui sa sterg albumul,v-am lasat bilele lu narancea-n loc...foarte bine educate si fara pic de accent moldovenesc,parol!nu va speriati ca'st asa lunguiete!se trage dom'le de ele,nevoie mare
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
itsme spune:
quote:
Originally posted by lilanda
itsmi, un moment te rog mai stai: breh, la reteta de tuna cu wasabi, zice acolo de niste ginger ( la ingrediente), da' mai departe nu mai spune unde si cind sa-l pui Fii buna te rog, si transmite intrebarea mai departe si-napoi raspunsul. Thanx )
lulutz, nu pot acum sa transmit intrebarea pentru ca bucatarul e in campia muncii si nederanjabil, dar din amintirile mele de consumator, e vorba de ginger murat (care e obtinut prin taierea radacinii de ginger in feliute fff subtiri, care apoi se mureaza 1 saptamana in niste otet de orez dulce, parca...! noi il cumparam gata murat, ii mai zice si 'sushi ginger' - si nu se foloseste in reteta propriu-zisa, ci la consumare - anume intre imbucaturile de tuna cu maioneza de wasabi se ia cate o feliuta din aia de ginger ca sa se curete bolta palatina Sper sa se gaseasca de cumparat la voi, desi avand in vedere ca nu exista atatea natii ca aici, poate e mai greu. Daca nu, merge si fara ala. Iaca ramane bolta necuratita, ce sa facem?
dorulets, imi place frizura ta!
OK, stimati tovarasi, cu asta va mai urez o data un an nou plin de fericire si bucurii! (cu acshientul pe al doilea i) si m-am dus la treburile Craciunesti!
Feliz Navidad everybody!
AlbaIulia spune:
Helau cupii!
Nu v-am mai vizitat cam de multisor de aceea intru repede sa va droesc un Craciun merveios si un An Nou 2006 cu bucurii si fericire!
La Multi Ani sarbatoritilor (Lena + comp)actuali si celor ce vor mai fi pana pe la inceputul lui Ian ptr. ca sincer, nu cred ca ajung sa semnez de prezenta in urmatoarele doua saptamani!
Rayu, felicitari de noul job si la mai mare! Doruletz, esti o adevarata frantuzoaica, asa le place frantujilor sa taie bretonul omului pana la jumatea ochilor sa te piste cand clipesti!
Ce album vorbirati mai fratilor cu poze din tinerete? Io am poze din tineretea mea frageda da' nu's scanate si nici nu stiu cum se foloseste scanner-ul ala de-l am...
In alta ordine de idei plec azi mai repede ca avem de construit faimoasa "gingerbread house" (casa de turta dulce) care anul acesta e cu personaje din Disney!
Va pup cu drag pe obrajori si inca o data sarbatori fericite
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
arboria spune:
quote:
Originally posted by AlbaIulia
Ce album vorbirati mai fratilor cu poze din tinerete? Io am poze din tineretea mea frageda da' nu's scanate si nici nu stiu cum se foloseste scanner-ul ala de-l am...
albitzo, sa folosesti scanner-ul e mai usor decat crezi, asa ca dupa ce termini cu turta dulce, foloseste-l, pliz! si arata-ne si casuta de turta
pentru ca nu stiu daca mai vin anul asta in poienitza, va urez de azi prospero ańo y felicidad, sarbatori fericite, joyeux noel
Sabina spune:
narancea, noi te vrem aici sub brad fara nici o vraja nimica, doar cu pace si voie buna.Si vezi ca e un album special pt tine, se numeste OO :)) sa ai un Craciun!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
xeno, taci chitic, ai?? Noi spargem pe-aici pahare pentru lena si rayu si tu, nimic despre Adrian, pitic blond si voinic??
La Multi Ani, sa va traiasca si sa va fericeasca!!! :-))
veve, sa-ti fie rusine bre, ca-ti stersei pozele!!!
Edit:
mara e suuppper poza aia cu tine liceeana (nu poti focusa cumva, camera si sa pui, apoi, pozicile-n album??)
Albica, arborica, La Multi Ani si voua, Sarbatori fericite si sa ne vedem la anu' si la multi ani!!!
doruletz, ce zici bre ca esti ca ogaru' afgan...mie-mi place!!!
itsme, multam frumos...stiu de und' sa iau muratura!!! :-))
Si, desi stiu ca nu vorbeste cu mine, ii urez si io cu acshent moldovenesc desigur, lu' musiu', Glćdig Jul!!
Katarina spune:
doruletz, io nu vaz nic' de ras la fotografiile tale.Iti sta tare bine coafura afgana
Xeno, sa-ti traiasca feciorul.La multi ani!
Katarina spune:
sabina,tu cum il vrei pe Narancea sub brad? Cu sau fara oo ?
Narancea, un Craciun fericit si tie!
xenocid spune:
Buna seara in a doua zi dupa Sfantul Solstitiu.
Obiectiv vorbind de ieri ziua a crescut cu 2 minute, subiectiv vorbind deoarece maine vine soacra'mea zilele vor deveni o eternitate.
Ziceam eu mai demult ca am inceput sa invat franceza. Ei bine am renuntat la materialele scrise si am trecut la cele audio: "Pimsleur Method Read and Speak Essential French". Eu zic ca astia de facura cursu' (americani) sint morti demult pe motiv de ficat pleznit. Tot cursul e numa' cu boir.
J'aimerai boir un verre de vin rouge
...garcon encore un demmie bouteille de Bordeux s'il vous plait
qu'est que vous voudriez boir?
est que vous voudriez boir quelque chose
je viens de boir quelque chose
asa ceva...
scuze de scrisai ca cizma da cursul e doar "read and speak"
In plus ma uit ca inecatu' pe TV5 da nu inteleg ghia nimic. Au francezii astia asa o turatie de zici ca's taxati la minut.
Mai revin.
*segmentation fault*